Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
10.2.14 16:22

Mam to v tabletu a asi ve hře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
10.2.14 19:44
@fiona.2.3 píše:
Jsem nováček ve hře a potřebovala bych pomoc. Hraji na androidu. Jak se můžu dostat na ostatní spoluhráče? Ostatní mi můžou pomoct zalít stromy a já u nikoho nic nevidím, i když mají uschlé stromy. A nemůžu se s nikým spojit. Umí někdo poradit.

Na Androidu si přidáváte přátele přes Facebook. Musíte si nainstalovat aplikaci Facebook pro Android, a pak se ve hře přihlásit ke svému Facebook účtu. Do hry se vám přidají všichni přátelé, kteří také hrají Hay Day.
Na cizích farmách můžete zavlažit jen ty stromy, které se jakoby třesou a je u nich lístek s vykřičníkem. Ostatní stromy jsou pravděpodobně uschlé napořád a vlastník farmy je akorát ještě nepokácel.
Jinak farmy, které potřebují vaši pomoc, poznáte tak, že u jejich ikony je právě lístek s vykřičníkem. Na těchto farmách buď můžete zavlažit stromy, nebo naplnit bedny na lodi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
10.2.14 19:49
@Jirka111 píše:
To chapu ale do jakeho vyhledavace v tel v nastaveni game nebo az ve hre??

Game center přezdívku jiného hráče si musíš zjistit vlastními silami (na diskusních fórech, přes Google vyhledávání, v Game Center přes „přátele přátel“ nebo doporučení přátel). Žádost o přátelství v Game Center se posílá takto: přepneš se na záložku Přátelé a vlevo nahoře klikneš na +
Zobrazí se okno, kam zadáš Game Center přezdívku jiného hráče a případně doplňující text. Žádost odešleš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
10.2.14 22:28

Děkuji za info. Vzhledem k tomu, že jsem si FB založila jsem pro Hay day, ještě nemám zkušenosti. Na FB se můžu přihlásit z obchodu u cesty, ale když zadám jméno někoho, kdo nakupoval, nikdo se neozve, a teď mi to píše request cancelled. Můžu navštívit jen farmy v pravém dolním rohu v kolonce followers, ale už se mi stalo, že všechny farmy z této kolonky zmizeli. Dostanu se nějak jinak na spoluhráče? V příspěvku výše jsem se dočetla, že můžu doplnit text, ale mě to nejde. Omlouvám se za nezkušenost. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
11.2.14 07:19
@fiona.2.3 píše:
Děkuji za info. Vzhledem k tomu, že jsem si FB založila jsem pro Hay day, ještě nemám zkušenosti. Na FB se můžu přihlásit z obchodu u cesty, ale když zadám jméno někoho, kdo nakupoval, nikdo se neozve, a teď mi to píše request cancelled. Můžu navštívit jen farmy v pravém dolním rohu v kolonce followers, ale už se mi stalo, že všechny farmy z této kolonky zmizeli. Dostanu se nějak jinak na spoluhráče? V příspěvku výše jsem se dočetla, že můžu doplnit text, ale mě to nejde. Omlouvám se za nezkušenost. :D

Spoluhráče získáte tak, že si ve Facebooku přidáte přátele hrající Hay Day (pošelete jim ve Facebooku žádost o přátelství).
Můžete začít přidáním se do skupiny Hay Day Hospodáři
Zde je poměrně dost českých hráčů Hay Day. Členům skupiny snadno pošlete žádost o přátelství. Jejich farmy se vám pak objeví na seznamu přátel (po kliknutí na tlačítko s postavami vpravo dole).
V kolonce Followers najdete hráče, kteří „followují“ (následují) vaši farmu. Ve hře lze ale followovat jen 5 farem a můžete followování ukončit. Takže ti cizí hráči pravděpodobně zmizeli, protože ukončili followování vaší farmy. Followované farmy poznáte tak, že kolem ikony farmy je modrý okraj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
12.2.14 16:37

A máme tu update. :-) Ty zvířátka bez čepiček jsou najednou takový smutný! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
13.2.14 12:55

Asi jste vsichni zaregistrovali, ze doslo v poslednich dnech k aktualizaci HAY DAY na jarni obdobi a s tim take prisla oprava noveho „vejminku“ u cesty. Chci se zeptat, nezkoumali jste nekdo k cemu vsemu je novy domecek dobry, jen jsem zbezne zachytil, ze to bude dobre ke komunikaci s prateli a obchodovani, ale nic podrobnejsiho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.14 10:25

HAY DAY DOMEČEK

Ahoj prosím neví někdo co znamená domeček level 29 po aktualizaci co měnily na "jarní letní "přibyl domeček a chce to po mě nějaký erb atd…vše jsem udělala ale dál jsem se nedostal neví náhodou někdo více moc díky… dále jsem nezjistila nic

• Citovat
  • Upravit
3
14.2.14 16:29

Ztráta farmy

Dobrý den, před pár dni mi začala hra Hay Day zlobit a nešlo mi se k ní připojit. Na zdejším fóru jsem našel radu, že stačí hru odinstalovat a nainstalovat znovu a má farma by měla být uložena někde na serveru. Nicméně po opětovné instalaci mě hra hodila zas na samotný začátek a nemohu přijít na to, jak získat zpět svou „ztracenou“ farmu. Děkuji za případné tipy a rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
14.2.14 16:31

@empty1984 Na čem hraješ? Máš GC nebo facebook nebo Google+???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.2.14 16:42

Simonka: Stáhl jsem to na Google Play a hru spouštím normálně v menu tabletu. Facebook mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
14.2.14 17:04
@empty1984 píše:
Simonka: Stáhl jsem to na Google Play a hru spouštím normálně v menu tabletu. Facebook mám…

Máš mít farmu uloženou na Facebooku, pokud jsi ji měl propojenou, jsi přihlášený???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.2.14 20:41

chat

Tak jsem zakoupila chatovací budku a nevím co s ní..Když najedu na kohokoliv nic se neděje..Prosím poraďte..Děkuji :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
14.2.14 21:00
@masana píše:
Tak jsem zakoupila chatovací budku a nevím co s ní..Když najedu na kohokoliv nic se neděje..Prosím poraďte..Děkuji :zed: :zed: :zed:

Nejdřív se musíte k nějaké skupině přidat, nebo sama založit novou skupinu.
Pokud je u vaší budky už cedule s nějakým erbem, tak už v nějaké skupině jste a po kliknutí na budku se zobrazí seznam členů.
Chatovací okno se zobrazí po kliknutí na takové podlouhlé tlačítko se šipkou uprostřed levého okraje.
Zprávu napíšete do horního pole a odešlete kliknutím na tlačítko s bublinou „…“. Zpráva se zobrazí všem členům skupiny.
Skupinu můžete opustit kliknutím na tlačítko Leave.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
14.2.14 21:08

A to si můžem založit skupinu my, co jsme tady tam? Že by to bylo rychlejší, když někdo něco shání?! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí