Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MC sokolik píše:
Farma se jmenuje mc sokolik… ale nevím kde je game centrum… vypadám asi jak pitomec že?
fcb není třeba, máme tady na emimino.cz uzavřenou skupinu hay day hospodáři kde je nás spousta jen je třeba zažádat o přijetí do této skupiny
…co se týká přidání mezi přátele na farmě musíte být nejdřív zaregistrovaná na game centru ( aplikace v telefonu či ipadu ) a podle přezdívky kterou si tam dáte si vás přidáme
a pak spolu můžeme obchodovat
Mám tablet a tak nevímm kde to centum mám hledat. Připadam si jak trdlo… ![]()
@sokinaA píše:
Mám tablet a tak nevímm kde to centum mám hledat. Připadam si jak trdlo…
to je pohoda každý jsme někdy začínal
…game center by měl být na ploše mezi ostatními ikonami
@sokinaA píše:
Mám tablet a tak nevímm kde to centum mám hledat. Připadam si jak trdlo…
A máte vůbec iPad? Zjistil jsem totiž s překvapením, že Hay Day je i pro Android, což je je jiná platforma než iPhone/iPad od Applu.
A na Androidu Game Center samozřejmě není. Koukal jsem, že tam jde v Hay day nabrat přátele jen přes Facebook nebo Google+.
@tyllanthor píše:
A máte vůbec iPad? Zjistil jsem totiž s překvapením, že Hay Day je i pro Android, což je je jiná platforma než iPhone/iPad od Applu.
A na Androidu Game Center samozřejmě není. Koukal jsem, že tam jde v Hay day nabrat přátele jen přes Facebook nebo Google+.
já myslela že je hay day jen na applu??…tak v tom případě se omlouvám ![]()
@sokinaA píše:
Hmmm, hledám hledám a nikde nic… tak nevím.
a jak teď psal tyllanthor…máte iPad od Applu nebo tablet s Androidem
A můžete mi ještě prosím napsat, co bude potřeba pro otevření malé loděnice? Pocitam, ze to bude za peníze?
@sokinaA píše:
Ale děkuji mooooc za snahu a odpověď!
tak to se omlouvám nejsem až tak zběhlá jako tyllanthor
a netušila jsem, že už to jde i na Androidu… ![]()
Je to super hra, ale někdy by mi bodla pomoc, rada atd… takže budu válčit sama…
@sokinaA píše:
A můžete mi ještě prosím napsat, co bude potřeba pro otevření malé loděnice? Pocitam, ze to bude za peníze?
tuším že to bylo 25000 a určitý levl ale už si to nepamatuji přesně ![]()
@sokinaA píše:
Je to super hra, ale někdy by mi bodla pomoc, rada atd… takže budu válčit sama…
můžete se přihlásit k nám do hay day hospodáři tam je rad spoustu právě díky tyllanthor
…jen s námi nebudete moct obchodovat