Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1490
22.1.14 19:01

Ahojte, muzu vedet, jak to funguje s nakladanim lodi? kdyz nekomu nalozim na lod cast veci, plati mi za to on? nebo to je jen pratelska pomoc? dostanu modre hvezdicky do levelu, ale financne nic? A jeste ke strategii, co se na 24 levelu vyplati _prodavat, nakladat lod nebo jit kutat do mine? pokud to dobte chapu, neco tam najdu, ale musim to jeste pretavit v peci a pak koupit jeste stroj na jewellery. Neni lepsi se na to vykaslat a nakladat lode? diky, za vsechny tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
22.1.14 19:03

Hraju to se synem a jeho zajima spis vyssi level nez serepeticky do zahrady…a chtel by rybarit - otazka zni, zda se k tomu vubec distaneme, pokud si neotevreme mine.zda na to budeme mit financne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.1.14 19:22
@pet14 píše:
Ahojte, muzu vedet, jak to funguje s nakladanim lodi? kdyz nekomu nalozim na lod cast veci, plati mi za to on? nebo to je jen pratelska pomoc? dostanu modre hvezdicky do levelu, ale financne nic? A jeste ke strategii, co se na 24 levelu vyplati _prodavat, nakladat lod nebo jit kutat do mine? pokud to dobte chapu, neco tam najdu, ale musim to jeste pretavit v peci a pak koupit jeste stroj na jewellery. Neni lepsi se na to vykaslat a nakladat lode? diky, za vsechny tipy.

Priznam se, ze takoveho detailu jsem si zatim moc nevsimal, ale mela by to byt asi jen pratelska vypomoc, myslim ze mi penize neubyvaly ikdyz jsem nekolik beden prenechal k naplneni a naplnili je jini. Jinak kdyz naplnite cizi bednu, ano pribydou Vam body pro level ale penize by mely jit take, ackoli ted mi to zacalo vrtat hlavou. (Ted mi bylo receno ze ano opravdu nepribydou zadne penize.)

Ohledne strategie, ja myslim ze se ve hre tak nejak vyrazne nevyplati skoro nic, ja te hre rikam skudlilska. :) Asi nejvice se co do penez vyplati prodavat vse vyrobene v obchode pri ceste a pokud chcete postup do vyssich levelu tak plnit zakazky jak na desce tak i na lodi. Samotne dolovani neni nijak moc vynosne, potrebujete na to ruzne dolovaci nacini, TNT, vybusninu, lopatu a pak to velmi dlouho tavi stroj a nakonec stoji cihla cca stovkova zalezitost a vyrobnu na sperky v 24 levelu rozhodne mit nebudete a to ani v levelu 34 kde jsem Ja. Jinak rozpis toho co ktery level uvolnuje je na odkaze, ktery jsem o nekolik prispevku vyse zkopiroval.
Zebricek toho co se vyplati vice bych sestavil. 1. misto prodejna, 2. zakázky na desce, 3. lod
Nakladani lodi je obcas dost tezke, nevyhnete se kupovani v obchodech jinych a co tak sleduji, kdyz pro urychleni odbaveni treba vic nakupuji nez vyrabim, tak ucet po kazde lodi klesne, ale zase pribydou body a vouchery. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
22.1.14 19:34
@pet14 píše:
Hraju to se synem a jeho zajima spis vyssi level nez serepeticky do zahrady…a chtel by rybarit - otazka zni, zda se k tomu vubec distaneme, pokud si neotevreme mine.zda na to budeme mit financne…

Lodku, ted uz nevim ktery level ji odemkne je nutne opravit (ted mne neberte doslova, ta cisla si uz nepamatuji) za cca 36 tis, pak se otevre rybarstvi s asi 2-3 misty k rybareni, kazde dalsi misto je nutne odblokovat stejne jako pozemky vpravo, takze dalsi penize na dekrety, koliky a palice :) a pokud chcete vyrabet vic nez jen navnadu s cervem, jsou k tomu zapotrebi vouchery, takze nakladka lodi je nutna. Navic pro vyrobu siti je treba jeste opravit stroj za cca 42 tis. Podotykam ze kazde rybarske misto pak ceka i vic jak 2 hodiny k dalsimu vylovu jakmile vylovite jednu rybu v tom miste, takze otevirani dalsich mist je pro lov dobre. To vse je otazkou farmareni a penez, takze bez toho to bude jen pomale a chude rybareni, tak by to slo asi vysvetlit synovi. :) Jinak prodejem velmi cennych vyrobku ze stroju se da v obchode celkem dobre nahromadit balik penez na otevirani te lodky i bez drahych kovu, tak si myslim, ze je to realne, ale to chce ty stroje na dorty, kolace, zmrzliny apod. Takze opet investice do farmy. :) Co se tyce ciste dekoraci, tak ano je zrout penez a nevraci to nic, tak bych pockal na pokrocilejsi dobu a pak z velkeho usporeneho baliku dekorovat, i to jde mnohem lepe, protoze ty dekorace jsou nekdy dost drahe a casto bez voucheru nesplnitelne.

Příspěvek upraven 23.01.14 v 08:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.1.14 21:56

Ahoj hraje tu ještě někdo hay day? Chci se zeptat jak mám prodávat předměty, které nepotřebuji? Pořád mám stodolu a nemůžu ji rozšířit protože nemám diamanty a opravdu je kupovat nechci, chci se jen zbavit přebytečných věcí.
Dík za odpověď

• Citovat
  • Upravit
536
23.1.14 07:13
@Anonymní píše:
Ahoj hraje tu ještě někdo hay day? Chci se zeptat jak mám prodávat předměty, které nepotřebuji? Pořád mám stodolu a nemůžu ji rozšířit protože nemám diamanty a opravdu je kupovat nechci, chci se jen zbavit přebytečných věcí.
Dík za odpověď

Jéje, tady je hráčů Hay Day… Máme tu (na eMiminu) zřízenu soukromou skupinu Hay Day hospodáři. Můžete požádat o členství.
Předměty prodáváte ve stánku, který je na kraji cesty. Klikněte na něj, pak klikněte na některý z boxů a vyberte, jaké zboží chcete prodat v jakém množství a za kolik peněz. Platí, že čím více máte přátel, tím víc máte boxů v obchodu, tudíž toho můžete prodávat víc najednou.
Stodolu nemusíte rozšiřovat jen za diamanty. Standardně se k tomu používají bolty/planky/tapes, které vám náhodně padají při pečování o farmu a také si je můžete koupit od jiných hráčů např. v novinách (klikněte na poštovní schránku u cesty). Diamanty doporučuju šetřit na rozšiřování výrobních strojů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
23.1.14 08:41

Jeste bych opravil k memu prispevku v 19:22 hod. ze pri plneni cizich lodi svym zbozim, jak jsem si dnes overil osobne dostavame take krome level bodu i penize a to tak jak je uvedeno na karticce te bedny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.1.14 22:14

Ahoj a jak se da tedy ziskat 1000 000 diamantu? Mam samsung galaxy 3

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.1.14 09:38

Chtel bych se zeptat jak si pridat sousedy farmare na Androidu tady jsme zatim videl jen reseni pro lidi s Iphonem. Taky me uz nebavi farmarit sam nebo s asiatama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
24.1.14 09:40

Presne tak, za nakladku cizi lode mate body, ale i penize, proc bysme to jinak delali, ze? A k tomu, abyste delali objednavky z nastenky, tak nakonec musite stejne vlastnit vsechny mozne stroje, protoze se mi stava, ze treba 3 objednavky mam jen na cihlicky a nemit ho, tak to nemuzu udelat, to samy s juicemakerem, v 5 objednavkach mam dzusy, na lodi chtej taky dzusy, takze mi stejne nezbylo nic jineho nez na nej usetrit 36tis., ted setrim 42tis. na zmrzlinovac. Dul a lodku uz mam taky otevrenou, ale s tema rybama to je fakt, ze vylovim 2 jednou za 2 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
24.1.14 14:32

@Sunnyess z nástěnky jdou ty papíry s objednávkou strhnout - ikonka koše, ale trvá to půl hodiny, než se objeví další.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
24.1.14 17:57
@Thomasino72 píše:
Chtel bych se zeptat jak si pridat sousedy farmare na Androidu tady jsme zatim videl jen reseni pro lidi s Iphonem. Taky me uz nebavi farmarit sam nebo s asiatama :)

Na Androidu jdou přidávat přátelé přes Facebook.
Můžete se přidat k menší české skupině Hay Day Hospodářů, kde najdete kontakty na české hráče.
 https://www.facebook.com/…38847787067/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
26.1.14 00:44

Dobrý večer, napíšete mi odkaz na hru? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
26.1.14 09:06
@minonci píše:
Dobrý večer, napíšete mi odkaz na hru? Díky :kytka:

Hra Hay Day je oficiálně jen pro iOS a Android, tedy chytré telefony a tablety.
Nicméně na PC jde prý hrát pomocí programu Bluestacks, který emuluje Android na počítači. Napřiklad viz tento článek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
26.1.14 10:43
@tyllanthor píše:
Hra Hay Day je oficiálně jen pro iOS a Android, tedy chytré telefony a tablety.
Nicméně na PC jde prý hrát pomocí programu Bluestacks, který emuluje Android na počítači. Napřiklad viz tento článek

Děkuji :kytka: Už jsem na to přišla, že je to jen pro telefony… článek si přečtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí