Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak už jsem přišla na ten balónek - drží ho v ruce ta osůbka, kterou si můžu najmout za diamanty a nabízí slevy, když to nevyužiju, balónek po pár minutách pustí a když na něj kliknu, vypadne z něj ta palice!
@tulenka0 píše:
Tak už jsem přišla na ten balónek - drží ho v ruce ta osůbka, kterou si můžu najmout za diamanty a nabízí slevy, když to nevyužiju, balónek po pár minutách pustí a když na něj kliknu, vypadne z něj ta palice!
Tak to teda budu číhat. Já u Toma nikdy žádný balónek neviděla
Ale možná jsem si jen nevšimla. Škoda jen, že padají palice, ty už nepotřebuju. Půjdou hned do obchodu!
Dobrý den Lístky do schránky se zbírají tím že pokud má někdo u rostlinky či stromu výstrahu ( tedy vykřičník ) tak jse na něj klikne pro oživení a tím je jedna obálka do schránky. Pošťák pak posbírané obálky vloží jednou za den do schránky a tím jse zbírají lístky je to vlastně takové poděkování s pozdravem a ve hře mnoho úspěchu přejí
Dobrý den Lístky do schránky se zbírají tím že pokud má někdo u rostlinky či stromu výstrahu ( tedy vykřičník ) tak jse na něj klikne pro oživení a tím je jedna obálka do schránky. Pošťák pak posbírané obálky vloží jednou za den do schránky a tím jse zbírají lístky je to vlastně takové poděkování s pozdravem a ve hře mnoho úspěchu přejí
@orchideje píše:
Jenom bych doplnila, že další činností je pomoc s nákladem v lodi. A aby dopis přišel, tak ten, komu bylo pomoženo, musí dopis poslat. Když dáváte oživit strom nebo keř nebo žádáte o pomoc s nákladem a někdo vám pomůže, tak vidíte, kdo vám pomohl a je tam taková obálečka - když kliknete, tak dopis odejde. Stydím se to napsat, ale už se mi stalo, že mi někdo pomohl s lodí a já pak rychle odeslala loď a zapomněla jsem kliknout na poslání poděkování ![]()
A sbírají se poukazy z dopisů. Teda já jich vždy našla maximálně v 5 dopisech (pošťák chodí jen jednou denně). Včera jsem měla náročný den, hrála málo, tím i míň pomáhala, takže i když jsem měla dost dopisů, poukazy jen 2 ![]()
orchideje - dík za přidání do přátel ![]()
Tak já nêjak nestíhám sledovat, co všechno dostaneme, mladá to většinou stačí utratit
dneska prý v dárku za 20 obálek byla tisícovka. Máme v přátelích asi dvê české farmy a dneska prý potvrzovala nějakou Kuřecí farmičku, tak pokud to je někdo odsud, děkujeme. Jo a kdyby si nás chtěl někdo přidat, tak snad máme jméno Robin-ber ![]()
@tulenka0 píše:
Tak já nêjak nestíhám sledovat, co všechno dostaneme, mladá to většinou stačí utratitdneska prý v dárku za 20 obálek byla tisícovka. Máme v přátelích asi dvê české farmy a dneska prý potvrzovala nějakou Kuřecí farmičku, tak pokud to je někdo odsud, děkujeme. Jo a kdyby si nás chtěl někdo přidat, tak snad máme jméno Robin-ber
Tak to jsme přátelé ![]()
Mám českých přátel víc. Někdo mě požádá, tak to odkliknu ![]()
Jestli chcete další české přátele, projeďte tohle fórum, tam je pár nicků, co se nabízejí (včetně mého)
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?…
Příspěvek upraven 27.04.13 v 15:33
@mmorgana píše:
Tak to teda budu číhat. Já u Toma nikdy žádný balónek nevidělaAle možná jsem si jen nevšimla. Škoda jen, že padají palice, ty už nepotřebuju. Půjdou hned do obchodu!
U Toma byl balónek! Nabízel 10% slevu na najmutí Toma. A když ho pustil, dostala jsem 100 zlaťáků (které jsou mi celkem naprd)
@mmorgana píše:
Tak to jsme přátelé
Mám českých přátel víc. Někdo mě požádá, tak to odkliknu
Jestli chcete další české přátele, projeďte tohle fórum, tam je pár nicků, co se nabízejí (včetně mého)http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?…Příspěvek upraven 27.04.13 v 15:33
jaký máš prosím tě nick? Já teď nevím jestli tě mám v přátelích
@Antonie Bolavá píše:
jaký máš prosím tě nick? Já teď nevím jestli tě mám v přátelích
Jsem kkvetinka, máš mě v přátelích a pomáháš mi ![]()
Prominte, že vám sem vpadám, ale kdyby jste se nahodou kousaly nudou tak nahledněte https://www.emimino.cz/…e/prispevek/?…
@mmorgana píše:
Jsem kkvetinka, máš mě v přátelích a pomáháš mi
tyjo já jsem trubka
![]()
Jsem ráda že mohu mít české přátele v této hře a díky za přijeti
ježiši a to game center je co?