Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je tu prosím ještě nějaká stejně prdlá matka, co hraje Hay Day? Sháním parťačky do hry ![]()
Ano, první dny bývají intenzivní
Já to hrála první den do dvou ráno ![]()
Tak si mě můžeš přidat v Game center, jestli chceš. Mája 12
Tak já jenom do půl druhé ![]()
Poslala jsem žádost, jsem kkvetinka
Jsem chtěla mít taky nějaké české přátele. Jinak to hrajou samí američani a japonci, nebo co ![]()
@KillaCZ píše:
Dámy obě si Vás večer přidáme. KillaCZ, Yuki a Jana
kde? Mě nikdo nepřidal ![]()
Dobrý den přeji, netušíte někdo, jak se sbírají lístky do poštovní schránky v nové verzi hry? nějak netušíme, co s tím…
@tulenka0 píše:
Dobrý den přeji, netušíte někdo, jak se sbírají lístky do poštovní schránky v nové verzi hry? nějak netušíme, co s tím…
ostatní vám musí děkovat za pomoc. Ale lístky chodí jen jednou denně, takže až zítra. Dneska už tam pošťák byl ![]()
@Antonie Bolavá píše:
ostatní vám musí děkovat za pomoc. Ale lístky chodí jen jednou denně, takže až zítra. Dneska už tam pošťák byl
Moc děkuju, už jsme to zjistily u naší jabloně. Takže pokud to někdo potvrdí, dostaneme je zítra, pokud to dobře chápu? Nám se to tam objevilo právě až dnes.
Mně taky až dnes, ale tohle jsem tak pochopila z toho, co u toho bylo za komentář. Prostě pošťák jednou denně a ten nosí ta poděkování. Jen mám pocit, že to nebude co poděkování, to lísteček. Tak lacino nám je asi nedají ![]()
Můžu mít ještě dotaz? Včera letěl nad farmou žlutý balónek, tak jsem na něj klikla a byla. v něm dřevěná palice na rozšíření farmy. Co to je a kdy se to objevuje?
Holky, a mě jste si přidaly? kkvetinka ![]()
Přidává se vždy jen 5 karet denně, ať pomůžu, jak pomůžu. Ale aspoň něco. Trpím pořád akutním nedostatkem seker, lopat, dynamitů a bomb ![]()
Žlutý balónek jsem neviděla. Zato jednou jsem tam měla odkaz na video a když jsem shlédla trailer na film, dostala jsem diamant ![]()
Já bych i někoho přidala, ale vůbec netuším jak se to dělá… sekery a pod. dostáváme dost často za sklizeň a nebo kupujeme. Vždycky v celou a v půl +- se objevují v obchodě.
Tak zrovna na sekery, lopaty, dynamity a bomby v obchodě nemám štěstí
Ani mí přátelé je neprodávají.
Tulenko, musíš si někoho přidat v GameCenter a on se Ti pak objeví ve hře. Má přezdívka je kkvetinka.