Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj rada by som si ta pridala ale netusum ako:(
hram sa tuto hru asi 5 den
@vlnka-s píše:
Ahojteprave hram hay day asi 5 den a tato hra ma neskutocne chytila. rada by som si vas niektorych pridaka za priateliv.mala by som tam byt simonka
Poslal jsem žádost o přátelství na Simmik87…
Přátele do Hay Day si přidáváte přes aplikaci Game Center. Na poslední záložce „Žádosti“ stisknete „Přidat přátele“. V novém okně zadáte přezdívku daného přítele a případně můžete napsat vlastní text žádosti.
Tady na eMiminu máme zřízenu skupinu „Hay Day hospodáři“, přes kterou si pomáháme v Hay Day. Můžete si požádat o členství v této skupině a připojit se k nám.
Ještě přidávám doplnění k přidávání přátel v aplikaci Game Center.
Postup v předešlém příspěvku platí pro iOS ve verzi 6.
Nyní již byla uvolněna verze 7 a v ní je podle všeho postup následující (nemám osobně vyzkoušeno, ještě jsem neupdatoval):
Máte také problémy s rychlostí hry - hlavně se záložkou Přátelé, když se vám ve hře načte GameCenter? Rozčiluje mě to.
Jak na vypnutí GameCenter, nevíte??? ![]()
Navíc včera můj dobrý soused ztratil celou farmu - po první údržbě serverů. Je v levelu 60, peníze a diamanty mu zůstaly, nicméně všechny stroje, vylepšení, zvířata zmizely a jeho farma vypadá jako v levelu 1!!! Děs. Nikdo z týmu Hay Day mu není schopen od včerejška odpovědět a jeho data obnovit.
Postřehli jste taky podobnou farmu???
@simonka07 dnes to bylo nejaky pomalý a nemela jsem tam přátele, ale po vypnutí a zapnutí iPadu je to v poho…
@Kies S těmi přáteli jsem taky měla problém - hra běžela ale perfektně i na mém 4S. Ale ani vypnutí/zapnutí tomu vůbec nepomohlo. ![]()
@simonka07 v iPhonu 5 to jde uplne bez problému, záhada… Jsi v hlášena ve skupině hay day hospodáři?! Jsme vsichni tam, sem uz nikdo ze starých hráčů nechodí moc ![]()
@Kies Jsem. Po aktualizaci hry mi běželo vše v pohodě, nic se nesekalo. Pak už to bylo horší, tak jsem volila cestu vypnutí/zapnutí, aby se uvolnila paměť. Jenže problém se vrátil po pár dnech po aktualizaci na iOS7. GameCenter sám o sobě padá ještě více než předtím, je to na nic, jinak žádné problémy s iOS7 na 4S nejsou.
![]()
@simonka07 aha, tak ja krom dnešního rana s hay day nemam zatim problem s ničím v iOS7… Jen s hnusný mi poznámkami!!! ![]()
@Kies Osobně používám aplikace třetích stran, předinstalované poznámky nebyly nikdy „mým šálkem kávy“. Hehe. Ani nevím, jak teď vypadají, jen že nejsou linky a dále jsem kamaráda nevnímala.
![]()
@simonka07 no je to hnusný, bílý kus papíru
ja je používala dost a ted hledám neco veselejšího taky v AppStore
Ahoj taky budu ráda, když si mě přidáte můj NICK je :mytacek
Ahojte
prave hram hay day asi 5 den a tato hra ma neskutocne chytila. rada by som si vas niektorych pridaka za priateliv.mala by som tam byt simonka