Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
27.12.13 20:05

Je tady nekdo kdo hraje pres android muzu si pridat jenom pres fb nebo google tak kdyby nekdo chtel pratele tak jsem tady diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
28.12.13 19:31

Potrebuji nutne izolepu a hřebíky…Bude nekdo tak hodnej a proda me jmeno farmy je cillinder, ale nejde mi jit na email…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.12.13 23:22

hledám spoluhráče

Ahoj, všechny vás tady zdravímmm..dnes jsem objevila tuto diskusi a protože hraji také tuto hru a jsem začátečnice, ráda bych měla nové „české“ sousedy. Můj nic je ladaulm a už se moc těším na nové přátele :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.12.13 00:07

prosím poraďte

Poraďte prosím jak si mám přidat přátele? Kde se to najde…nějak si nevím rady… Děkuji předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
31.12.13 07:17
@ladaulm píše:
Poraďte prosím jak si mám přidat přátele? Kde se to najde…nějak si nevím rady… Děkuji předem

Na čem hrajete?
Pokud na iPhonu/iPadu, tak se přátelé přidávají přes aplikaci Game Center. Na záložce „Přátelé“ kliknete na „+“ napravo od textu „Přátelé“ a v novém okně odešlete žádost o přátelství. Pouze potřebujete znát přezdívku dotyčného v Game Center. Doporučuju požádat o členství v naší skupině Hay Day hospodáři , najdete zde seznam našich GC přezdívek.
Pokud hrajete na Androidu, musíte se ve hře přihlásit ke svému účtu na Facebooku nebo Google+. Do hry se vám pak přidají vaši přátelé na příslušné sociální síti, kteří Hay Day také hrají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.12.13 18:14

Děkuji, jsem připojen přes Android takže jedině přes facebok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
1.1.14 10:21

Ahoj všem, od včera hraju tuhle hru, jsem teprve v 9 levelu. Chci se zeptat, uz vidim, jak blbe jsem si pridala policka, jdou nejak presunout? Diky za rady. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
1.1.14 10:38
@Sunnyess píše:
Ahoj všem, od včera hraju tuhle hru, jsem teprve v 9 levelu. Chci se zeptat, uz vidim, jak blbe jsem si pridala policka, jdou nejak presunout? Diky za rady. ;-)

Ano, jde to.
Podržte na políčku prst o něco déle, až políčko začne blikat. Nyní můžete políčko přesunout na libovolné jiné místo.
Stejným způsobem můžete přesunovat téměř všechno na farmě - s výjimkou té bílé budovy uprostřed, nástěnky, obchodu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
1.1.14 10:42

Jee, super diky! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
1.1.14 11:19

Muzu se jeste zeptat, pise mi to, ze mam barn is full, jak to vyprazdnit? Mam hladovy kravy a ani u souseda si kvuli tomu nemuzu nic koupit. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
1.1.14 11:25

Tak uz nic, uz jsem na to prisla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
1.1.14 11:33
@Sunnyess píše:
Tak uz nic, uz jsem na to prisla!!!

Jen doplním, že si kapacitu stodoly (ale i sila) můžete zvyšovat. Klikněte na tlačítko „Increase storage“ pro zobrazení věci, které pro rozšíření potřebujete. Tyhle rozšiřující věci vám padají náhodně, ale lze je třeba i nakupovat od přátel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
1.1.14 14:30

A co mam delat, kdyz mam plny silo i stodolu a prodavat uz nemuzu a ani nakupovat a pratele nemam, resp. mi nejde poslat nikomu zadost? Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
1.1.14 14:39
@Sunnyess píše:
A co mam delat, kdyz mam plny silo i stodolu a prodavat uz nemuzu a ani nakupovat a pratele nemam, resp. mi nejde poslat nikomu zadost? Diky.

Jestli nemůžete prodávat, protože máte plný obchod, tak je holt potřeba počkat, až někdo věci v obchodu koupí.
Jak si přidat přátele do hry píšu o něco výš v této diskusi. Záleží, jestli hrajete na iPadu/iPhone nebo na Androidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
1.1.14 14:45

Ja si najedu na game center a tam dam nick nekoho odsud, co si tady holky psaly a tam mi to napise, ze ma zadost nelze odeslat. Co s tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí