Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
vlnka-s
24.9.13 21:48

Ahojte ;)) prave hram hay day asi 5 den a tato hra ma neskutocne chytila. rada by som si vas niektorych pridaka za priateliv.mala by som tam byt simonka

• Citovat
  • Upravit
vlnka-s
24.9.13 21:50

Ahoj rada by som si ta pridala ale netusum ako:(
hram sa tuto hru asi 5 den

• Citovat
  • Upravit
vlnka-s
24.9.13 21:59

Teraz sa na to lepsie pozeram a som Simmik87 ;)))))

• Citovat
  • Upravit
536
25.9.13 07:05
@vlnka-s píše:
Ahojte ;)) prave hram hay day asi 5 den a tato hra ma neskutocne chytila. rada by som si vas niektorych pridaka za priateliv.mala by som tam byt simonka

Poslal jsem žádost o přátelství na Simmik87…
Přátele do Hay Day si přidáváte přes aplikaci Game Center. Na poslední záložce „Žádosti“ stisknete „Přidat přátele“. V novém okně zadáte přezdívku daného přítele a případně můžete napsat vlastní text žádosti.
Tady na eMiminu máme zřízenu skupinu „Hay Day hospodáři“, přes kterou si pomáháme v Hay Day. Můžete si požádat o členství v této skupině a připojit se k nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
25.9.13 22:06

Ještě přidávám doplnění k přidávání přátel v aplikaci Game Center.
Postup v předešlém příspěvku platí pro iOS ve verzi 6.
Nyní již byla uvolněna verze 7 a v ní je podle všeho postup následující (nemám osobně vyzkoušeno, ještě jsem neupdatoval):

1. Ve spodní části aplikače Game Center kliknout na „Přátelé“.
  2. Kliknout na ikonu „+“.
  3. Zadat přezdívku.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
27.9.13 10:13

Máte také problémy s rychlostí hry - hlavně se záložkou Přátelé, když se vám ve hře načte GameCenter? Rozčiluje mě to. :( Jak na vypnutí GameCenter, nevíte??? :nevim:

Navíc včera můj dobrý soused ztratil celou farmu - po první údržbě serverů. Je v levelu 60, peníze a diamanty mu zůstaly, nicméně všechny stroje, vylepšení, zvířata zmizely a jeho farma vypadá jako v levelu 1!!! Děs. Nikdo z týmu Hay Day mu není schopen od včerejška odpovědět a jeho data obnovit. :cert: Postřehli jste taky podobnou farmu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
27.9.13 10:19

@simonka07 dnes to bylo nejaky pomalý a nemela jsem tam přátele, ale po vypnutí a zapnutí iPadu je to v poho…

• Citovat
  • Upravit
1169
27.9.13 10:20

@Kies S těmi přáteli jsem taky měla problém - hra běžela ale perfektně i na mém 4S. Ale ani vypnutí/zapnutí tomu vůbec nepomohlo. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
27.9.13 10:22

@simonka07 v iPhonu 5 to jde uplne bez problému, záhada… Jsi v hlášena ve skupině hay day hospodáři?! Jsme vsichni tam, sem uz nikdo ze starých hráčů nechodí moc :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
1169
27.9.13 10:25

@Kies Jsem. Po aktualizaci hry mi běželo vše v pohodě, nic se nesekalo. Pak už to bylo horší, tak jsem volila cestu vypnutí/zapnutí, aby se uvolnila paměť. Jenže problém se vrátil po pár dnech po aktualizaci na iOS7. GameCenter sám o sobě padá ještě více než předtím, je to na nic, jinak žádné problémy s iOS7 na 4S nejsou. :zed: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
27.9.13 10:29

@simonka07 aha, tak ja krom dnešního rana s hay day nemam zatim problem s ničím v iOS7… Jen s hnusný mi poznámkami!!! :poblion:

• Citovat
  • Upravit
1169
27.9.13 10:32

@Kies Osobně používám aplikace třetích stran, předinstalované poznámky nebyly nikdy „mým šálkem kávy“. Hehe. Ani nevím, jak teď vypadají, jen že nejsou linky a dále jsem kamaráda nevnímala. :andel: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
27.9.13 10:36

@simonka07 no je to hnusný, bílý kus papíru :pocitac: ja je používala dost a ted hledám neco veselejšího taky v AppStore

• Citovat
  • Upravit
Mytacek
11.10.13 15:41

Hra

Ahoj taky budu ráda, když si mě přidáte můj NICK je :mytacek

• Citovat
  • Upravit
Kacherek
20.10.13 06:55

Lidičky prosim na co jsou ty palice a pastelky?? :))

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!