Hra Hay day

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17630
3.2.13 20:18

hay day

Je tu prosím ještě nějaká stejně prdlá matka, co hraje Hay Day? Sháním parťačky do hry ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
699
14.2.13 20:16

Je :oops:
Teda teprve třetí den, ale celkem intenzivně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
14.2.13 21:50

Ano, první dny bývají intenzivní :lol: Já to hrála první den do dvou ráno :roll:
Tak si mě můžeš přidat v Game center, jestli chceš. Mája 12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
14.2.13 22:07

Tak já jenom do půl druhé :P
Poslala jsem žádost, jsem kkvetinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
14.2.13 22:10

:palec: díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
14.2.13 22:12

Jsem chtěla mít taky nějaké české přátele. Jinak to hrajou samí američani a japonci, nebo co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
3.4.13 09:09
@KillaCZ píše:
Dámy obě si Vás večer přidáme. KillaCZ, Yuki a Jana

kde? Mě nikdo nepřidal :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulenka0
15.4.13 16:30

Dobrý den přeji, netušíte někdo, jak se sbírají lístky do poštovní schránky v nové verzi hry? nějak netušíme, co s tím…

• Citovat
  • Upravit
17630
15.4.13 16:33
@tulenka0 píše:
Dobrý den přeji, netušíte někdo, jak se sbírají lístky do poštovní schránky v nové verzi hry? nějak netušíme, co s tím…

ostatní vám musí děkovat za pomoc. Ale lístky chodí jen jednou denně, takže až zítra. Dneska už tam pošťák byl 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulenka0
15.4.13 18:47
@Antonie Bolavá píše:
ostatní vám musí děkovat za pomoc. Ale lístky chodí jen jednou denně, takže až zítra. Dneska už tam pošťák byl 8)

Moc děkuju, už jsme to zjistily u naší jabloně. Takže pokud to někdo potvrdí, dostaneme je zítra, pokud to dobře chápu? Nám se to tam objevilo právě až dnes.

• Citovat
  • Upravit
17630
15.4.13 23:11

Mně taky až dnes, ale tohle jsem tak pochopila z toho, co u toho bylo za komentář. Prostě pošťák jednou denně a ten nosí ta poděkování. Jen mám pocit, že to nebude co poděkování, to lísteček. Tak lacino nám je asi nedají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulenka0
20.4.13 17:46

Můžu mít ještě dotaz? Včera letěl nad farmou žlutý balónek, tak jsem na něj klikla a byla. v něm dřevěná palice na rozšíření farmy. Co to je a kdy se to objevuje?

• Citovat
  • Upravit
699
22.4.13 10:39

Holky, a mě jste si přidaly? kkvetinka :potlesk:
Přidává se vždy jen 5 karet denně, ať pomůžu, jak pomůžu. Ale aspoň něco. Trpím pořád akutním nedostatkem seker, lopat, dynamitů a bomb :evil:

Žlutý balónek jsem neviděla. Zato jednou jsem tam měla odkaz na video a když jsem shlédla trailer na film, dostala jsem diamant :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulenka1
22.4.13 12:44

Já bych i někoho přidala, ale vůbec netuším jak se to dělá… sekery a pod. dostáváme dost často za sklizeň a nebo kupujeme. Vždycky v celou a v půl +- se objevují v obchodě.

• Citovat
  • Upravit
699
22.4.13 16:42

Tak zrovna na sekery, lopaty, dynamity a bomby v obchodě nemám štěstí :? Ani mí přátelé je neprodávají.

Tulenko, musíš si někoho přidat v GameCenter a on se Ti pak objeví ve hře. Má přezdívka je kkvetinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí