Hra Hay day

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kacenicka
13.6.13 00:39

Ahojky, nevíte někdo jak si ve hře přidat přátele?? Nebo jak se vyhledávají? Děkuji :-)

• Citovat
  • Upravit
699
13.6.13 00:54
@Kacenicka píše:
Ahojky, nevíte někdo jak si ve hře přidat přátele?? Nebo jak se vyhledávají? Děkuji :-)

Podle žádosti o přátelství na Game Center jsi na to přišla :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulenka0
13.6.13 05:47

Taky se dá kliknout u farmy nahoře na značku a pak tu farmu máš oblíbenou. Má potom okolo sebe modrý rámeček.

• Citovat
  • Upravit
699
13.6.13 07:47
@tulenka0 píše:
Taky se dá kliknout u farmy nahoře na značku a pak tu farmu máš oblíbenou. Má potom okolo sebe modrý rámeček.

Takhle mám označených 5 farem a další označit nemůžu :think: Prý mám plné sloty :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulenka0
13.6.13 08:31

No já se v tom nevyznám, ale někdy to nešlo a někdy v pohodě, tak fakt nevím…Mladá zrovna včera zkoušela někoho přidat a šlo jí to. Ale asi týden předtím ne. Možná to souvisí taky s počtem přátel přes game center, ale to fakt netuším.

• Citovat
  • Upravit
Michel62CZ
13.6.13 15:57

Tak jsem si koupila lodičku :D jsem zvědavá co z toho bude :)

• Citovat
  • Upravit
Michel62CZ

• Citovat
  • Upravit
Michel62CZ

• Citovat
  • Upravit
Michel62CZ
13.6.13 15:59

Jistě 10× se to tady může objevit :nevim: :nevim: :lol:

• Citovat
  • Upravit
tulenka0
13.6.13 18:41

Hmm, tak to chtělo aktualizovat a poté to s námi nemluví, prý údržba serveru :roll: no, mezitím nám odjede loď… Jen doufám, že se nestane to, co už se jednou stalo a to, že se všechno vynuluje a budeme začínat znovu od začátku :zed: :zed: :zed: Vám to všem funguje??

• Citovat
  • Upravit
tulenka0
13.6.13 19:19

Tak to konečně funguje a z lodi bude prostě loď, kde se budou lovit ryby, je tam nějaké jídlo, na které je potřeba rybí maso.

• Citovat
  • Upravit
699
13.6.13 21:13
@Michel62CZ píše:
Tak jsem si koupila lodičku :D jsem zvědavá co z toho bude :)

Velká radost se musí hodně projevit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
13.6.13 21:16
@tulenka0 píše:
Tak to konečně funguje a z lodi bude prostě loď, kde se budou lovit ryby, je tam nějaké jídlo, na které je potřeba rybí maso.

No jo, aktualizace jim jako obvykle způsobila problémy serveru, pak další problémy. Taky jsem pak celé odpoledne nemohla naplnit loď :pocitac: A to prosím blbým chilli popcornem, kterého jsou normálně v obchodech tuny :zed:

Nepůjde jen o jídlo, které půjde připravovat, ale taky by snad člověk mohl sbírat diamanty. A snažit se ulovit všechny druhy ryb.
Taky prý půjde rozšířit „loviště“, na což bude opět potřeba sbírat nějaké blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tulenka0
13.6.13 22:16

Koukám, že Wenulka už má chudinka v lodi poptávku po rybích burgerech, no nevím, jestli už je někdo má, mi se loď otevře až za dva dny :nevim:

• Citovat
  • Upravit
699
13.6.13 22:28

Taky jsem koukala a je mi jí líto :,( To by ji mohl naplnit jen někdo, kdo zaplatí 60 diamantů za uspíšení lodi :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí