Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
27.6.13 21:19
@Melody 4 píše:
@Antonie Bolavá juuuuuu ty taky hraješ? Já to patřím na ipadu. Teprve lvl22 :lol:

jééé zlato ty taky :hug: tak si mě přidej do přátel v game center

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.6.13 21:19

@mmorgana jdeš pro ty planky? Jdu hodit pšenici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
27.6.13 21:23
@Antonie Bolavá píše:
jééé zlato ty taky :hug: tak si mě přidej do přátel v game center

a jak? :oops: mám ten iPad týden :oops: ale nejaké Hamé centrum jsem zahledla v aplikacích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
27.6.13 21:27

@mmorgana ona je na nej sleva?!;))) ja nevim veci;))) uspavej, ja mam davno ‚uspano‘ a za chvili zase uspim sebe :nevim:

• Citovat
  • Upravit
17630
27.6.13 21:30
@Melody 4 píše:
a jak? :oops: mám ten iPad týden :oops: ale nejaké Hamé centrum jsem zahledla v aplikacích.
,usíš tam být nějak registrovaná. Dej Game center, dole žádosti a přidat přátele. Tam zadáš Antonie Bolavá a já ti to tady odsouhlasím. Pak budeme sousedky v hay day 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
27.6.13 21:31

@Melody 4 a já jsem Vandisuke ;)

• Citovat
  • Upravit
11689
27.6.13 21:32
@Antonie Bolavá píše: ,usíš tam být nějak registrovaná. Dej Game center, dole žádosti a přidat přátele. Tam zadáš Antonie Bolavá a já ti to tady odsouhlasím. Pak budeme sousedky v hay day 8)

Tak snad se mi to povedlo… Holky kdo by chtěl jsem Melody+87 aspoň myslím teda :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
27.6.13 21:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.6.13 21:34
@Melody 4 píše:
Tak snad se mi to povedlo… Holky kdo by chtěl jsem Melody+87 aspoň myslím teda :think: :lol:
šikula :palec: Hele, ale na to že to hraješ týden, je 22 level docela dost. Že ty to taky hraješ po nocích
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
27.6.13 21:36

Takové krasne farmy to jsem žabař proti vám. :lol: nepotřebujete něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
27.6.13 21:36

@Melody 4 :potlesk:
@Antonie Bolavá :lol: hraje, to jinak neni mozny

• Citovat
  • Upravit
11689
27.6.13 21:37
@Antonie Bolavá píše: šikula :palec: Hele, ale na to že to hraješ týden, je 22 level docela dost. Že ty to taky hraješ po nocích

no jo taky ;) :oops: fakt mě zo začalo bavit, teď stavím konečně loděnici, takových peněz to stalo :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.6.13 21:41
@Melody 4 píše:
no jo taky ;) :oops: fakt mě zo začalo bavit, teď stavím konečně loděnici, takových peněz to stalo :lol: :mrgreen:
:pankac: :lol: vítej do klubu. Ale já už na to teď v noci většinou prdím, už jsem mazák. Ale ráno hned po probuzení na to vždycky vlítnu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
27.6.13 21:45
@Antonie Bolavá píše: :pankac: :lol: vítej do klubu. Ale já už na to teď v noci většinou prdím, už jsem mazák. Ale ráno hned po probuzení na to vždycky vlítnu :mrgreen:

jo rana miluju to expy jen lítají :lol: :lol:

Holky mate ještě nejaké oblíbené hry na ipadu? Já hraju ještě piano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.6.13 21:53
@Melody 4 píše:
jo rana miluju to expy jen lítají :lol: :lol:Holky mate ještě nejaké oblíbené hry na ipadu? Já hraju ještě piano.

Flutter, Catapult King, Zuma, Where´s my water? - to je naprosto úžasná hra, bohužel už mám dohranou, podobná je Where´s my Perry a Mickey
pak Angry birds, teď jsem si stáhla Poldu 3, ale to se seká :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky