Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No on je tam buď ten dárek, nebo určitý počet. diamantů a nebo něco úplně jiného. Jednou tam byly taky zlaťáky.
Čauky
prosimvás mám problém
hay day mi nejde
![]()
dřív to šlapalo bez problémuů ale teď mi to nejde spustit píše mi že se nelze připojit ale všude pořád
a navíc zrovna teď
![]()
Po dnešním updatu mi to také nefunguje. Vse se trhá, nejdou otevírat stránky novin…zkratka vse špatně. Jenže jak to řešit?
Jo dost často mi to taky blbne. Malá hraje ještě LPS a včera se jí to celé vynulovalo a musí začít od začátku ![]()
Ta pramice bude nějaké další překvapení a nová funkce hry. Taky přibylo asi 7 předmětů k nákupu. Uvažuju, že začnu šetřit na traktor ![]()
Z novin do schránky žádné dárky nezískáš, tam jsou jen inzeráty, u koho můžeš nakupovat a komu pomoci s lodí.
Sbíráš poukazy (vouchery… nevím, jak to napsat) z děkovných kartiček, které Ti každé ráno donese pošťák. Děkovných kartiček můžeš mít kolik chceš, stejně v nich najdeš maximálně 5 poukazů a za poukazy si můžeš koupit „tajemný balík“, kde možná budou diamanty, možná nějaká dekorace, nebo cokoli jiného.
Mě to taky každou chvíli zlobí, hlavně když je v novinách nové atraktivní
zboží. Také mi přibyli nějaké nové předměty k nákupu, ale nechápu proč si mám znova kupovat stromy které jsem už jednou vykácela
![]()
@MichelCZ píše:
Mě to taky každou chvíli zlobí, hlavně když je v novinách nové atraktivnízboží. Také mi přibyli nějaké nové předměty k nákupu, ale nechápu proč si mám znova kupovat stromy které jsem už jednou vykácela
![]()
Jo, tak nad těma stromama jsem taky vrtěla hlavou ![]()
Mně se nic netrhá, i po updatu mi všechno jede. Ať už přes wifi nebo přes mobilní data.
Jo, a v tom „tajemném“ balíku jsem zatím taky žádné diamanty nikdy neměla, vždy jen neužitečné pily ![]()
@mmorgana píše:
Jo, tak nad těma stromama jsem taky vrtěla hlavou![]()
Mně se nic netrhá, i po updatu mi všechno jede. Ať už přes wifi nebo přes mobilní data.
Jo, a v tom „tajemném“ balíku jsem zatím taky žádné diamanty nikdy neměla, vždy jen neužitečné pily
@Wennulka píše:
S tou schrankou taky nevim co.Ani s tou pramici![]()
S tou pramicí musíme počkat, však se brzy dozvíme ![]()
Už se těším, protože v pozdějších levelech už toho moc nepřibývá. Teď čekám, až si budu moct koupit mašinu na cukrovinky ![]()
@mmorgana Ja jsem teprve v 19 levelu. Dlouho mi trva nez neco nasetrim
zajimalo by me proc mi uschnulo par jabloni.
Ahojky
mě už to de a jestli by si mně někdo chtěl přidat tak se jmenuju karolka95
KKvětinko jak získám ten dárek z těch novin ze schránky už jsem z toho pitomá několikrát jsem měla všech 40 a když kliknu tak mám sice balík u domu ale v něm sekyru, pilu, drobek peněz či dynamit atd.