Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
6.1.14 11:34
@mpjjk píše:
Jeste jeden dotaz, ma onen juice maker nejake podstatnejsi vyuziti zhlediska zisku penez? Rozhoduji se zda jej koupit, nebo se spis venovat slevarnam na drahe kovy. :)

Rozhodně jděte do Juice Makeru.
Slévárna má strašně dlouhou dobu výroby (myslím, že 8 hodin pro stříbro, 12 hodin pro zlato a 16 hodin pro platinu). A pro výrobu jedné cihličky potřebujete 3 kusy rudy získané z dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.1.14 12:22

Dobrý den, byli by nějací přátelé ve hře pres fb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
6.1.14 12:58
@tyllanthor píše:
Rozhodně jděte do Juice Makeru.
Slévárna má strašně dlouhou dobu výroby (myslím, že 8 hodin pro stříbro, 12 hodin pro zlato a 16 hodin pro platinu). A pro výrobu jedné cihličky potřebujete 3 kusy rudy získané z dolu.

Koupeno :), sice je zas ucet na nule, ale nastesti je to tak krasne rozsirena hra po celem svete, ze o vyrobky v obchode je velky zajem. Vetsinu kupujicich ani neprectu, protoze nejsou v latince :D, azbuku tedy cist umim abych byl presny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
6.1.14 19:33

Jak seženu vouchery? Furt produkuju, prodavam, ale vouchery za to nemam a chci si koupit pejska! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
6.1.14 19:44
@Sunnyess píše:
Jak seženu vouchery? Furt produkuju, prodavam, ale vouchery za to nemam a chci si koupit pejska! ;-)

Vouchery lze získat:

• náhodně z červených truhel
  • odesláním kompletně zaplněné lodi (pokud ji máte odemknutou)
  • plněním vybraných objednávek na nástěnce (jsou to ty, co požadují stříbrné/zlaté/platinové cihličky a náramky/náhrdelníky/prsteny); je potřeba odemknout důl a koupit Smelter pro produkci cihliček a později ještě Jeweler na produkci šperků
  • možná i náhodně během pečování o farmu, ale s tímhle si nejsem moc jistý
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
8.1.14 11:04

Tak pejska stále nemám, to samé s kočkou, mám akorát prázdné boudy! :-D Vouchery se dají i vyměnit za diamanty, ale ani ty už skoro nechoděj. A loď odemknutou nemám, ještě nejsem tak daleko. No nic, budu tedy čekat… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.1.14 11:20
@Sunnyess píše:
Tak pejska stále nemám, to samé s kočkou, mám akorát prázdné boudy! :-D Vouchery se dají i vyměnit za diamanty, ale ani ty už skoro nechoděj. A loď odemknutou nemám, ještě nejsem tak daleko. No nic, budu tedy čekat… ;-)

Ona je to opravdu hra na delsi dobu a je asi i tak nastavena, teba co jsem se docetl na netu, tak zvetsovani sila a stodoly se dela po 25 kusech kapacity, po tisicovce sice uz po padesati kusech, ale probiha az do kapacity 3000 ks a je na to v zaveru kapacity tedy potreba neco kolem 70 kusu od kazdeho potrebneho dilu, coz neni uplne sranda a uspechat navysovani kacity vede spis k bankrotu, kdyz se komponenty prodavaji vetsinou za maximalni ceny.

Co se tyce diamantu, tak pravda moc nechodi, ale je to trochu nejspis i zamer tvurcu, protoze se jim naklady na hru vraci z plateb za zlataky a diamanty. Co mam zkusenost, tak jednou tydne se mi objevuji ruzne casove omezene akce na koupi diamantu misto 130 ks na cca 100Kc vidim akce napr. 130ks za 21Kc a to uz je velmi vyhodna koupe. Hlavne kdyz diamanty slouzi treba k navyseni poctu truhliku v obchode nebo jeste lepe k navyseni poctu cekajicich vyrobku na zpracovani ve strojich, coz e dost vyhodne pro vetsi prodej a ziskani penez. Ty vouchery jak rika kolega Tyllanthor jou predevsim z lodi ci drahych kovu a tak se predpoklada spise, ze psy, kocky, kone atd. se budou porizovat az ve vyssich evelech.
Oni konec koncu napr. pes a kocka co mam ja, nic moc nedelaji, potrebuji denne jedno mleko a slaninu a vydaji za to po spanku 20 a 30 bodu do navysovani levelu, takze nejsou moc produktivni, spise jsou na okrasu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
8.1.14 11:54

@mpjjk
Díky moc za rady a tipy! ;-) Jj, nad tím už jsem také uvažovala, že si nakouoím diamanty za opravdové peníze, potřebuji zvětsit stodolu a šrouby nejsou… :-) A vy jste pod jakou přezdívkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.1.14 12:25
@Sunnyess píše:
@mpjjk
Díky moc za rady a tipy! ;-) Jj, nad tím už jsem také uvažovala, že si nakouoím diamanty za opravdové peníze, potřebuji zvětsit stodolu a šrouby nejsou… :-) A vy jste pod jakou přezdívkou?

Melo by to byt Golden Valley, ale jak nejsem na facebooku a hrajito na androidu, tak ani nevim zda a jak komunikovat a jak a dle ceho hledat. :)

Srouby, jsou stejne jako ostatni komponenty zadane zbozi a v obchode vydrzi nekdy sotva par vterin, nez je nekdo koupi, nekdy pomuze prolistovavat inzeraty a nakukovat do kadeho z nich, zda se tam neskryva prave to, co potrebujeme a neni to navic jiz prodane, nekdy ma covek stesti, jindy moc ne, obecne dost pomaha caste sklizeni poli a vyroba vyrobku, pak pemiove kusy padaji casteji. Ja mam ted dost stesti na pily a sekery, ale radeji bych uz nejake ty hrebicky a sroubky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.1.14 12:53

Ahojky, hraju to pár dní a žádného čecha nebo češku jsem nepotkala, ani v novinách, ani nevím jak se přidávají sousedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
8.1.14 18:19
@simi71 píše:
Ahojky, hraju to pár dní a žádného čecha nebo češku jsem nepotkala, ani v novinách, ani nevím jak se přidávají sousedi.

Záleží, na čem hrajete.
Na iPadu/iPhonu se přátelé přidávají přes aplikaci Game Center. Musíte znát Game Center přezdívku dotyčné osoby. V naší skupině Hay Day hospodáři máme seznam GC přezdívek českých hráčů.
Na Androidu se musíte ve hře přihlásit ke svému účtu na Facebooku, a pak se do hry přidají vaši Facebookoví přátelé, kteří také hrají.
(Varianta nabírání přátel přes Facebook funguje i na iPadu/iPhonu.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
8.1.14 21:41

@mpjjk
Přesně tak, někdy opravdu jen listuji novinami a číhám až tam někdo hodí něco zajímavého pro mě! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
9.1.14 11:33

Na internetu jsou nektere stranky zabyvajici se popisem toho, co je ve hre.

http://hayday.wikia.com/…Hay_Day_Wiki
http://www.haydaywiki.com/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.1.14 13:46

Ahoj prosimte poradis mi jak se mam dostat ve hre hay day do toho game centrum? Nikde ve hre nic takoveho nevidim. myslim si, ze to je v dolnim pravem rohu to tlacitko zlute barvy…jenze tam se nikde at klilkam na cokoli neda najit nejake okenko do ktereho napisu jmeno hrace ktereho si chci pridat jako pritele. Porads mi prosim??? DIky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
13.1.14 14:01

Game center není ve hře, to je pod samostatnou ikonkou, ale najdeš to jen u tabletů a telefonů od Applu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí