Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mmorgana hele, ty to budeš vědét. Když si do nového ipadu nahraju zálohu toho starého, budu moct používat ty svoje aplikace v obou? Nebo už jen v tom novém? Jsem iZačátečník ![]()
Zrovna papírky mi chodí. Potřebuješ něco? Kromě boltů a hřebíků a kolíků?
@Antonie Bolavá píše:
@mmorgana hele, ty to budeš vědét. Když si do nového ipadu nahraju zálohu toho starého, budu moct používat ty svoje aplikace v obou? Nebo už jen v tom novém? Jsem iZačátečník
Nemám iPad, ale usuzuju-li z jiných zařízení - aplikace máš koupené přes App Centrum jednou provždy a měly by být použitelné na více zařízeních. Přece když něco smažeš z iPadu, tak už to podruhé taky nekupuješ, jen nainstaluješ.
Bych někdy fakt chtěla vidět, jak se farma hraje na iPadu, já valím na iPhonu.
@mmorgana na iPadu je dobrá
Mně by to asi na iPhonu připadalo malé
Ale nevím, ten je zatím jen mé toužebné přání…
A jinak díky za radu
Jsem si to myslela.
No a teď jsem rozšiřovala jak stodolou, tak silo, takže mám klidový stav ![]()
@Antonie Bolavá a jinak… IPhona nedoporučuju… Teda aspoň 5 ku ne
Od Vánov už mám ‚třetí‘ a stále stejná reklamace, kdy mi teď potvrdili, že to 5ky dělaj a dělat asi budou! Telefon v plné náloži podotýkám… Tak uvidíme, zda dojde i na 3.reklamaci, kdy už mi nechtěli uznat ani tu druhou, no ale po osobní schůzce tam.. Uznali a dali opět ‚nový-repasovaný‘ telefon! Achjo! Jinak iPad přes rok frčí o sto šest, nej investice ![]()
Ahojky farmářky, kdybyste si někdo chtěl přidat novou farmářku tak… Kebulka ![]()
Ahoj holky, schanim 3 mrkvove džusy tak kdyby prosím někdo měl ozvěte se ![]()
@Melody 4 píše:
Ahoj holky, schanim 3 mrkvove džusy tak kdyby prosím někdo měl ozvěte se
mám. Ale asi pozdě, co? ![]()
@Antonie Bolavá píše:
mám. Ale asi pozdě, co?
Děkuju, už pozdě
Nějaký dobrovolník mi tu bednu zaplnil
![]()
Kdyby někdo chtěl nabízím - kolíky, hřebíky (nail),vruty (screw), pásky, ![]()