Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MichelCZ píše:
Mě se teda vůbec nedaří chytat rybymám zatím jen dvě
jde to dost mizerně, hlavně v tom sektoru, kde se dají chytat až po delší době, ![]()
Nemáte někdo 3 palice (mallet)? Potřebuju na rozšíření oblasti k rybaření ![]()
@mmorgana píše:
Nemáte někdo 3 palice (mallet)? Potřebuju na rozšíření oblasti k rybaření
potřebuješ ještě palice něco málo mám ![]()
@MichelCZ píše:
Morganpotřebuješ ještě palice něco málo mám
Jo! Jdu k Tobě, jak něco koupím, klidně prodávej.
@tulenka0 píše:
Taky by se mi něco šiklo, nemáte někdo něco na prodej?
Co bys potřebovala?
To nám to ráno pěkně začíná! Už třetí den věšina mých přátel potřebuje smetanu. Omylem jsem klikla u právě sklizeného malinovníku na urychlení a ztratila jsem 14 (čtrnáct!) diamantů
![]()
@mmorgana mně to zase poslední dva dny nefunguje
Od té doby co jsem tam mladý stahovala nějaký aplikace, tak mi to nejde. Ani motýli ![]()
(joo, stahovala jsem appky pro svého malého závisláka)
@mmorgana píše:
To nám to ráno pěkně začíná! Už třetí den věšina mých přátel potřebuje smetanu. Omylem jsem klikla u právě sklizeného malinovníku na urychlení a ztratila jsem 14 (čtrnáct!) diamantů![]()
![]()
to znám taky každou chvilku takhle hloupě přijdu o diamanty
vždycky zuřím měli by to nějak ošetřit
@MichelCZ píše:
to znám taky každou chvilku takhle hloupě přijdu o diamantyvždycky zuřím měli by to nějak ošetřit
Neošetří
Už se to několikrát řešilo na ofiko fóru, oni tvrdí, že to testovali a že si uživatelé stěžovali, že to zdržuje když diamanty použít chtějí
Spíš bych řekla, že to není v jejich zájmu a protože chtějí, aby si lidi diamanty kupovali ![]()
Jo tak o diamanty jsme přišli už hodněkrát, neskutečně mi to ser… A mám pocit, že poslední dobou do lodí není nic jiného než smetana a cukry v dost krizovém množství ![]()
Co je s motýlama? Já myslela, že tam jen poletují… A od posledníaktualizace mi to neukazuje počet v silu a skladu ![]()
A ještě k těm diamantům, kolikrát musím na něco několikrát kliknout, než se mi podaří udělat to, co chci, ale k tomu políčku se stačí snad jen přiblížit a hned je to sebere!!!
@tulenka0 píše:
Jo tak o diamanty jsme přišli už hodněkrát, neskutečně mi to ser… A mám pocit, že poslední dobou do lodí není nic jiného než smetana a cukry v dost krizovém množství
Co je s motýlama? Já myslela, že tam jen poletují… A od posledníaktualizace mi to neukazuje počet v silu a skladu
mě to taky neukazuje počet v silu a skladu ![]()
@MichelCZ píše:
mě to taky neukazuje počet v silu a skladu
Taky mi to neukazuje ![]()
A to pořád bojuju s místem ve skladu, zvlášť teď, když jsem zase začala sbírat věci na rozšíření a přibyly ryby.