Hra Hay day

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kies
14.6.13 03:45

Tak mám také lodičku;) ale zato nevyplněnou loď, ptž to půl dne nešlo a už nestíhám… Achjo! Mno nic… Nechce někdo přítele?!;) jsem vandisuke

@mmorgana
Co pár papírů na rozšíření pozemku… Nebylo by?! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
417
14.6.13 08:36

Takových lodí je tam bohužel víc a co jsem koukala tak ještě nikdo nechytá ryby tak nechápu jak to může být hned v nákladu :nevim: :,( doufám že mi dnes taková loď nedorazí :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
14.6.13 09:40
@Kies píše:
Tak mám také lodičku;) ale zato nevyplněnou loď, ptž to půl dne nešlo a už nestíhám… Achjo! Mno nic… Nechce někdo přítele?!;) jsem vandisuke@mmorgana
Co pár papírů na rozšíření pozemku… Nebylo by?! :kytka:

To víš, že by pár papírů bylo. Dopo nemám čas, ale někdy odpo nebo večer, až se potkáme, vyvěsím Ti je. Jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
14.6.13 10:37

Tak ju, až tu nějak budeš, dej vědět v kolik cca., nejsme tu furt ;) ale hayday sleduju i v mobilu :dance: kujuuu

• Citovat
  • Upravit
699
14.6.13 14:13
@Kies píše:
Tak ju, až tu nějak budeš, dej vědět v kolik cca., nejsme tu furt ;) ale hayday sleduju i v mobilu :dance: kujuuu

Už jsem schpná :mavam:
Kouknu v mobilu každou půl a celou, když uvidím, že cokoli koupíš, vystavím papírky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
14.6.13 16:45

;) to je domluva, promiň… Zrovna jsem byla pryč a mobil jsem odvezla do servisu a tak jsem mohla až teď :dance: moc diiiiiiiiky :palec: jeste ted se ty akci smeju :potlesk: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Kies
14.6.13 16:48

@mmorgana vzkaz viz. výše

• Citovat
  • Upravit
699
14.6.13 16:57
@Kies píše: ;) to je domluva, promiň… Zrovna jsem byla pryč a mobil jsem odvezla do servisu a tak jsem mohla až teď :dance: moc diiiiiiiiky :palec: jeste ted se ty akci smeju :potlesk: :kytka:

Já byla celé dopoledne pryč, teď je malá venku s babičkou, tak já doháním absťák :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulenka0
14.6.13 21:29

Mám 5 lístečků na rozšíření a nějaké kolíky, můžu je dát do obchodu, ale netuším kdy. Jsme Danielky farma, zobrazuje se t o jako Robin ber, myslím.
Tak pokud chceš, dej vědět.

Koukala jsem, že už má někdo v provozu loďku, jak je to možné, nám se otevře až asi za dva dny :,(

• Citovat
  • Upravit
699
14.6.13 21:45
@tulenka0 píše:
Mám 5 lístečků na rozšíření a nějaké kolíky, můžu je dát do obchodu, ale netuším kdy. Jsme Danielky farma, zobrazuje se t o jako Robin ber, myslím.
Tak pokud chceš, dej vědět.Koukala jsem, že už má někdo v provozu loďku, jak je to možné, nám se otevře až asi za dva dny :,(

Jedna z možností je, že někdo zkrátit čas použitím diamantů. Já mám ještě čekat 1 den a 20 hodin, nebo zaplatit 37 diamantů… Diamanty šetřím na Toma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulenka0
14.6.13 21:56

No právě, to množství diamantů mě děsí, mladá to většinou utratí za rozšíření políček na výrobu nebo za dynamity a pod.

• Citovat
  • Upravit
Kies
14.6.13 21:56

@mmorgana já dneska taky vůbec nic nestíhám a ještě mám v lodi samé trěšňové džemy, tak jí ani neodešlu…no nic :nevim:

• Citovat
  • Upravit
tulenka0
14.6.13 21:59

Mrknu se ti na to a dávám do novin lístky, jo?

• Citovat
  • Upravit
Kies
14.6.13 22:01
:kytka:
@tulenka0 píše:
Mrknu se ti na to a dávám do novin lístky, jo?
:kytka: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
tulenka0
14.6.13 22:03
@Kies píše: :kytka::kytka: :kytka:

není zač, potřebuješ ještě kolíky?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie