Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Wiolla hrát na vlastní pěst je nic moc
osobně ráda pomáhám s loďmi ![]()
@simonka07 píše:
@Wiolla hrát na vlastní pěst je nic mocosobně ráda pomáhám s loďmi
A já doplním, že pomocí přátel si odemykáte bedničky v obchodě.
Takže čím víc přátel budete mít, tím víc věcí budete moci prodávat v obchodě najednou.
Mám prosbu @tyllanthor od včera se vůbec nemohu připojit na HAY DAY stále mi to píše Connection failed
už jsem zkoušela i vypnout celý ipad a nic
přitom na telefonu u syna hra funguje??? Nevíš čím to může být?
@MichelCZ Vypni/zapni wifi..
U mě funguje i pouhé odstranění všech aplikací běžících na pozadí včetně Hay Day a opětovný start app
Potom můžeš zkusit restart - vyčistí se paměť pro hru.. power button a home button drž chvíli současně
Pak zkus odhlásit se v nastavení z Game Center a znovu „log in“..
Poté zkus zapnout Hay Day..
Pokud to půjde pomalu, zkoušej.. a jestli to opravdu nepůjde, tak reinstall
pokud jsem to pochopila, tak si moje dcera(úroveň40) bez facebooku nemůže přidat žádné nové sousedy
Já jí to hlídám, když je ve škole, má tam pár sousedů, co asi nehrají a bylo by fajn, mít jich víc
@hajánek76 pokud hrajete na Androidu, tak nyní jedině přes Facebook // nebo se přidat do skupiny, když máte opravený domek u cesty.. na předchozí stránce byl postup
![]()
skupina na fb: https://www.facebook.com/…38847787067/
Ahoj,
včera jsem bohužel musela v tabletu použít tovární nastavení. Farmu jsem znovu nainstalovala, ale bohužel mi nenaskočila tabulka, která se ptá zda chci pokračovat v levelu, kde jsem skončila. Jsem z toho zoufalá
, toto se mi stalo přesně před měsícem..byla jsem ve 30. levelu, tak bych nerada o to přišla.
Nevíte někdo, co s tím? Děkuji za rady ![]()
@Janička22 Ahoj. Hraješ na iOs nebo Android? Hru máš uloženou přes Google+ // facebook, pokud Android… na iOS funguje GameCenter.
Takže se musíš zalogoval zpátky na Google+ a hru bys měla mít zpět, pokud ne, tak kontaktuj admin přes „report a problem“ ve hře
Mám android a jsem přihlášená přes FB
Zkusím tedy kontaktovat admina. ![]()
@simonka07 píše:
@MichelCZ Vypni/zapni wifi..
U mě funguje i pouhé odstranění všech aplikací běžících na pozadí včetně Hay Day a opětovný start appPotom můžeš zkusit restart - vyčistí se paměť pro hru.. power button a home button drž chvíli současně
Pak zkus odhlásit se v nastavení z Game Center a znovu „log in“..
Poté zkus zapnout Hay Day..
Pokud to půjde pomalu, zkoušej.. a jestli to opravdu nepůjde, tak reinstall
Díky moc už to funguje
![]()
Ahojky všem, omlouvám se, že vstupuji do Vaší diskuse - ale jsem nový hráč Hay day - od soboty…hraju ho na PC, musela jsem si nainstalovat Bluestack, či tak něco, aby mi to vůbec šlo…i přes to mi grafika různě přeblikává apod. a občas nejsou vidět počty zboží ve skladu nebo nevidím lidičky..ale na co se chci zeptat, jak přidat přátele? Přiznám se, že tím, jak to různě problikává jsem už přišla o dost diamantů, neboť kliknu omylem jinam, nevidím to dobře, jak to zčerná…můžu si přidat přátele i tady, když hraji přes PC a potřebuji k tomu nutně FB - i ti přátelé ho musejí mít nebo jak to najít?
Moc děkuji a přeji pěkný den
![]()