Hra Hay day

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
orchideje
13.5.13 18:49

KKvětinko jak získám ten dárek z těch novin ze schránky už jsem z toho pitomá několikrát jsem měla všech 40 a když kliknu tak mám sice balík u domu ale v něm sekyru, pilu, drobek peněz či dynamit atd.

• Citovat
  • Upravit
tulenka0
13.5.13 19:36

No on je tam buď ten dárek, nebo určitý počet. diamantů a nebo něco úplně jiného. Jednou tam byly taky zlaťáky.

• Citovat
  • Upravit
153
13.5.13 20:51

Čauky
prosimvás mám problém
hay day mi nejde :,( :,(
dřív to šlapalo bez problémuů ale teď mi to nejde spustit píše mi že se nelze připojit ale všude pořád :zed: :zed: a navíc zrovna teď :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AtiAti
13.5.13 23:48

Po dnešním updatu mi to také nefunguje. Vse se trhá, nejdou otevírat stránky novin…zkratka vse špatně. Jenže jak to řešit?

• Citovat
  • Upravit
tulenka0
14.5.13 06:00

Jo dost často mi to taky blbne. Malá hraje ještě LPS a včera se jí to celé vynulovalo a musí začít od začátku :zed:

• Citovat
  • Upravit
699
14.5.13 08:52

Ta pramice bude nějaké další překvapení a nová funkce hry. Taky přibylo asi 7 předmětů k nákupu. Uvažuju, že začnu šetřit na traktor :twisted:

Z novin do schránky žádné dárky nezískáš, tam jsou jen inzeráty, u koho můžeš nakupovat a komu pomoci s lodí.
Sbíráš poukazy (vouchery… nevím, jak to napsat) z děkovných kartiček, které Ti každé ráno donese pošťák. Děkovných kartiček můžeš mít kolik chceš, stejně v nich najdeš maximálně 5 poukazů a za poukazy si můžeš koupit „tajemný balík“, kde možná budou diamanty, možná nějaká dekorace, nebo cokoli jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
14.5.13 09:40

Mě to taky každou chvíli zlobí, hlavně když je v novinách nové atraktivní :D zboží. Také mi přibyli nějaké nové předměty k nákupu, ale nechápu proč si mám znova kupovat stromy které jsem už jednou vykácela :? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
14.5.13 09:46
@MichelCZ píše:
Mě to taky každou chvíli zlobí, hlavně když je v novinách nové atraktivní :D zboží. Také mi přibyli nějaké nové předměty k nákupu, ale nechápu proč si mám znova kupovat stromy které jsem už jednou vykácela :? :D

Jo, tak nad těma stromama jsem taky vrtěla hlavou  :pocitac:

Mně se nic netrhá, i po updatu mi všechno jede. Ať už přes wifi nebo přes mobilní data.

Jo, a v tom „tajemném“ balíku jsem zatím taky žádné diamanty nikdy neměla, vždy jen neužitečné pily :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulenka1
14.5.13 14:13
Tam je ještě něco dalšího, jo? To budu muset prozkoumat. No, my si už dávno říkali, proč ty stromy, které člověk vykácí nejdou aspoň prodat jako dřevo. Takže pokud máme farmu rozšířenou na maximum, budeme zase kupovat jehličí, jo? :roll:
@mmorgana píše:
Jo, tak nad těma stromama jsem taky vrtěla hlavou :pocitac:

Mně se nic netrhá, i po updatu mi všechno jede. Ať už přes wifi nebo přes mobilní data.

Jo, a v tom „tajemném“ balíku jsem zatím taky žádné diamanty nikdy neměla, vždy jen neužitečné pily :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
1811
14.5.13 14:56

S tou schrankou taky nevim co.Ani s tou pramici :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
14.5.13 15:10
@Wennulka píše:
S tou schrankou taky nevim co.Ani s tou pramici :think: :nevim:

S tou pramicí musíme počkat, však se brzy dozvíme :dance:
Už se těším, protože v pozdějších levelech už toho moc nepřibývá. Teď čekám, až si budu moct koupit mašinu na cukrovinky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
14.5.13 16:33

@mmorgana Ja jsem teprve v 19 levelu. Dlouho mi trva nez neco nasetrim :lol: zajimalo by me proc mi uschnulo par jabloni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
14.5.13 16:42

Ahojky
mě už to de a jestli by si mně někdo chtěl přidat tak se jmenuju karolka95

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
14.5.13 16:49