Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@simonka07 píše:
@Mysis1. V domečku se přidáváte pouze do sousedství, žádného přítele si nepřidáte. Takže musíte zadat jen název sousedství, do kterého se chcete přidat, nebo si založit své.
2. GameCenter slouží jako záloha dat a na přidávání přátel pouze pro uživatele zařízení s operačním systémem iOS. Pro zálohu dat na Androidu je tady Google+.
3. Přátele si můžete přidávat přes Facebook. https://www.facebook.com/…38847787067/ Tady čs skupina HD hráčů.
Aha to mam zalozene a sousedtsvi mi tez nefunguje…nejde pridat a kdyz kliknu prihlasit pres FB okamzite mi hra spadne a nacte se znovu a takto furt dokola
Ahoj, jsem nováček ve hře
jakmile si koupím stromy, jablka, popř. brusinky, za chvíli se urodí ovoce a potom uschnou, nevím co s tím, poradí mi někdo?
@Jaime To je normalni. Po prvni. Uschnuti muzes dat na strom jeste „!“ a pockat, az ti ho nekdo ozivi. Podruhe uz to nejde a nezbyde nez vykacet (sekerou ci pilou) a zasadit novy.
Jejda
takže to mi uschnou pokaždé, pokud mi nikdo nepomůže? Nebude v dalších levelech nějaká studna? Koukám občas na jiné farmy a tam má každý spoustu ovocných stromů… jinak děkuju za radu
@Jaime
Nemusíš se bát, vždy se najde někdo, kdo Ti je zavlaží, protozě za to mu jdou body. Stačí na stromy dát vykřičník a pak dát něco na prodej do stánku, ono se to ostatním hráčům objeví v novinách, že potřebuješ pomoct se zavlažením, později s odbavením lodi. ![]()
A muzete mi nekdo vysvetlit proc mi hra odmita prihlasit pres facebook? Hrajeme s manzelem a je mu to jde normalne. Ja kliknu na prihlasit a objevi se mi loading a pak ta hra spadne a nejde se proste prihlasit. Pres google+ ano ale to mi je k nicemu…hraju na tabletu a zadny gamecenter tu nemam a nejak nechapu kde je chyba ze me to odmita prihlasit?
@Mysis píše:
A muzete mi nekdo vysvetlit proc mi hra odmita prihlasit pres facebook? Hrajeme s manzelem a je mu to jde normalne. Ja kliknu na prihlasit a objevi se mi loading a pak ta hra spadne a nejde se proste prihlasit. Pres google+ ano ale to mi je k nicemu…hraju na tabletu a zadny gamecenter tu nemam a nejak nechapu kde je chyba ze me to odmita prihlasit?
Tenhle problém tu párkrát byl. Na řešení jsme ale myslím ještě nepřišli. Tady je pár tipů:
Mně se zase nedaří přihlásit se a odesílat žádosti přes Game centrum…Dám žádosti, píše mi to chcete-li získat doporučení…blablabla, zapněte kontakty na icloudu a Facebook v nastavení, toto mám nastaveno a stejně nic.
@Jaime v čem je jako přesně problém? přátele přidáváte, když znáte přezdívku.. klikněte na plus… ne na žádosti
Nemůžu nakrmit psa. Když dám do misky/boudy slaninu (i odečte a je v misce vidět) a pak zavolám psa on přiběhne ale nenají se. Jak udělat aby se najedl?
@Bublinka155 píše:
Nemůžu nakrmit psa. Když dám do misky/boudy slaninu (i odečte a je v misce vidět) a pak zavolám psa on přiběhne ale nenají se. Jak udělat aby se najedl?
Nesmíte jej volat - tj. přetahovat píšťalku na boudu.
Po nakrmení psa dejte do misky nové žrádlo, počkejte 6 hodin a on pak sám přiběhne, sežere obsah misky, možná pak na chvíli odběhne, ale brzy se zase vrátí k boudě, lehne si a usne.
V tuto chvíli na něj můžete ťuknout, abyste jej probudila. A získáte za to pár modrých hvězdiček pro postup do dalšího levelu.
@tyllanthor To je divné ne, snad tě chápu dobře. Ale, když jsou prázdné misky - tak je naplním, a použiju píšťalku. Dostanu různé nástroje a XP a po šesti hodinách apod. jsou misky opět prázdné. Nemusí se čekat, až to sní.
Ahoj
chtěla bych se zeptat, jak se získává maso. Díky moc za odpověď ![]()