Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1169
7.5.14 17:09

@Luisiana Ahoj. Můžeš pouze sledovat 5 lidí. Přidat si PŘÁTELE lze nyní jen přes Facebook… třeba si založ účet jen pro hru, ať nehraješ sama. ;)

FB skupina čs hráčů: https://www.facebook.com/…38847787067/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.5.14 10:56

Zdravím v hay day jsem lvl 29 a koupila jsem si za 15 000 tis.. Takový domeček pod trhem a nevím k čemu slouží. Prosím o vysvětlení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.5.14 12:55

Zdravím, jsem ve 41 levlu, zatím jsem kromě domečku :roll: pochopila vše, ale s pomocí rad tady to snad napravím. Jen mně zatím není jasný účel šperků kromě prodeje. Víte to někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
8.5.14 14:41

@Lucie21321 @Jola 1
Tento domeček zpřístupňuje skupiny ve hře (neighborhoods). Skupiny slouží k tomu, že jejich členové (max. počet 20) si mohou přímo ve hře posílat mezi sebou zprávy. Mohou se tak např. domlouvat na nákupu či výměně zboží.
Domeček umožňuje buď si založit vlastní skupinu a pozvat do ní přátele, nebo vyhledat již existující skupinu a přidat se k ní (resp. poslat žádost o vstup).

Pokud jste zakladatel skupiny („leader“), „co-leader“ nebo „elder“ máte více možností. Můžete přijímat nebo zamítat žádosti o vstup do skupiny, vyhodit stávající členy ze skupiny nebo měnit parametry skupiny (název, erb, podmínky přijímání členů,…)

• nevykládejte si to špatně, ale vysvětlení byste našly jednoduše na přechodzí stránce ;)

Příspěvek upraven 08.05.14 v 14:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
8.5.14 14:42

@Jola 1 šperky je nejlepší posílat na náklaďáčku, jsou za ně i vouchery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.5.14 16:54

Děkuji za radu, funkci celkem chápu, jen nevím, jak je možné při domluvě prodeje předmětů se „sladit“ do stejných novin. Zkoušely jsme s dcerou otevírat najednou noviny, ale měly jsme každá jiné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
8.5.14 17:12

@Jola 1 Do stejných novin se nesladíte. Ale s dcerou si přece nevzájem můžete „sledovat“ (followed) svoje farmy a pak stačí, když vy něco dáte do svého obchůdku u cesty a dcera ve stejnou dobu bude ve své hře v tomto vašem obchůdku a hned si to koupí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
8.5.14 18:43

@Wiolla Pokud jsou ve stejném sousedství, follow není třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
9.5.14 08:02

Přesně tak, stačí jít spolu do nějaké skupiny a můžete obchodovat mezi sebou. My to tak se synem máme, on hraje na tabletu, já na telefonu a vzájemně si pomáháme vyrábět nebo odbavovat loď. Třeba když mám mít 20 chlebů do jedný bedýnky, vyrábíme na dvou pekárnách, nebo když mi něco chybí, koupím si to od něj za korunu, nebo když sháníme věci na rozšíření farmy (palice atd.), nebo na zvětšení stodoly a sila, tak se to dává dohromady líp než čekat až Vám samo přijde to, co zrovna potřebujete! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
9.5.14 13:29

@simonka07 To je vlastně pravda. :think: My jsme se synem také v jednom „sousedství“ (zakládala jsem já, syna pozvala).

Spletla jsem to asi proto, že jemu se podařilo mě „přestat sledovat“ (on mu do toho fušuje ještě mladší syn a ten je špunt, takže na to hraje jak na piáno bez rozmyslu) a musela jsem mu to sledování obnovit (klasicky přes follow).

@Sunnyess Taky tak hrajeme. Já na telefonu, kluci na tabletu. U nás je to ale tak, že kluci to promyšlené většinou nemají (jsou malí), takže jsou schopní třeba na celé pole zaset jahody a pak být v úzkých. :-) Takže pak to probíhá ta, že ze mě tahají výrobky/suroviny a já jim to dávám ještě „pod cenou“. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.5.14 10:24

Ahoj, nevyměnil by někdo prosím do sila hřebíky za šrouby, můžu až 10ks. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
12.5.14 12:48

@GOLD RUSH Šrouby myslíš screws nebo bolts?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
12.5.14 12:56

@GOLD RUSH Jsi na Facebooku nebo máš GameCenter přezdívku? :)

https://www.facebook.com/…38847787067/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.5.14 12:56

@simonka07 chtěla bych screw a dám za to nail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
12.5.14 12:59