Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zoran poradila bych, ale musela jsem k dítěti.. tak dobře, že už to máš
![]()
@lenocka104 to myslíte děkovné dopisy za pomoc, které doručí pošťák jednou za den nebo vouchery za lodě apod?
Tie vouchery za ktore si mozem kupit psika… lebo mne postar nic take nedoniesol a som v 21 leveli
@lenocka104 Pejska, koníka, kočičku jedině za „barevné lístečky“, které dostáváš za naplnění lodě. Své a kompletně. Ale i tak to trvá poměrně dlouho jich posbírat dostatečný počet…
@lenocka104 budeš je dostávat i za odesílání náklaďáčku s cihličkami nebo šperky
Zdravim, potřebovala bych prosím poradit. Jde hra hay day hrát od začátku? zkoušeli jsme to odinstalovat, ale hra se načítá na té samé úrovni, kde jsme skončili. Děkuji Vám za radu ![]()
@aja.ajinka píše:
Zdravim, potřebovala bych prosím poradit. Jde hra hay day hrát od začátku? zkoušeli jsme to odinstalovat, ale hra se načítá na té samé úrovni, kde jsme skončili. Děkuji Vám za radu
Po přeinstalaci by se vás hra měla zeptat, jestli chcete načíst původní hru (tj. na vyšším levelu) nebo pokračovat s hraním od začátku.
Jestli chcete opravdu začít od začátku, stiskněte tlačítko „No, keep current game“ (jestli se toto tlačítko objeví).
Pokud se objeví okno s výzvou k zadání CONFIRM, nic nezadávejte a stiskněte tlačítko „X“ pro zavření okna.
Právě že po odinstalování se hra opět nainstaluje a žádná výzva jestli chci pokračovat nebo začít od začátku se neobjeví a po otevření hry začínám o5 tam kde jsem předtím skončila.
@aja.ajinka píše:
Právě že po odinstalování se hra opět nainstaluje a žádná výzva jestli chci pokračovat nebo začít od začátku se neobjeví a po otevření hry začínám o5 tam kde jsem předtím skončila.
To je divné. Můžete napsat, na čem hrajete? Na Androidu nebo na iOS (iPhone/iPad)?
A co myslíte tím „hra se opět nainstaluje“? Sama od sebe by se nainstalovat neměla.
@tyllanthor píše:
Po přeinstalaci by se vás hra měla zeptat, jestli chcete načíst původní hru (tj. na vyšším levelu) nebo pokračovat s hraním od začátku.
Jestli chcete opravdu začít od začátku, stiskněte tlačítko „No, keep current game“ (jestli se toto tlačítko objeví).
Pokud se objeví okno s výzvou k zadání CONFIRM, nic nezadávejte a stiskněte tlačítko „X“ pro zavření okna.
ted jsem to zase odinstalovala a opět stáhla z app store a po install se objeví open a po kliknutí se hra rovnou spustí a žádné okno se neobjevuje ![]()
@tyllanthor píše:
To je divné. Můžete napsat, na čem hrajete? Na Androidu nebo na iOS (iPhone/iPad)?
A co myslíte tím „hra se opět nainstaluje“? Sama od sebe by se nainstalovat neměla.
na iOS
@aja.ajinka píše:
na iOS
konkrétně se mě to zeptá: smazat hay day, smazáním položky budou též odstraněna všechna její data, dám smazat, opět stáhnu z app store, install, open a hra se otevře tam, kde jsem předtím skončila. Já nevím co dělám blbě ![]()
@aja.ajinka píše:
konkrétně se mě to zeptá: smazat hay day, smazáním položky budou též odstraněna všechna její data, dám smazat, opět stáhnu z app store, install, open a hra se otevře tam, kde jsem předtím skončila. Já nevím co dělám blbě
Taky mám iOS, ale je pravda, že jsem Hay Day ještě nepřeinstalovával. A doufám, že to nebudu muset dělat.
Zkuste ještě tento postup. třeba bude fungovat.
Pokud by se v bodě 5 nic nedělo, zkuste hru násilně ukončit a znovu ji spustit. Hru ukončíte dvojitým stiskem tlačítka [], tím zobrazíte seznam naposledy spuštěných aplikací. Najděte na něm Hay Day a přetáhněte jej směrem vzhůru, až dojde k odstranění ze seznamu.