Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1169
23.4.14 21:12

@Zoran poradila bych, ale musela jsem k dítěti.. tak dobře, že už to máš :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.4.14 08:22

Prosim vas ako mozem dostat tie poukazy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
24.4.14 08:58

@lenocka104 to myslíte děkovné dopisy za pomoc, které doručí pošťák jednou za den nebo vouchery za lodě apod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.14 09:24

Tie vouchery za ktore si mozem kupit psika… lebo mne postar nic take nedoniesol a som v 21 leveli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
25.4.14 11:20

@lenocka104 Pejska, koníka, kočičku jedině za „barevné lístečky“, které dostáváš za naplnění lodě. Své a kompletně. Ale i tak to trvá poměrně dlouho jich posbírat dostatečný počet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.14 11:36

Dakujem krasne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
25.4.14 16:40

@lenocka104 budeš je dostávat i za odesílání náklaďáčku s cihličkami nebo šperky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.4.14 19:36

Zdravim, potřebovala bych prosím poradit. Jde hra hay day hrát od začátku? zkoušeli jsme to odinstalovat, ale hra se načítá na té samé úrovni, kde jsme skončili. Děkuji Vám za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
27.4.14 19:45
@aja.ajinka píše:
Zdravim, potřebovala bych prosím poradit. Jde hra hay day hrát od začátku? zkoušeli jsme to odinstalovat, ale hra se načítá na té samé úrovni, kde jsme skončili. Děkuji Vám za radu :-)

Po přeinstalaci by se vás hra měla zeptat, jestli chcete načíst původní hru (tj. na vyšším levelu) nebo pokračovat s hraním od začátku.
Jestli chcete opravdu začít od začátku, stiskněte tlačítko „No, keep current game“ (jestli se toto tlačítko objeví).
Pokud se objeví okno s výzvou k zadání CONFIRM, nic nezadávejte a stiskněte tlačítko „X“ pro zavření okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.4.14 19:59

Právě že po odinstalování se hra opět nainstaluje a žádná výzva jestli chci pokračovat nebo začít od začátku se neobjeví a po otevření hry začínám o5 tam kde jsem předtím skončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
27.4.14 20:03
@aja.ajinka píše:
Právě že po odinstalování se hra opět nainstaluje a žádná výzva jestli chci pokračovat nebo začít od začátku se neobjeví a po otevření hry začínám o5 tam kde jsem předtím skončila.

To je divné. Můžete napsat, na čem hrajete? Na Androidu nebo na iOS (iPhone/iPad)?
A co myslíte tím „hra se opět nainstaluje“? Sama od sebe by se nainstalovat neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.4.14 20:03
@tyllanthor píše:
Po přeinstalaci by se vás hra měla zeptat, jestli chcete načíst původní hru (tj. na vyšším levelu) nebo pokračovat s hraním od začátku.
Jestli chcete opravdu začít od začátku, stiskněte tlačítko „No, keep current game“ (jestli se toto tlačítko objeví).
Pokud se objeví okno s výzvou k zadání CONFIRM, nic nezadávejte a stiskněte tlačítko „X“ pro zavření okna.

ted jsem to zase odinstalovala a opět stáhla z app store a po install se objeví open a po kliknutí se hra rovnou spustí a žádné okno se neobjevuje :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.4.14 20:05
@tyllanthor píše:
To je divné. Můžete napsat, na čem hrajete? Na Androidu nebo na iOS (iPhone/iPad)?
A co myslíte tím „hra se opět nainstaluje“? Sama od sebe by se nainstalovat neměla.

na iOS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
27.4.14 20:08
@aja.ajinka píše:
na iOS

konkrétně se mě to zeptá: smazat hay day, smazáním položky budou též odstraněna všechna její data, dám smazat, opět stáhnu z app store, install, open a hra se otevře tam, kde jsem předtím skončila. Já nevím co dělám blbě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
27.4.14 20:19
@aja.ajinka píše:
konkrétně se mě to zeptá: smazat hay day, smazáním položky budou též odstraněna všechna její data, dám smazat, opět stáhnu z app store, install, open a hra se otevře tam, kde jsem předtím skončila. Já nevím co dělám blbě :nevim:

Taky mám iOS, ale je pravda, že jsem Hay Day ještě nepřeinstalovával. A doufám, že to nebudu muset dělat.
Zkuste ještě tento postup. třeba bude fungovat.

1. Jděte do nastavení systému a odhlašte se z Game Center. V sekci Game Center klikněte na vaše Apple ID a klikněte na „Odhlásit se“.
  2. Spusťte Hay Day. Teoreticky by se mělo spustit od začátku. Pokud ne, zkuste zopakovat reinstalaci.
  3. Zkuste Hay Day chvíli hrát.
  4. Poté se vraťte do nastavení systému a v sekci Game Center se znovu přihlaste (zadejte své Apple ID a heslo).
  5. Po návratu do Hay Day by hra měla poznat připojení ke Game Center a měla by se zeptat, jestli chcete načíst původní farmu. To by mělo být to „confirmovací“ okno. Stačí ho zavřít, jak jsem popisoval výše.

Pokud by se v bodě 5 nic nedělo, zkuste hru násilně ukončit a znovu ji spustit. Hru ukončíte dvojitým stiskem tlačítka [], tím zobrazíte seznam naposledy spuštěných aplikací. Najděte na něm Hay Day a přetáhněte jej směrem vzhůru, až dojde k odstranění ze seznamu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí