Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
17.6.13 10:55

Mě se teda vůbec nedaří chytat ryby :,( mám zatím jen dvě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulenka0
17.6.13 12:39
@MichelCZ píše:
Mě se teda vůbec nedaří chytat ryby :,( mám zatím jen dvě :nevim:

jde to dost mizerně, hlavně v tom sektoru, kde se dají chytat až po delší době, :,(

• Citovat
  • Upravit
699
17.6.13 19:01

Nemáte někdo 3 palice (mallet)? Potřebuju na rozšíření oblasti k rybaření :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
17.6.13 20:57
Morgan
@mmorgana píše:
Nemáte někdo 3 palice (mallet)? Potřebuju na rozšíření oblasti k rybaření :twisted:

potřebuješ ještě palice něco málo mám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
17.6.13 21:03
@MichelCZ píše:
Morganpotřebuješ ještě palice něco málo mám :)

Jo! Jdu k Tobě, jak něco koupím, klidně prodávej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulenka0
17.6.13 21:40

Taky by se mi něco šiklo, nemáte někdo něco na prodej?

• Citovat
  • Upravit
699
17.6.13 22:23
@tulenka0 píše:
Taky by se mi něco šiklo, nemáte někdo něco na prodej?

Co bys potřebovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
19.6.13 08:19

To nám to ráno pěkně začíná! Už třetí den věšina mých přátel potřebuje smetanu. Omylem jsem klikla u právě sklizeného malinovníku na urychlení a ztratila jsem 14 (čtrnáct!) diamantů :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
19.6.13 08:28

@mmorgana mně to zase poslední dva dny nefunguje :cert: Od té doby co jsem tam mladý stahovala nějaký aplikace, tak mi to nejde. Ani motýli :zed:
(joo, stahovala jsem appky pro svého malého závisláka)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
19.6.13 08:32
@mmorgana píše:
To nám to ráno pěkně začíná! Už třetí den věšina mých přátel potřebuje smetanu. Omylem jsem klikla u právě sklizeného malinovníku na urychlení a ztratila jsem 14 (čtrnáct!) diamantů :pocitac: :pocitac: :pocitac:

to znám taky každou chvilku takhle hloupě přijdu o diamanty :evil: vždycky zuřím měli by to nějak ošetřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
19.6.13 08:36
@MichelCZ píše:
to znám taky každou chvilku takhle hloupě přijdu o diamanty :evil: vždycky zuřím měli by to nějak ošetřit

Neošetří :? Už se to několikrát řešilo na ofiko fóru, oni tvrdí, že to testovali a že si uživatelé stěžovali, že to zdržuje když diamanty použít chtějí :idea: Spíš bych řekla, že to není v jejich zájmu a protože chtějí, aby si lidi diamanty kupovali :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulenka0
19.6.13 09:20

Jo tak o diamanty jsme přišli už hodněkrát, neskutečně mi to ser… A mám pocit, že poslední dobou do lodí není nic jiného než smetana a cukry v dost krizovém množství :zed:
Co je s motýlama? Já myslela, že tam jen poletují… A od posledníaktualizace mi to neukazuje počet v silu a skladu :roll:

• Citovat
  • Upravit
tulenka0
19.6.13 09:21

A ještě k těm diamantům, kolikrát musím na něco několikrát kliknout, než se mi podaří udělat to, co chci, ale k tomu políčku se stačí snad jen přiblížit a hned je to sebere!!!

• Citovat
  • Upravit
417
19.6.13 13:39
@tulenka0 píše:
Jo tak o diamanty jsme přišli už hodněkrát, neskutečně mi to ser… A mám pocit, že poslední dobou do lodí není nic jiného než smetana a cukry v dost krizovém množství :zed:
Co je s motýlama? Já myslela, že tam jen poletují… A od posledníaktualizace mi to neukazuje počet v silu a skladu :roll:

mě to taky neukazuje počet v silu a skladu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
19.6.13 16:35
@MichelCZ píše:
mě to taky neukazuje počet v silu a skladu :(

Taky mi to neukazuje 8o
A to pořád bojuju s místem ve skladu, zvlášť teď, když jsem zase začala sbírat věci na rozšíření a přibyly ryby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí