Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Takových lodí je tam bohužel víc a co jsem koukala tak ještě nikdo nechytá ryby tak nechápu jak to může být hned v nákladu
doufám že mi dnes taková loď nedorazí ![]()
@Kies píše:
Tak mám také lodičku;) ale zato nevyplněnou loď, ptž to půl dne nešlo a už nestíhám… Achjo! Mno nic… Nechce někdo přítele?!;) jsem vandisuke@mmorgana
Co pár papírů na rozšíření pozemku… Nebylo by?!
To víš, že by pár papírů bylo. Dopo nemám čas, ale někdy odpo nebo večer, až se potkáme, vyvěsím Ti je. Jo?
Tak ju, až tu nějak budeš, dej vědět v kolik cca., nejsme tu furt
ale hayday sleduju i v mobilu
kujuuu
@Kies píše:
Tak ju, až tu nějak budeš, dej vědět v kolik cca., nejsme tu furtale hayday sleduju i v mobilu
kujuuu
Už jsem schpná ![]()
Kouknu v mobilu každou půl a celou, když uvidím, že cokoli koupíš, vystavím papírky.
to je domluva, promiň… Zrovna jsem byla pryč a mobil jsem odvezla do servisu a tak jsem mohla až teď
moc diiiiiiiiky
jeste ted se ty akci smeju
![]()
@Kies píše:to je domluva, promiň… Zrovna jsem byla pryč a mobil jsem odvezla do servisu a tak jsem mohla až teď
moc diiiiiiiiky
jeste ted se ty akci smeju
![]()
Já byla celé dopoledne pryč, teď je malá venku s babičkou, tak já doháním absťák ![]()
Mám 5 lístečků na rozšíření a nějaké kolíky, můžu je dát do obchodu, ale netuším kdy. Jsme Danielky farma, zobrazuje se t o jako Robin ber, myslím.
Tak pokud chceš, dej vědět.
Koukala jsem, že už má někdo v provozu loďku, jak je to možné, nám se otevře až asi za dva dny ![]()
@tulenka0 píše:
Mám 5 lístečků na rozšíření a nějaké kolíky, můžu je dát do obchodu, ale netuším kdy. Jsme Danielky farma, zobrazuje se t o jako Robin ber, myslím.
Tak pokud chceš, dej vědět.Koukala jsem, že už má někdo v provozu loďku, jak je to možné, nám se otevře až asi za dva dny
Jedna z možností je, že někdo zkrátit čas použitím diamantů. Já mám ještě čekat 1 den a 20 hodin, nebo zaplatit 37 diamantů… Diamanty šetřím na Toma.
No právě, to množství diamantů mě děsí, mladá to většinou utratí za rozšíření políček na výrobu nebo za dynamity a pod.
@mmorgana já dneska taky vůbec nic nestíhám a ještě mám v lodi samé trěšňové džemy, tak jí ani neodešlu…no nic ![]()
@tulenka0 píše:
Mrknu se ti na to a dávám do novin lístky, jo?
Tak mám také lodičku;) ale zato nevyplněnou loď, ptž to půl dne nešlo a už nestíhám… Achjo! Mno nic… Nechce někdo přítele?!;) jsem vandisuke
@mmorgana
Co pár papírů na rozšíření pozemku… Nebylo by?!