Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
3.1.14 17:38
@tyllanthor píše:
Není zač. Pár přezdívek výše v diskusi je neplatných.
Požádejte o členství v naší soukromé skupině Hay Day hospodáři
Je v ní seznam GC přezdívek členů skupiny a nováčci tam najdou zajímavé tipy ke hře. A taky v této skupině mezi sebou obchodujeme s různými věcmi.

Zdravim, mam nejakou sanci komunikovat herne s Vasi skupinou kdyz hraji pres android?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
3.1.14 18:22
@mpjjk píše:
mel bych prosbu s dotazem na hrace pres android, vzhledem k tomu ze facebook nemam, jen googleplus, nabral jsem si asi 6 pratel, ale vice mi to nepovoli. Je tedy nejaka sance s vyssim levelem ( ted mam 27 ), ze mi to odemkne vice pratel ergo vetsi obchod?

Ve skutečnosti se nejedná o přátele, ale o farmy, které tzv. „followujete“ (česky následujete).
Já jsem na ůrovni 58, mám jich 5 a další přidat nemohu. Takže se tento počet nezvyšuje.
Nicméně počet přátel z Google+ by měl být (teoreticky) neomezený. Stačí najít hráče hay Day s účtem na Google+, v Google+ si ho přidat do přátel (resp. asi požádat o přátelství) a jeho farma by se ve hře pak měla objevit automaticky. Takhle jsem si to (přiznám se před pár dny) vyzkoušel na Facebooku a v Google+ to určitě bude fungovat podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
3.1.14 18:25
@mpjjk píše:
Zdravim, mam nejakou sanci komunikovat herne s Vasi skupinou kdyz hraji pres android?

V Hay Day hospodářích je nás většina vlastníky iPadů/iPhonů. Nedávno se myslím připojilo pár „androidářů“, ale ti jsou napojení na Facebook.
Takže - přidat ke skupiné se můžete, jen nevím, jestli to pro vás bude užitečné, když si nebudete moci do hry přidat přátele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.14 18:37

Zdravím všechny fanoušky této hry, já ji hraji teprve týden a je to ta nejlepší hra co znám. dnes sem objevila tyto stránky a moc mě to pomohlo, hlavně jak přidat přátele. moc vám za to děkuji. Veronika :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.14 18:43

Můžu poprosit o pár českých přátel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.1.14 18:47

Diky za odpovedi, ja mam prave take asi tech 5 nasledovanych a vic mi jich to nepousti, zkusim to jeste pres Google plus. Diky

Jinak jake mate dojmy z te hry? Ja jsem nabyl dojmu, ze nam tvurci nic za darmo nedaruji, jak by se reklo obrazne, ted to nemyslim doslova :), ze totiz zvetsovani stodoly a sila probiha po pouhych 25 kusech a pritom je na to potreba stale vic v obchode dost drahych dilu a stroje jako juicemaker stoji obrovske penize, ze nedelam nic jineho nez vydelavam od stroje ke stroji a po nakupu jsem opet na nule. A pritom je zajimave, ze kdyz sleduji nektere hrace nad 60 levelem, tak jako by farma oplyvala bohatstvim, same dekorace atd. Tak nevim zda nahodou nesleduji hrace s cracknutou hrou a mne neceka jen drina a chudoba :D

Jinak ale hra sama o sobe je paradni odreagovani po praci. :) Trochu bych uvital male drobnosti, jako treba moznost podavat inzeraty nejen prodeje, ale i koupe a take obsahlejsi noviny o vice listech, verim ze hracu je po svete spousty, ale inzeratu mam moznost videt jen zlomek za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
3.1.14 19:29

@mpjjk Sepsání odpovědí na předchozí otázky mi chvíli zabere.
Prozatím mám ale pro vás důležitou informaci.
Na oficiálním diskusním fóru Hay Day jsem se nyní dočetl, že Hay Day pro Android (zatím) nepodporuje přátele z Google+. Prostě se ve hře nezobrazí.
Zatím lze přidat jen přátele na Facebooku a autoři hry se prý zabývají tím, jak zprovoznit i přátele z Google+.
Takže asi tak… Ale je to informace z listopadu, tak nevím, jestli to už není opraveno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
3.1.14 19:57

@mpjjk
Zvětšování stodoly/sila jen po 25 kusech - Souhlas, je to dost málo. Navíc se počet vyžadovaného materiálu pro další rozšíření zvýší o jeden kus. Mám kapacitu sila/stodoly okolo 700 a stále je to málo. Trochu se to zlepší po kompletním rozšíření farmy a rybníčku, kdy už nebudete potřebovat papírky/kolíky/palice, a nebudete je tedy muset držet ve stodole. Naučí vás to alespoň šetřit místem ve stodole. :)
Neustálé utrácení peněz za stroje - Na nižších levelech opravdu trpíte nedostatkem peněz. Později ale nové stroje nebudou přibývat tak často, takže se situace překlopí a začnete mít dostatek peněz. Třeba teď mám našetřeno více než 2 miliony mincí a nevím co s nimi. Nejsem moc „dekorativní“ typ, takže zbytečné dekorace nekupuju. Nedostatek peněz lze vyřešit tak, že nějaký čas prostě budete jen vyrábět věci (nejlépe ty hodně žádané - třeba cukry a mléčné produkty) a prodávat je v obchodě. Možná zdlouhavé, ale stále lepší, než si mince kupovat za reálné peníze.
Inzeráty na nákup - Tahle funkce už vlastně ve hře je, možná jinak realizovaná. Je to Tom, kluk, pomocí nějž můžete nakupovat po světě věci, které zrovna potřebujete. Ale za jeho použití hra chce drahocenné diamanty, takže já osobně jej vůbec nepoužívám. Jednodušší (a levnější) je vyměňovat si chybějící věci s přáteli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.1.14 20:41

Diky moc za informace, zvolil jsem presne stejnou taktiku, setrit mistem, ovoce nechavam radeji na stromech a sklizim podle potreby, stejne tak jsem se uz po nekolika vykolikovanich novych casti pozemku zarekl, ze nebudu nejakou dobu expandovat, protoze mam na pristich nekolik levelu dost nevyuziteho mista i tak a radeji jsem prodal koliky a dekrety :) a mam ted ve stodole o neco vice mista na vyrobky. A co se tyce penez, venuji se ted dost vyrobe finalnich produktu, po kterych je poptavka a korunka ke korunce se to pomalu zveda k dalsimu stroji. :) Ackoli se obcas neudrzim a nakoupim nejake zajimave veci a hlavne veci na zvetseni stodol.
Co se tyce toho Google+, snad se to casem zlepsi, ackoli hra je i tak hratelna, jen jdou obchody ponekud pomaleji. :D Zvykl jsem si na to, ze kdyz vecer naplnim truhliky obchodu zbozim, tak se za chvili probudi farmari z dalekeho vychodu a hned z „jejich“ rana mi vse koupi a rano zas jen vyberu penize. :)

IMHO: jsem ted u kapacit 275 kusu a 700 ks je pro evidentne daleka budoucnost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.1.14 20:45

Jeste dovetek, ohledne kluka Toma, ano zpocatku pracoval velmi dobre, ale ted je z nej ciste profesional za vysoky najem, tak uz jej take nepouzivam a nejspis se ta situace uz nezmeni, mozna jen jako obcasna promo akce ve svatky atp. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
4.1.14 15:14

Ahojky, mě ta hra tak chytla, ze přes den nedělám skoro nic jiného! :-) Taky mám problém se zvětšením stodoly a sila. Vždy to co shanim je nedostatkové zboží a je skoda, ze Tom nesežene třeba šrouby nebo hrebiky! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.1.14 02:16

Prosím, manželovi se tam množí žáby.. co s nimi? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
5.1.14 08:06
@Lenyi píše:
Prosím, manželovi se tam množí žáby.. co s nimi? :-D

Podobně jako lišky nemají žáby na funkci farmy vliv.
Ale můžete si v dekoracích koupit rybníček (Small Pond nebo Large Pond) a umístit jej k žábám. Měly by do něj postupně naskákat. Z preventivních důvodů jsem jeden rybníček nechal na farmě natrvalo.
Párkrát se mi stalo, že žáby byly zaseklé o ohrádku s kravičkama, takže bylo potřeba ohradu na chvíli posunout, aby žáby odskákaly jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
5.1.14 11:16

Děkuji moc! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.1.14 22:13

Jeste jeden dotaz, ma onen juice maker nejake podstatnejsi vyuziti zhlediska zisku penez? Rozhoduji se zda jej koupit, nebo se spis venovat slevarnam na drahe kovy. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí