Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kies píše:
Nemáte někdo rychle 4 bílé cukry?!chci jít spát a chybí mi do lodi
a taky furt shánim papíry na rozšíření, kdyby měl někdo navíc?!
Tak než jsem uspala malou, usla jsi taky ![]()
Papíry mi chodí, mívám jich dost, postupně prodávám. Navrhni čas, vystavím Ti je ![]()
@Kies píše:
@mmorgana ted jsem doma a online, nebo treba v 20:00 cca?!
Haló, haló, jsem tu, ale jdeme večeřet ![]()
20:30 - dobrý čas na výměnu ![]()
Potřebuju libovolné množství kolíků. A kdyby někdo měl 1 nebo 2 malinové džemy, hodily by se.
Potřebuje někdo něco?
@mmorgana oki,20:30 prosím o papíry… Mrknu zda nemam koliky! A dzemy jsem ted dala nekomu do lodi, kdybys napsala driv;(
@Kies píše:
@mmorgana oki,20:30 prosím o papíry… Mrknu zda nemam koliky! A dzemy jsem ted dala nekomu do lodi, kdybys napsala driv;(
No, to je tak vždycky - hodně mých přátel má teď na lodích malinové džemy, i já někomu plnila loď. A lup! V další lodi mám džemy
Ale to není hrůza, třeba někdo pomůže.
Nedostatek kolíků je horší ![]()
Jdu vyvěsit 1 pšenici a čekám na Tebe
@mmorgana pojd si pro kolik… Je to to s tou masli?! Dam psenici a… No vzdyt vis
@Kies píše:
A dekuju za papir, ale jeste jeden kurnik chybi;))
Tak Ti ještě jeden dám, mně chodí často. Pojď na pšenici ![]()
@mmorgana kuju! A za co Ti chodí?! Mně chodi vsechno, jen ne papiry!!!
@Kies píše:
@mmorgana kuju! A za co Ti chodí?! Mně chodi vsechno, jen ne papiry!!!
Myslím, že je to tak nastavené ve hře. Potřebuješ vždy tři věci na rozšíření pozemku, tři na rozšíření sila a tři na rozšíření stodoly. A z každé téhle kategorie máš něčeho moc a něco Ti zoufale chybí. Můžeš si to koupit za diamanty. Diamanty můžeš nakoupit za reálné peníze = a to je obchodní model hodně her.
Mně třeba chybí kolíky na rozšíření, hřebíky na silo a šrouby (bolt) na stodolu.
Takže když nás tady bude víc, každému chybí něco jiného a vyměníme si ![]()
@mmorgana asi máš pravdu… Mně zas ukrutně chybí izolepy a papíry a šroubky, takže fakt jiné věci než tobě a za diamanty, které jsem si již 2 x koupila jsem si koupila rozšíření strojů (více věcí najendou), ptž tyto komponenty, co nám chybí vyjdou na straaašné diamantíky ![]()
@Kies píše:
@mmorgana asi máš pravdu… Mně zas ukrutně chybí izolepy a papíry a šroubky, takže fakt jiné věci než tobě a za diamanty, které jsem si již 2 x koupila jsem si koupila rozšíření strojů (více věcí najendou), ptž tyto komponenty, co nám chybí vyjdou na straaašné diamantíky
Zrovna v izolepách se topím
Když budeš potřebovat, napiš.
Co je ještě horší než komponenty, jsou vouchery (barevné papírky) - nejde s nima obchodovat ![]()
Nemáte někdo rychle 4 bílé cukry?!
chci jít spát a chybí mi do lodi
a taky furt shánim papíry na rozšíření, kdyby měl někdo navíc?!