Hra Hay day

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
tulenka0
22.4.13 17:37
@mmorgana píše:
Tak zrovna na sekery, lopaty, dynamity a bomby v obchodě nemám štěstí :? Ani mí přátelé je neprodávají.Tulenko, musíš si někoho přidat v GameCenter a on se Ti pak objeví ve hře. Má přezdívka je kkvetinka.

ježiši a to game center je co? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
tulenka0
23.4.13 18:08

Tak už jsem přišla na ten balónek - drží ho v ruce ta osůbka, kterou si můžu najmout za diamanty a nabízí slevy, když to nevyužiju, balónek po pár minutách pustí a když na něj kliknu, vypadne z něj ta palice!

• Citovat
  • Upravit
699
23.4.13 20:21
@tulenka0 píše:
Tak už jsem přišla na ten balónek - drží ho v ruce ta osůbka, kterou si můžu najmout za diamanty a nabízí slevy, když to nevyužiju, balónek po pár minutách pustí a když na něj kliknu, vypadne z něj ta palice!

Tak to teda budu číhat. Já u Toma nikdy žádný balónek neviděla :,( Ale možná jsem si jen nevšimla. Škoda jen, že padají palice, ty už nepotřebuju. Půjdou hned do obchodu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
orchideje
27.4.13 08:40

Odpověď na zběr obálek

Dobrý den Lístky do schránky se zbírají tím že pokud má někdo u rostlinky či stromu výstrahu ( tedy vykřičník ) tak jse na něj klikne pro oživení a tím je jedna obálka do schránky. Pošťák pak posbírané obálky vloží jednou za den do schránky a tím jse zbírají lístky je to vlastně takové poděkování s pozdravem a ve hře mnoho úspěchu přejí

• Citovat
  • Upravit
orchideje

Odpověď na zběr obálek

Dobrý den Lístky do schránky se zbírají tím že pokud má někdo u rostlinky či stromu výstrahu ( tedy vykřičník ) tak jse na něj klikne pro oživení a tím je jedna obálka do schránky. Pošťák pak posbírané obálky vloží jednou za den do schránky a tím jse zbírají lístky je to vlastně takové poděkování s pozdravem a ve hře mnoho úspěchu přejí

• Citovat
  • Upravit
orchideje

Odpověď na zběr obálek

• Citovat
  • Upravit
699
27.4.13 14:25
@orchideje píše:
Dobrý den Lístky do schránky se zbírají tím že pokud má někdo u rostlinky či stromu výstrahu ( tedy vykřičník ) tak jse na něj klikne pro oživení a tím je jedna obálka do schránky. Pošťák pak posbírané obálky vloží jednou za den do schránky a tím jse zbírají lístky je to vlastně takové poděkování s pozdravem a ve hře mnoho úspěchu přejí

Jenom bych doplnila, že další činností je pomoc s nákladem v lodi. A aby dopis přišel, tak ten, komu bylo pomoženo, musí dopis poslat. Když dáváte oživit strom nebo keř nebo žádáte o pomoc s nákladem a někdo vám pomůže, tak vidíte, kdo vám pomohl a je tam taková obálečka - když kliknete, tak dopis odejde. Stydím se to napsat, ale už se mi stalo, že mi někdo pomohl s lodí a já pak rychle odeslala loď a zapomněla jsem kliknout na poslání poděkování :oops:
A sbírají se poukazy z dopisů. Teda já jich vždy našla maximálně v 5 dopisech (pošťák chodí jen jednou denně). Včera jsem měla náročný den, hrála málo, tím i míň pomáhala, takže i když jsem měla dost dopisů, poukazy jen 2 :roll:

orchideje - dík za přidání do přátel :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulenka0
27.4.13 14:55

Tak já nêjak nestíhám sledovat, co všechno dostaneme, mladá to většinou stačí utratit :lol: dneska prý v dárku za 20 obálek byla tisícovka. Máme v přátelích asi dvê české farmy a dneska prý potvrzovala nějakou Kuřecí farmičku, tak pokud to je někdo odsud, děkujeme. Jo a kdyby si nás chtěl někdo přidat, tak snad máme jméno Robin-ber ;)

• Citovat
  • Upravit
699
27.4.13 15:07
@tulenka0 píše:
Tak já nêjak nestíhám sledovat, co všechno dostaneme, mladá to většinou stačí utratit :lol: dneska prý v dárku za 20 obálek byla tisícovka. Máme v přátelích asi dvê české farmy a dneska prý potvrzovala nějakou Kuřecí farmičku, tak pokud to je někdo odsud, děkujeme. Jo a kdyby si nás chtěl někdo přidat, tak snad máme jméno Robin-ber ;)

Tak to jsme přátelé :-D
Mám českých přátel víc. Někdo mě požádá, tak to odkliknu :-)
Jestli chcete další české přátele, projeďte tohle fórum, tam je pár nicků, co se nabízejí (včetně mého) ;-) http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?…

Příspěvek upraven 27.04.13 v 15:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
27.4.13 15:09
@mmorgana píše:
Tak to teda budu číhat. Já u Toma nikdy žádný balónek neviděla :,( Ale možná jsem si jen nevšimla. Škoda jen, že padají palice, ty už nepotřebuju. Půjdou hned do obchodu!

U Toma byl balónek! Nabízel 10% slevu na najmutí Toma. A když ho pustil, dostala jsem 100 zlaťáků (které jsou mi celkem naprd)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.4.13 16:09
@mmorgana píše:
Tak to jsme přátelé :-D
Mám českých přátel víc. Někdo mě požádá, tak to odkliknu :-)
Jestli chcete další české přátele, projeďte tohle fórum, tam je pár nicků, co se nabízejí (včetně mého) ;-) http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?…Příspěvek upraven 27.04.13 v 15:33

jaký máš prosím tě nick? Já teď nevím jestli tě mám v přátelích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
27.4.13 21:30
@Antonie Bolavá píše:
jaký máš prosím tě nick? Já teď nevím jestli tě mám v přátelích

Jsem kkvetinka, máš mě v přátelích a pomáháš mi :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
27.4.13 21:32

Prominte, že vám sem vpadám, ale kdyby jste se nahodou kousaly nudou tak nahledněte https://www.emimino.cz/…e/prispevek/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.4.13 21:33
@mmorgana píše:
Jsem kkvetinka, máš mě v přátelích a pomáháš mi :jazyk:

tyjo já jsem trubka :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
orchideje