Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@simonka07 Díky, všechno klaplo a mám jeden dotaz. Na tabletu kde mám hru mám daný fb od přítele ale můj google plus. A ted bych si to ale chtěla propojit s mojím fb, jde to?
Ahoj. Prosím poradí mi někdo, jak obnovit původní hru? Byla jsem už level 40 a musela jsem hru kvůli nějaké chybě odinstalovat. Nechci hrat od začátku, dala jsem propojení s facebookem a naskočí mi tabulka: If you want to erase the current farm and load your old one, plese type confirm. Co mám zadat do toho okýnka? Díky..
Ahoj hraji hay day a jsem levl 48 hraji to na ipadu jenže jsem si koupil mobil s androidem nevíte jak se přihlásit na rozehraný účet nechci to hrát od začátku ![]()
@tomík2001 Propoj si hru s facebookem a na mobilu se přes něj přihlaš.. Budeš to hrát už jen na telefonu s os android?
Jenže já když kliknu na conect to Facebook tak mi to nic neudělá ![]()
@tomík2001 staženou aplikaci v mobilu a na tabletu máš? jsi přihlášen ke svému účtu?
Prosim vas mam prosbu omylem jsem prepla hay day na faceboku a premazala si hru na prvni kolo byla sem v padesatem prvnim kole hra je videt ale nemohu se na ni dostat vite nekdo co s tim prosim?
Dobrý den jsem teprve ve 20 levlu a chci Mít na sve farmě pejska…poradite mi prosim jak mám získat ty lístečky, ktere potrebuju k pořízení pejska? Děkuji
@smisek.iny prepla hay day na facebooku? nechápu. budte prihlasena ke svemu uctu na facebooku a propojte se ve hre znovu s facebookem
Dobrý den, prosím mohl by mě někdo poradit jestli lze koupit matické šrouby nebo krabičky hřebíků jinde než v inzertních novinách. Děkuji.
Ahoj holky, můžete mi některá popsat jak se starat o keře a stromy? vždycky mi po dvou sklizních chcípnou, to je normální? ![]()