Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1169
5.4.14 02:14

@Wiolla musíte si zkontrolovat požadavky bluestacks na systém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
5.4.14 09:42

@simonka07 Na ofiko stránkách píší, že je i pro Win XP. Ale je pravda, že další případné požadavky jsem nehledala. Tak já na to ještě mrknu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
5.4.14 11:41
@Wiolla píše:
@simonka07 Na ofiko stránkách píší, že je i pro Win XP. Ale je pravda, že další případné požadavky jsem nehledala. Tak já na to ještě mrknu…

Vypadá to, že Bluestacks vyžaduje nainstalované prostředí „.NET framework“, které na Windows XP standardně není přítomno a je nutné je doinstalovat.
Více o tom píšou na této stránce (ale v angličtině):
http://www.geekdashboard.com/…-0xc0000135/
Jinak nejnovější verzi. NET framework lze stáhnout z těchto stránek:
 http://www.microsoft.com/…details.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
5.4.14 15:22

Ahoj lidičky, nechci obtěžovat, ale poradíte mi jak zálohovat na andridu farmu? Propojenou s FB ji mám, ale nikdy se mi hra neptala na confirm. Dočetla jsem se o tom v minulých diskusí. Budu muset dát tablet do opravy a potřebuju zálohovat, někde? abych po vrácení tabletu mohla pokračovat, tam kde jsem přestatla, nebo budu muset začít od začátku? Nejsem vůbec zdatná v Pc ani v angličtině, tak moooc prosím o radu. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
5.4.14 15:27
@fiona.2.3 píše:
Ahoj lidičky, nechci obtěžovat, ale poradíte mi jak zálohovat na andridu farmu? Propojenou s FB ji mám, ale nikdy se mi hra neptala na confirm. Dočetla jsem se o tom v minulých diskusí. Budu muset dát tablet do opravy a potřebuju zálohovat, někde? abych po vrácení tabletu mohla pokračovat, tam kde jsem přestatla, nebo budu muset začít od začátku? Nejsem vůbec zdatná v Pc ani v angličtině, tak moooc prosím o radu. Díky

Pokud máte hru propojenou s Facebookem, tak by to mělo stačit.
To „confirm“ se zobrazuje až na novém zařízení, ne na tom starém. Hra se tam nainstaluje, absolvujete úvodní tutoriál a začnete hrát od 1. levelu. Po přihlášení do Facebooku by mělo vyskočit to okno pro zadání „confirm“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
5.4.14 20:16

@tyllanthor Moc díky! To zkusím. Ten starý notebook tam NET. framework asi nemá, takže jdu na to!

Mmch hru začal „pařit“ i manžel (cca po měsíci, kdy nade mnou kroutil očima, čím se to jako bavím :mrgreen: ) na svém iPhonu. Je přihlášený na Facebooku. Tak jsem mu říkala o Vaší skupině tam, ať Vás požádá o „kamarádství“. Berete ještě nebo už je vás moc? Zdá se mi, že jsem tu něco takového četla, že budete odmítat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
5.4.14 20:21
@Wiolla píše:
Mmch hru začal „pařit“ i manžel (cca po měsíci, kdy nade mnou kroutil očima, čím se to jako bavím :mrgreen: ) na svém iPhonu. Je přihlášený na Facebooku. Tak jsem mu říkala o Vaší skupině tam, ať Vás požádá o „kamarádství“. Berete ještě nebo už je vás moc? Zdá se mi, že jsem tu něco takového četla, že budete odmítat…

Je možné, že jsem mu už schválil žádost o vstup.
Do Facebookové skupiny bereme každého, kdo hraje Hay Day a mluví česky nebo slovensky. Tam počet členů omezený není.
O odmítání jsem mluvil v souvislosti se skupinu Hay Day hospodářů přímo ve hře, tam už jsme skoro na maximálním počtu členů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
5.4.14 20:51

@tyllanthor Asi ještě ne, já mu o tom řekla teď. Ale, ok, řeknu mu, že berete každého. ;-) Jinak jsem to tedy asi popletla. Tou skupinou ve hře myslíte přidání do „sousedovic domečku“? (opravený v 29.levelu?) Pokud ano, tak tak dalek ještě není… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
5.4.14 20:59
@Wiolla píše:
@tyllanthor Asi ještě ne, já mu o tom řekla teď. Ale, ok, řeknu mu, že berete každého. ;-) Jinak jsem to tedy asi popletla. Tou skupinou ve hře myslíte přidání do „sousedovic domečku“? (opravený v 29.levelu?) Pokud ano, tak tak dalek ještě není… ;-)

Ano, měl jsem na mysli skupinu přes ten domeček. Klidně ať pošle žádost o přidání do té Facebookové skupiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
5.4.14 23:13

@tyllanthor Tak NET. framework pomohl, resp. aspoň trošku. Instalace BlueStacks se spustila, ale v jejím průběhu zase další chyba: „Bing Bar requires Internet Explorer 7 or later.“ A já mám IE 8. Tak to nechápu… A už to vypadalo tak nadějne! Omlouvám se, že s tím pořád obtěžuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
6.4.14 02:40

Tak jsem v pytli. Po doinstalování různých udělátek, servis packů apod. mi to nakonec při opakovaném pokusu o instalaci BlueStacksu napsalo, že aplikace vyžaduje 2GB fyzické paměti. No a ten starý počítač má 1GB, takže to je konečná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
6.4.14 15:10

Jak vydelavat vice penez? Jsem v 31 lvl a jako nemam ten juice mackac, kterej stoji 32000, pak zmrzlinovac, ten stoji 42000.. Plnim ty ukoly z ty tabulky, ale kdyz tam mam zakazky za 100-300, tak na to budu vydelavat dlouho… Lod mam taky, ale proste mi prijde, ze nez budu mit na vsechny ty veci, tak budu v 100 lvl :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
6.4.14 15:20
@angelsface píše:
Jak vydelavat vice penez? Jsem v 31 lvl a jako nemam ten juice mackac, kterej stoji 32000, pak zmrzlinovac, ten stoji 42000.. Plnim ty ukoly z ty tabulky, ale kdyz tam mam zakazky za 100-300, tak na to budu vydelavat dlouho… Lod mam taky, ale proste mi prijde, ze nez budu mit na vsechny ty veci, tak budu v 100 lvl :evil:

V této fázi se peníze opravdu špatně vydělávají, protože se odemyká hodně strojů, které navíc stojí velké peníze.
Zkuste se na pár dní vykašlat na úkoly na nástěnce a na loď. Pouze vyrábějte a prodávejte v obchodu. Váš postup na další level se zpomalí, protože vám nebude padat tolik modrých hvězdiček.
Pro urychlení prodeje vyrábějte atraktivní věci, které se moc nevyskytují v novinách. Dávejte k prodávanému zboží inzerát, aby je viděli všichni hráči.
Pokud máte málo beden v obchodu, přidejte si více přátel. Po určitém počtu přátel se odemkne 1 bedna v obchodě.
Může to chvíli trvat, ale časem nějaké solidní peníze našetříte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
666
6.4.14 15:32
@tyllanthor píše:
V této fázi se peníze opravdu špatně vydělávají, protože se odemyká hodně strojů, které navíc stojí velké peníze.
Zkuste se na pár dní vykašlat na úkoly na nástěnce a na loď. Pouze vyrábějte a prodávejte v obchodu. Váš postup na další level se zpomalí, protože vám nebude padat tolik modrých hvězdiček.
Pro urychlení prodeje vyrábějte atraktivní věci, které se moc nevyskytují v novinách. Dávejte k prodávanému zboží inzerát, aby je viděli všichni hráči.
Pokud máte málo beden v obchodu, přidejte si více přátel. Po určitém počtu přátel se odemkne 1 bedna v obchodě.
Může to chvíli trvat, ale časem nějaké solidní peníze našetříte.

Dekuji moc, zkusim to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.4.14 19:36

Prosím začala jsem hrát Hayday a nechci si zřizovat Facebook mám google+ myslíte že to má cenu hrát i tak? Nevíte jestli přes google budou se moci přidávat přátelé. Dík za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí