Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sokinaA Jedna členka v naší skupině se před delší dobou zmínila o pravděpodobně české skupině Hay Day na Facebooku:
https://www.facebook.com/…88277715710/
Tak se případně zkuste přihlásit do této skupiny - tedy jestli máte účet na Facebooku.
Čauko maminy. Neviem už, ako to mám zistiť tak napíšem aj sem. Chcem sa spýtať..mám menší problém s touto hrou..odinštaloval som ju a následne nainštaloval a chcel som sa prihlásiť cez fb, aby som pokračoval tam, kde som skončil..a tam ma to zradilo..mám niečo zadať do kolonky a následne potvrdiť..skúšal som všetko možné, ale fakt neviem, čo tam napísať..môže mi s tým niekto pomôcť?
@Janciak píše: Čauko maminy. Neviem už, ako to mám zistiť tak napíšem aj sem. Chcem sa spýtať..mám menší problém s touto hrou..odinštaloval som ju a následne nainštaloval a chcel som sa prihlásiť cez fb, aby som pokračoval tam, kde som skončil..a tam ma to zradilo..mám niečo zadať do kolonky a následne potvrdiť..skúšal som všetko možné, ale fakt neviem, čo tam napísať..môže mi s tým niekto pomôcť?
CONFIRM?!
@tyllanthor píše:
@sokinaA Jedna členka v naší skupině se před delší dobou zmínila o pravděpodobně české skupině Hay Day na Facebooku:
https://www.facebook.com/…88277715710/
Tak se případně zkuste přihlásit do této skupiny - tedy jestli máte účet na Facebooku.
na fb jsme měli skupinu ale už tam není ![]()
@MichelCZ Jsem ji zrušila, neboť nikdo nepřispíval a nikdo se nepřidával, i když už byla veřejná.
Ale můžeme založit znovu.
![]()
Ahoj
Prosim nema nekdo na prodej Bolty a Hrebicky?
Moc prosim cena mi je jedno ![]()
@Very31189 píše:
Hoj já hraju..
Připojte se do naší soukromé skupiny Hay Day hospodáři
Obchodujeme mezi sebou už převážně jen tam. A také je tam seznam našich přezdívek, které si můžete přidat jako přátele do Hay Day.
Prosím jsem začátečník, jak si přidám přátelé? K čemu je ta cedule u obchodu? Děkuji Světla ![]()
@masana píše:K přidání přátel:
Prosím jsem začátečník, jak si přidám přátelé? K čemu je ta cedule u obchodu? Děkuji Světla
Cedule u obchodu:
Asi máte na mysli takovou červenou ceduli se zvoncem. Zkuste na ni kliknout - ale možná jste ještě na nízkém levelu, takže nic pořádného neuvidíte.
Na této ceduli se zobrazují informace o speciálních akcích, které mohou probíhat ve „světě Hay Day“. Třeba teď probíhá celosvětová akce, kdy se všichni hráči snaží dosáhnout určitého počtu vyřízených lodních objednávek. Jindy je to třeba akce, kdy dostáváte dvojnásobek peněz za splnění objednávek na nástěnce. Tyto akce mají omezené trvání v řádu několika dnů.
Ahoj, prosím mám dotaz, přítel hraje hay day na mobilu a moc mě to chytlo ale chtěla bych hrát na pc, jen nevím jestli to vůbec jde nebo kde to stáhnu? děkuju za radu.
@Adela V. píše:
Ahoj, prosím mám dotaz, přítel hraje hay day na mobilu a moc mě to chytlo ale chtěla bych hrát na pc, jen nevím jestli to vůbec jde nebo kde to stáhnu? děkuju za radu.
Asi vás zklamu. Hay Day je jen pro iOS (tj. iPhone/iPad) a pro Android. Pro PC určitě není.
Tady na eMiminu jsem narazil na diskusi ke hře Farmerama, kterou hrajete ve webovém prohlížeči. Takže si ji zahrajete i na PC.
Můžete tedy případně vyzkoušet, jestli vás tahle hra zaujme. Osobně s Farmeramou nemám zkušenosti.
Dobrý den, zoufale hledám nové sousedy ve hře. Najdete mne jako: Kovadlinka