Hra Hay day

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
tulenka0
14.5.13 18:56
@Wennulka píše:
@mmorgana Ja jsem teprve v 19 levelu. Dlouho mi trva nez neco nasetrim :lol: zajimalo by me proc mi uschnulo par jabloni.

uschnou, když je několikrát sklidíš. Je tam možnost dát k nim vykřičník a počkat, až je někdo oživí, ale pokud se ti při kliknutí vykřičník neobjeví, musíš strom pokácet a zasadit nový

• Citovat
  • Upravit
sautau88
31.5.13 11:05

sautau88

Jsem velký faoušek hry Hay Day, přidejte si mě taky někdo prosím sautau88 :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
699
9.6.13 16:47

Tak co holky - nějaké tipy, k čemu bude loďka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
9.6.13 17:21

Já tipuju rybolov, páč je u ní rybářská síť. Ale už jsou s tou tajemností trapní, nechápu proč se pořád nic neděje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
9.6.13 17:33

No jo, ryby skáčou jako divé. Takže to bude: hoďte do řeky rybářskou síť, pak čekejte 2 dny a možná tam bude jedna ryba, možná 5. Jako bych měla nějaké přebytečné místo ve stodole :pocitac:
Už chci něco nového!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
11.6.13 18:28

Dobrý den děvčata :-) Taky hraji Hay day a chtěl bych kámoše. Samotnému farmářovi je moc smutno ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
11.6.13 19:47

@charlie-76 Vítej :mavam:
Zvlášť ráda mám ty přátele, kteří prodávají nýty a hřebíky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
11.6.13 19:51

Ahojky Morganko :-) To je mi jasné :-) A copak nabídneš ty? ;-) Ty si proti mě totiž Onasis ;-) :-D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
11.6.13 19:55

No, mám vždy přebytek pásek (duck tape), prken (plank) a dřevěných tabulí (wood panel). Co se týká věcí za rozšiřování farmy, ty prodávám průběžně. A protože mám peněz víc než dost, prodávám za levno - jen je to všechno rychle pryč.
Když budete někdo něco potřebovat, napište sem, třeba i s nějakým časem, kdy to mám dát do obchodu. Nečtu e-mimino furt, ale občas koukám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
557
11.6.13 20:08

Tak jsem odpovídal a bylo mi zděleno, že smím psát jen jednu SZ za hodinu… Bylo by moc drzé zeptat se na meil? :-) Jsem slušný a nikdy netrestaný farmář… Vážně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
11.6.13 20:14

HayDay je mor… Trávím na tom spoustu času! Jen mě deptá, když si pořád nemůžu rozšířit farmu, ptž nevim kde sebrat ty papíry k tomu nutné! Pokud teda naaahodou nenajdu v obchodě.. ;)

• Citovat
  • Upravit
699
11.6.13 20:18
@charlie-76 píše:
Tak jsem odpovídal a bylo mi zděleno, že smím psát jen jednu SZ za hodinu… Bylo by moc drzé zeptat se na meil? :-) Jsem slušný a nikdy netrestaný farmář… Vážně :)

Moje jméno a příjmení znáš z Game Centra. Mail je jmeno. prijmeni na gmail.com :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
11.6.13 20:21
@Kies píše:
HayDay je mor… Trávím na tom spoustu času! Jen mě deptá, když si pořád nemůžu rozšířit farmu, ptž nevim kde sebrat ty papíry k tomu nutné! Pokud teda naaahodou nenajdu v obchodě.. ;)

Je to mor!!! :pocitac:
Ten můj zase furt valí HORNICTVÍ (= Minecraft)

Mám zrovna ve stodole 3 papíry (= land deed). Ve 22.00 je vystavím bez inzerátu. Jestli chceš, číhej :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.6.13 20:43

Taktéž mám nějaké ty papíry ve stodole, tak se ozvěte kdy je chcete i klidně něco jiného, pokud můžu - pomůžu :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
11.6.13 20:49

@MichelCZ Jestli máš nýty (bolt) a hřebíky (nail) - ty mi chybí furt :-(
A akutně mi chybí rohlíky do lodi. Ale asi budu muset jít vytáhnout dítě z vany…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí