Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aja.ajinka píše:
konkrétně se mě to zeptá: smazat hay day, smazáním položky budou též odstraněna všechna její data, dám smazat, opět stáhnu z app store, install, open a hra se otevře tam, kde jsem předtím skončila. Já nevím co dělám blbě
Tak ten předchozí složitý postup asi nebude fungovat. Našel jsem tuto stránku:
http://forum.supercell.net/…o-Reset-game
Zde vývojáři říkají, že Hay Day nemá možnost resetování hry. Prý kvůli technickým problémům…
Dále někdo doporučuje provést tovární reset zařízení (ale předtím by se měla provést záloha; patrně pomocí programu iTunes na počítači). Je tam zmiňován postup podobný tomu mému ovšem s tím rozdílem, že do Game Center se máte přihlásit jiným (nově zřízeným) Apple ID účtem. To mi přijde až moc těžkopádné.
@tyllanthor píše:
Tak ten předchozí složitý postup asi nebude fungovat. Našel jsem tuto stránku:
http://forum.supercell.net/…o-Reset-game
Zde vývojáři říkají, že Hay Day nemá možnost resetování hry. Prý kvůli technickým problémům…
Dále někdo doporučuje provést tovární reset zařízení (ale předtím by se měla provést záloha; patrně pomocí programu iTunes na počítači). Je tam zmiňován postup podobný tomu mému ovšem s tím rozdílem, že do Game Center se máte přihlásit jiným (nově zřízeným) Apple ID účtem. To mi přijde až moc těžkopádné.
tak děkuju, nedá se nic dělat ![]()
Zdravím, hraji hru Hay Day, našel by se někdo, kdo by mi poradil? Děkuji
Co se stane, když nestačím vypravit loď do vypršení času. Když chci pomoci ostatním s doplněním zboží na loď, musím to mít ve skledě? K čemu slouží domeček na křižovatce? Koupila jsem si ho, ale vlastně nevím jak využívat.
@Hedvik1 @tyllanthor Tento domeček zpřístupňuje skupiny ve hře (neighborhoods). Skupiny slouží k tomu, že jejich členové (max. počet 20) si mohou přímo ve hře posílat mezi sebou zprávy. Mohou se tak např. domlouvat na nákupu či výměně zboží.
Domeček umožňuje buď si založit vlastní skupinu a pozvat do ní přátele, nebo vyhledat již existující skupinu a přidat se k ní (resp. poslat žádost o vstup).
Pokud jste zakladatel skupiny („leader“), „co-leader“ nebo „elder“ máte více možností. Můžete přijímat nebo zamítat žádosti o vstup do skupiny, vyhodit stávající členy ze skupiny nebo měnit parametry skupiny (název, erb, podmínky přijímání členů,…)…
Když loď v limitu nestihneš doplnit, odpluje. Když chceš pomoci sousedům, dáváš jim věci z vlastní stodoly…
facebooková skupina českých hráčů - https://www.facebook.com/…38847787067/
Nekdy muze vypadnout i neco jineho me vypadl treba diamant nebo penize ![]()
Chtela bych se zeptat tet jsem si koupila v hay day pec na stribro nebo co to ma byt a kde mam to stribro brat? Pomozte diky
@Airin Lovely píše:
Chtela bych se zeptat tet jsem si koupila v hay day pec na stribro nebo co to ma byt a kde mam to stribro brat? Pomozte diky
V takove te „dire“ jak je v te skale. Musis si to asi za 19000 penez postavit a pak az to postavis, tak kdyz ziskas lopatu, dynamit, tnt. Tak to pouzijes do te „diry“.. A pak das v tom smelteru vyrobit - jen stribro trva 8h, zlato 12h a platinum 16h. Takze je dobre jich mit vic.
@simonka07 píše:
@angelsface důl
Diky, ja nemohla prijit na to spravne slovo. ![]()
Hi som mili v hay day som v 95 levely neviete niekto, preco zmizli z tade nase foto? podotykam, som aj na fb a v hay day sa automaticky zobrazovalo foto, ake bolo na facebooku…na face mam a z hay day zmizlo…
dokonca nevidim ani vase…hepl hepl–
a este jeden dotaz aky game center hay day je tam uzavreta skupina a potom otvorena ale v tej otvorenej su iba rusi..kde to mam hladat???kto mi poradi?
@mili-vanili píše:
Hi som mili v hay day som v 95 levely neviete niekto, preco zmizli z tade nase foto? podotykam, som aj na fb a v hay day sa automaticky zobrazovalo foto, ake bolo na facebooku…na face mam a z hay day zmizlo…
dokonca nevidim ani vase…hepl hepl–
a este jeden dotaz aky game center hay day je tam uzavreta skupina a potom otvorena ale v tej otvorenej su iba rusi..kde to mam hladat???kto mi poradi?
Zmizení fotek z Facebookových farem jsem taky zaznamenal. Myslím, že to je věc mezi Hay Day a Facebookem a že my s tím nic neuděláme.
Game Center je název aplikace na operačním systému iOS (čili iPhone/iPad). Je to taková sociální aplikace pro hráče. Slouží k získávání přátel (podobně jako Facebook), porovnávání herních výsledků mezi přáteli, sledování, kdo právě hraje jakou hru, jaké hry má ve své „herní knihovničce“. Game Center by dokonce u některých her měl podporovat multiplayer (hraní více hráčů).
Pokud máte telefon/tablet s Androidem, vůbec se Game Centrem nemusíte zabývat.
@tyllanthor Tyle, takto to blbne často před větším updatem. Čichám, čichám nějaké novinky.
snad
Každopádně včera jsem se připojila i přes Game Center a tam fotky přátel vidím, takže kdyby ne update, tak problém se servery a facebook propojením, s nímž má mnoho hráčů problémy. FB vypadává, ty fotky nejsou jediným problémem, hlavně se to týká Androidu. ![]()
@linenka píše:
Zdravim vsechny, prosim o radu. Hraju Hay Day pres facebook. Ted jsem si zalozila novy profil, pro hry. Muzu nejak presunout hru i pratele z puvodniho profilu?
Vyříkali jsme si to přes Facebook, pro ostatní zájemce jen stručné info:
V Hay day je potřeba se odhlásit z FB a znovu přihlásit pod novým účtem.
Patrně bude potřeba se v aplikaci Facebook přihlásit pod novým účtem, aby se Hay Day nepřihlásil opět pod starý účet.
Přátele bude patrně nutné si znovu přidat - čili z nového účtu jim znovu poslat žádosti o přátelství.
Ahoj, včera jsem si nainstalovala hru na tablet a mám jenom google účet ale ne fb. Jak získám nebo najdu přátelé? Díky