Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem velký faoušek hry Hay Day, přidejte si mě taky někdo prosím sautau88
![]()
Já tipuju rybolov, páč je u ní rybářská síť. Ale už jsou s tou tajemností trapní, nechápu proč se pořád nic neděje ![]()
No jo, ryby skáčou jako divé. Takže to bude: hoďte do řeky rybářskou síť, pak čekejte 2 dny a možná tam bude jedna ryba, možná 5. Jako bych měla nějaké přebytečné místo ve stodole ![]()
Už chci něco nového!
Dobrý den děvčata
Taky hraji Hay day a chtěl bych kámoše. Samotnému farmářovi je moc smutno ![]()
@charlie-76 Vítej ![]()
Zvlášť ráda mám ty přátele, kteří prodávají nýty a hřebíky ![]()
Ahojky Morganko
To je mi jasné
A copak nabídneš ty?
Ty si proti mě totiž Onasis
![]()
No, mám vždy přebytek pásek (duck tape), prken (plank) a dřevěných tabulí (wood panel). Co se týká věcí za rozšiřování farmy, ty prodávám průběžně. A protože mám peněz víc než dost, prodávám za levno - jen je to všechno rychle pryč.
Když budete někdo něco potřebovat, napište sem, třeba i s nějakým časem, kdy to mám dát do obchodu. Nečtu e-mimino furt, ale občas koukám.
Tak jsem odpovídal a bylo mi zděleno, že smím psát jen jednu SZ za hodinu… Bylo by moc drzé zeptat se na meil?
Jsem slušný a nikdy netrestaný farmář… Vážně ![]()
HayDay je mor… Trávím na tom spoustu času! Jen mě deptá, když si pořád nemůžu rozšířit farmu, ptž nevim kde sebrat ty papíry k tomu nutné! Pokud teda naaahodou nenajdu v obchodě.. ![]()
@charlie-76 píše:
Tak jsem odpovídal a bylo mi zděleno, že smím psát jen jednu SZ za hodinu… Bylo by moc drzé zeptat se na meil?Jsem slušný a nikdy netrestaný farmář… Vážně
Moje jméno a příjmení znáš z Game Centra. Mail je jmeno. prijmeni na gmail.com ![]()
@Kies píše:
HayDay je mor… Trávím na tom spoustu času! Jen mě deptá, když si pořád nemůžu rozšířit farmu, ptž nevim kde sebrat ty papíry k tomu nutné! Pokud teda naaahodou nenajdu v obchodě..
Je to mor!!! ![]()
Ten můj zase furt valí HORNICTVÍ (= Minecraft)
Mám zrovna ve stodole 3 papíry (= land deed). Ve 22.00 je vystavím bez inzerátu. Jestli chceš, číhej ![]()
Taktéž mám nějaké ty papíry ve stodole, tak se ozvěte kdy je chcete i klidně něco jiného, pokud můžu - pomůžu
![]()
@MichelCZ Jestli máš nýty (bolt) a hřebíky (nail) - ty mi chybí furt ![]()
A akutně mi chybí rohlíky do lodi. Ale asi budu muset jít vytáhnout dítě z vany…
uschnou, když je několikrát sklidíš. Je tam možnost dát k nim vykřičník a počkat, až je někdo oživí, ale pokud se ti při kliknutí vykřičník neobjeví, musíš strom pokácet a zasadit nový