Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
26.1.14 13:43

Chtela dych si nekoho pridat do pratel ale nevim jak. Byla bych vdecna kdyby me nekdo navedl. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
26.1.14 14:05
@klaravm píše:
Chtela dych si nekoho pridat do pratel ale nevim jak. Byla bych vdecna kdyby me nekdo navedl. Diky

Záleží, na čem hrajete.
Na iOSu (tj. iPhone/iPad) si přátele přidáváte přes aplikaci Game Center.
Na Androidu musíte mít účet na Facebooku. Ve hře se přihlásíte do Facebooku, a pak stačí mít facebookové přátele, kteří také hrají Hay Day.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.14 09:49

Dnes mi jeden problém vyvstal hraju na mobilu a ted jsme si nainstaloval do pocitace BLUESTACKS ale tam se nemuzu dostat pres HAYDAY.apk na moji farmu proste mi to dalo hru odznova neznáte někdo řešení jak se pripojit pres FB ucet na svoji farmu v mobilu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
27.1.14 10:37

Ja se nedostal ani pres Bluestack, oficialni verze mi pise pry casty problem nekompatibilitou HW grafiky a jina verze doporucovana k tomuto vyreseni zas nema Google play a ani sanci jej instalovat, takze vzhledem k tomu, ze nemam original appku Hay Day, tak zbyva stale jen tablet. :) Jinak vyresit puvodni profil v Hay Day by melo jit prihlasenim se pres puvodni google jmeno co predtim a nekde vyse tu Tyllanthor pise jak presne postupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.1.14 09:32

hay day

Ahoj prosím o radu hraji hru hay day a chci se optat k čemu se mi budou hodit zlaté platinové a stříbrné cihličky? A proč chce po mě TOM 5 lopat když sem mu je dala do obchodu tak si je nevzal díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.1.14 12:26
@paja24 píše:
Ahoj prosím o radu hraji hru hay day a chci se optat k čemu se mi budou hodit zlaté platinové a stříbrné cihličky? A proč chce po mě TOM 5 lopat když sem mu je dala do obchodu tak si je nevzal díky za radu

Ted si nejak nevzpominam, ze by chtel Tom stojici u cesty nejake veci, spis hleda pro hrace veci ktere potrebuje hrac a pak chce penize na nakup. Ale mozne je vsechno.
Cihlicky se pozdeji hodi na vyrobu sperku, ale lze je dobre prodavat i samostatne v obchode a navis jsou potreba k plneni zakazek na vyvesce u cesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.1.14 17:32

Dobrý den prosím pár rad, jsem teprve nováček v hay day 19 level. Jak můžu pomoc přátelům? A jak získám lístky např. Na psa? A tím my teď vypověděl službu, pokračovat bude jen za diamanty, bude ještě někdy aktivní i bez toho, že bych použila diamanty? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
30.1.14 20:15
@GaTe píše:
Dobrý den prosím pár rad, jsem teprve nováček v hay day 19 level. Jak můžu pomoc přátelům? A jak získám lístky např. Na psa? A tím my teď vypověděl službu, pokračovat bude jen za diamanty, bude ještě někdy aktivní i bez toho, že bych použila diamanty? Dekuji

Co jsem zaslechl, tak Tom asi uz aktivni sam od sebe nebude, ale mohu se plest. Listky - vouchery se daji ziskat plnenim zakazek na desce ktere pozaduji cihly drahych kovu a nebo naplnenim svych lodi a kompletni odbaveni a nebo se daji obcas ziskat i v pokladu.

Pomoci pratelum mas zrejme na mysli prodej zbozi, ci naplneni jejich lodi, to se da dohodnout po diskuzi a prodat mu zbozi az se bude divat do Tveho obchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
30.1.14 20:43

@GaTe Ještě můžete pomáhat přátelům tím, že jim budete zavlažovat uschlé stromy nebo keře. Takový strom/keř poznáte tak, že jakoby poskakuje. A myslím, že je u něj takový lísteček s vykřičníkem.
Přátele, kteří potřebují pomoc, poznáte tak, že po zobrazení seznamu přátel v pravém dolním rohu je u jejich ikony zobrazen právě lístek s vykřičníkem. Takový přítel buď potřebuje pomoc s naplněním lodi nebo zavlažit strom/keř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
30.1.14 21:02

@tyllanthor přesně to jsem měla na mysli. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.1.14 06:35

@tyllanthor a nevíte zda je nějak omezen počet přátel? Když si chci daň někoho z novin do přátel tak mi to píše ' cannot follow the farm. All slots in use.'

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
31.1.14 06:53
@GaTe píše:
@tyllanthor a nevíte zda je nějak omezen počet přátel? Když si chci daň někoho z novin do přátel tak mi to píše ' cannot follow the farm. All slots in use.'

To, co popisujete, je tzv. „followování“ (následování) cizích farem a tady je skutečně počet omezen jen na 5. Následovanou farmu poznáte podle toho, že na seznamu přátel má kolem sebe modrý okraj.
Skutečných přátel můžete mít neomezený počet (teoreticky, patrně tu bude nějaké hodně vysoké omezení v řádu stovek přátel).
Přátele si nabíráte podle toho, na jaké platformě hrajete. Na iOS (tj. iPhone/iPad) to je přes aplikaci Game Center, na Androidu se berou přátelé z Facebooku. (Facebook funguje i pro iOS.)
Příslušné osobě pošlete v dané aplikaci žádost o přátelství. Když ji schválí, přidá se vám její farma do seznamu přátel. Pokud ne, zkuste restartovat hru.
Tady na eMiminu máme skupinu „Hay Day hospodáři“, kde najdete přezdívky českých hráčů pro aplikaci Game Center a nově také pár přezdívek Facebookových hráčů. A na Facebooku se můžete přidat ke stejnojmenné skupině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.14 08:29

Ahoj, včera jsem si na dceřině telefonu skusila hay Day a jsem ztracená! Tolik času a závislost je na světě :pocitac:.Mám dotaz-jde hrát HD na PC? Pravděpodobně ne. a až si koupím svůj smart, můžu si tu hru přetáhnout tak jak jí mám rozehranou na svůj mobil?
děkuji a pokud nějaká další matka co propadla HD má zájem, písněte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
1.2.14 08:50
@Klaudie Máchalová píše:
Ahoj, včera jsem si na dceřině telefonu skusila hay Day a jsem ztracená! Tolik času a závislost je na světě :pocitac:.Mám dotaz-jde hrát HD na PC? Pravděpodobně ne. a až si koupím svůj smart, můžu si tu hru přetáhnout tak jak jí mám rozehranou na svůj mobil?
děkuji a pokud nějaká další matka co propadla HD má zájem, písněte :mrgreen:

Hay Day je oficiálně jen na Android a iOS (tj. iPad/iPhone). Na počítači se prý dá hrát přes program Bluestacks, který na PC emuluje Android, ale osobně jsem to nezkoušel. Pár lidí výše v diskusi uvádí problémy s tímto programem.
Přetáhnout hru na jiný mobil určitě půjde, protože vaše farma je beztak uložená na serverech provozovatele hry. Teď to asi nemá smysl víc rozebírat, případně se ozvěte.
Tady na eMiminu máme vlastní skupinu „Hay Day hospodáři“ a na Facebooku můžete najít také stejnojmennou skupinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.2.14 09:09

Moc děkuji, co se týká techniky, jsem absolutní laik, takže budu ráda za každou cennou radu. Mohla by dcera na tom stejném mobilu hrát taky HD? brečí, že jsem jí hru vyfoukla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí