Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj lidicky, ja tuhle hru hrala parkrat u mamci se svymi detmi, celkem me zaujala. Da se nekde najit i v PCa popr. kde? Diky…
@blatotlacka1 píše:
Ahoj lidicky, ja tuhle hru hrala parkrat u mamci se svymi detmi, celkem me zaujala. Da se nekde najit i v PCa popr. kde? Diky…
Bohužel. Jestli se nepletu, tak je Hay Day jen pro iPhone/iPad.
@tyllanthor Ještě iPod touch.
Operační systém iOS 4.3 a vyšší
Ahoj, nevíte někdo, jak se používají ty nové sítě na ryby?? Nikde k nim není návod ![]()
@ivma6 píše:
Ahoj, nevíte někdo, jak se používají ty nové sítě na ryby?? Nikde k nim není návod
Ještě musím počkat 8 hodin, než se mi odemkne Net Maker, ale myslím, že sítě by se měly požívat podobně jako návnady pro chytání ryb.
Klikni na volný „fishing spot“. Pod výběrem návnad klikni na takové kulaté tlačítko se šipkama. Uvidíš sítě, tak zkus nějakou čapnout a přetáhnout na „fishing spot“.
Halo, ja jsem v 50-tem kole a za nic nemuzu prijit, jak ziskat krevety. Porad to chce po mne aktualizovat ten pekelny stroj tam, ale krevety nikde. Vi nekdo, jak na to?
@veronicka Mamincina píše:
Halo, ja jsem v 50-tem kole a za nic nemuzu prijit, jak ziskat krevety. Porad to chce po mne aktualizovat ten pekelny stroj tam, ale krevety nikde. Vi nekdo, jak na to?
Musíš vyrobit ve stroji na sítě a pasti tu past na humry a pak hodit do vody.
@Kies píše:
krevety?!humry myslis
Nooo, on vlastně humr vypadá jako taková přerostlá kreveta…a obojí je strašně dobré ![]()
@kkvetinka mno… Humr je jiny jak krevetka, ale oboji vynikajiciiii… Dnes jsem mea zrovna krevetky k obedu ![]()
Ahoj, nevíte, jak se loví krabi? Mám mašinu na sítě mašinu na krabí maso ale nevím, kde je najít. Dík.
@jeljiri píše:
Ahoj, nevíte, jak se loví krabi? Mám mašinu na sítě mašinu na krabí maso ale nevím, kde je najít. Dík.
humři?! V mašině na sítě uděláš síť-klec na humry, hodíš do vody a pak máš humra… Toho hodíš do mašině na humry a pak máš humří maso ![]()