Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
24.3.14 21:46

@simonka07 Hmmm, to zni zajimave! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
24.3.14 22:07

@Wiolla hrát na vlastní pěst je nic moc :mavam: osobně ráda pomáhám s loďmi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
25.3.14 06:49
@simonka07 píše:
@Wiolla hrát na vlastní pěst je nic moc :mavam: osobně ráda pomáhám s loďmi :mrgreen:

A já doplním, že pomocí přátel si odemykáte bedničky v obchodě.
Takže čím víc přátel budete mít, tím víc věcí budete moci prodávat v obchodě najednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
25.3.14 06:55

@tyllanthor Pravda pravdoucí. :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
25.3.14 08:09

Mám prosbu @tyllanthor od včera se vůbec nemohu připojit na HAY DAY stále mi to píše Connection failed :,( :,( už jsem zkoušela i vypnout celý ipad a nic :,( přitom na telefonu u syna hra funguje??? Nevíš čím to může být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
25.3.14 08:18

@MichelCZ Vypni/zapni wifi..
U mě funguje i pouhé odstranění všech aplikací běžících na pozadí včetně Hay Day a opětovný start app

Potom můžeš zkusit restart - vyčistí se paměť pro hru.. power button a home button drž chvíli současně

Pak zkus odhlásit se v nastavení z Game Center a znovu „log in“..

Poté zkus zapnout Hay Day..

Pokud to půjde pomalu, zkoušej.. a jestli to opravdu nepůjde, tak reinstall

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
25.3.14 08:28

:think: pokud jsem to pochopila, tak si moje dcera(úroveň40) bez facebooku nemůže přidat žádné nové sousedy :?: Já jí to hlídám, když je ve škole, má tam pár sousedů, co asi nehrají a bylo by fajn, mít jich víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
25.3.14 08:33

@hajánek76 pokud hrajete na Androidu, tak nyní jedině přes Facebook // nebo se přidat do skupiny, když máte opravený domek u cesty.. na předchozí stránce byl postup :mavam: ;)

skupina na fb: https://www.facebook.com/…38847787067/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.14 08:51

Ahoj,

včera jsem bohužel musela v tabletu použít tovární nastavení. Farmu jsem znovu nainstalovala, ale bohužel mi nenaskočila tabulka, která se ptá zda chci pokračovat v levelu, kde jsem skončila. Jsem z toho zoufalá :zed:, toto se mi stalo přesně před měsícem..byla jsem ve 30. levelu, tak bych nerada o to přišla. :,( Nevíte někdo, co s tím? Děkuji za rady :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
25.3.14 09:06

@Janička22 Ahoj. Hraješ na iOs nebo Android? Hru máš uloženou přes Google+ // facebook, pokud Android… na iOS funguje GameCenter.

Takže se musíš zalogoval zpátky na Google+ a hru bys měla mít zpět, pokud ne, tak kontaktuj admin přes „report a problem“ ve hře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19799
25.3.14 09:08

@simonka07 domek už má postavený, já najdu ten postup, díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.3.14 09:13

Mám android a jsem přihlášená přes FB :-) Zkusím tedy kontaktovat admina. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
25.3.14 09:20
@simonka07 píše:
@MichelCZ Vypni/zapni wifi..
U mě funguje i pouhé odstranění všech aplikací běžících na pozadí včetně Hay Day a opětovný start app

Potom můžeš zkusit restart - vyčistí se paměť pro hru.. power button a home button drž chvíli současně

Pak zkus odhlásit se v nastavení z Game Center a znovu „log in“..

Poté zkus zapnout Hay Day..

Pokud to půjde pomalu, zkoušej.. a jestli to opravdu nepůjde, tak reinstall

Díky moc už to funguje :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
25.3.14 09:25

@MichelCZ skvěle :potlesk: který bod až pomohl? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
25.3.14 17:16

Ahojky všem, omlouvám se, že vstupuji do Vaší diskuse - ale jsem nový hráč Hay day - od soboty…hraju ho na PC, musela jsem si nainstalovat Bluestack, či tak něco, aby mi to vůbec šlo…i přes to mi grafika různě přeblikává apod. a občas nejsou vidět počty zboží ve skladu nebo nevidím lidičky..ale na co se chci zeptat, jak přidat přátele? Přiznám se, že tím, jak to různě problikává jsem už přišla o dost diamantů, neboť kliknu omylem jinam, nevidím to dobře, jak to zčerná…můžu si přidat přátele i tady, když hraji přes PC a potřebuji k tomu nutně FB - i ti přátelé ho musejí mít nebo jak to najít?
Moc děkuji a přeji pěkný den :mrgreen: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí