Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je tady nekdo kdo hraje pres android muzu si pridat jenom pres fb nebo google tak kdyby nekdo chtel pratele tak jsem tady diky
Potrebuji nutne izolepu a hřebíky…Bude nekdo tak hodnej a proda me jmeno farmy je cillinder, ale nejde mi jit na email…
Ahoj, všechny vás tady zdravímmm..dnes jsem objevila tuto diskusi a protože hraji také tuto hru a jsem začátečnice, ráda bych měla nové „české“ sousedy. Můj nic je ladaulm a už se moc těším na nové přátele ![]()
Poraďte prosím jak si mám přidat přátele? Kde se to najde…nějak si nevím rady… Děkuji předem
@ladaulm píše:
Poraďte prosím jak si mám přidat přátele? Kde se to najde…nějak si nevím rady… Děkuji předem
Na čem hrajete?
Pokud na iPhonu/iPadu, tak se přátelé přidávají přes aplikaci Game Center. Na záložce „Přátelé“ kliknete na „+“ napravo od textu „Přátelé“ a v novém okně odešlete žádost o přátelství. Pouze potřebujete znát přezdívku dotyčného v Game Center. Doporučuju požádat o členství v naší skupině Hay Day hospodáři , najdete zde seznam našich GC přezdívek.
Pokud hrajete na Androidu, musíte se ve hře přihlásit ke svému účtu na Facebooku nebo Google+. Do hry se vám pak přidají vaši přátelé na příslušné sociální síti, kteří Hay Day také hrají.
Děkuji, jsem připojen přes Android takže jedině přes facebok
Ahoj všem, od včera hraju tuhle hru, jsem teprve v 9 levelu. Chci se zeptat, uz vidim, jak blbe jsem si pridala policka, jdou nejak presunout? Diky za rady. ![]()
@Sunnyess píše:
Ahoj všem, od včera hraju tuhle hru, jsem teprve v 9 levelu. Chci se zeptat, uz vidim, jak blbe jsem si pridala policka, jdou nejak presunout? Diky za rady.
Ano, jde to.
Podržte na políčku prst o něco déle, až políčko začne blikat. Nyní můžete políčko přesunout na libovolné jiné místo.
Stejným způsobem můžete přesunovat téměř všechno na farmě - s výjimkou té bílé budovy uprostřed, nástěnky, obchodu atd.
Muzu se jeste zeptat, pise mi to, ze mam barn is full, jak to vyprazdnit? Mam hladovy kravy a ani u souseda si kvuli tomu nemuzu nic koupit. ![]()
@Sunnyess píše:
Tak uz nic, uz jsem na to prisla!!!
Jen doplním, že si kapacitu stodoly (ale i sila) můžete zvyšovat. Klikněte na tlačítko „Increase storage“ pro zobrazení věci, které pro rozšíření potřebujete. Tyhle rozšiřující věci vám padají náhodně, ale lze je třeba i nakupovat od přátel.
A co mam delat, kdyz mam plny silo i stodolu a prodavat uz nemuzu a ani nakupovat a pratele nemam, resp. mi nejde poslat nikomu zadost? Diky.
@Sunnyess píše:
A co mam delat, kdyz mam plny silo i stodolu a prodavat uz nemuzu a ani nakupovat a pratele nemam, resp. mi nejde poslat nikomu zadost? Diky.
Jestli nemůžete prodávat, protože máte plný obchod, tak je holt potřeba počkat, až někdo věci v obchodu koupí.
Jak si přidat přátele do hry píšu o něco výš v této diskusi. Záleží, jestli hrajete na iPadu/iPhone nebo na Androidu.
Ja si najedu na game center a tam dam nick nekoho odsud, co si tady holky psaly a tam mi to napise, ze ma zadost nelze odeslat. Co s tim?