Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@beruskalen. píše:
Dobré odpoledne všem…
Prosím, jsem tu nová, hraju moc ráda Hay day, chtěla bych si přidat nějaké české přátele, ale nevím jak. Ani nevím, kde mám hledat to Game centrum. Mohl by mi někdo pomoct???
Aplikace Game Center je na iPhonech a iPadech. Pokud máte Android, musíte si přátele přidávat přes Facebook. Nejprve se ve hře ale musíte přihlásit ke svému Facebook účtu.
@tyllanthor To už mi jde, ale přidávání sama jen pomocí napsaných přezdívek stále nejde, snad se to vzpamatuje
moc díky ![]()
To:
tyllanthor: tak bohužel, náš tříletý tablet je stařík a tuto hru nepodporuje
.Takže jediné-najít smart za přijatelnou cenu a rodinu podojit o pár tisíc ![]()
@Annviny píše:
@tyllanthor To už mi jde, ale přidávání sama jen pomocí napsaných přezdívek stále nejde, snad se to vzpamatujemoc díky
Ještě mě napadla jedna věc - zkuste zkontrolovat sekci Omezení v systémovém Nastavení. Je tam totiž možnost „Game Center - Přidávání přátel“. Jinými slovy, jestli nemáte zakázáno přidávání přátel v nastavení systému…
Následující postup platí pro český iOS 7:
Otevřete si Nastavení, vlevo vyberte „Obecné“, vpravo najděte „Omezení“.
Jestli je u toho uvedeno „Vypnuto“, tak žádná omezení nejsou nastavena a nemá smysl dále pokračovat s kontrolou.
Pokud je nastaveno „Zapnuto“, jděte dovnitř (bude to po vás požadovat kód, který jste musela zadávat dříve - nebo rodiče???) a tam zkuste zkontrolovat nastavení „Přidávání přátel“. Jestli je vypnuto, zkuste zapnout.
@Annviny píše:
@tyllanthor To už mi jde, ale přidávání sama jen pomocí napsaných přezdívek stále nejde, snad se to vzpamatujemoc díky
A ještě jeden nápad.
Nezakládala sis Apple ID (kterým ses přihlašovala do Game Center) teprve nedávno?
Je možné, že tvoje Apple ID není ještě ověřeno - na tvůj e-mail by ti od Applu měl dorazit email s linkem. Po kliknutí na něj se ti otevře webová stránka, čímž se ověření tvého Apple účtu dokončí.
Cus hraju hay day par dni a zkousel jsem nak pridavat pratele a neslo mi to a hlavne nevim jaky mam nick pac farmu jsem pojmenoval jarisek a silvinka a ucet na goglu jaroslav novotny a to jse mi objevuje na te tabuli jak jse muzou prodavat veci, tak kdyby nekdo poradil jak na to diky ![]()
@jarin009 píše:
Cus hraju hay day par dni a zkousel jsem nak pridavat pratele a neslo mi to a hlavne nevim jaky mam nick pac farmu jsem pojmenoval jarisek a silvinka a ucet na goglu jaroslav novotny a to jse mi objevuje na te tabuli jak jse muzou prodavat veci, tak kdyby nekdo poradil jak na to diky
Prodávat věci můžeš od sedmé úrovně ve stánku u cesty. ![]()
Přátele lze přidávat pouze přes GameCenter (ios) a FaceBook (ios a android).
Na FB je skupina https://www.facebook.com/…38847787067/ … díky které si můžeš přidat sousedy. ![]()
@simonka07 píše:
Prodávat věci můžeš od sedmé úrovně ve stánku u cesty.
Přátele lze přidávat pouze přes GameCenter (ios) a FaceBook (ios a android).
Na FB je skupina https://www.facebook.com/…38847787067/ … díky které si můžeš přidat sousedy.
No prave pres fcb jsem nechtel
ja uz jsem v 16kole tak budu dal teda valcit sam…ale jinak diky
Tak tuto hru hraji jíž dva týdny a strašně jsem na ní závislý. Jen se dneska aktualizovala (nebyl jsem přes Wi-Fi - takže jsem čekal 20 minut). Bohužel však ráno se mi hra odpojila od FB, a nyní když dám propojení s FB, tak se hra sekne.
Máte také někdo s tím problém?
Nejdou mi přidávat přátelé, tak si zkuste někdo prosím přidat mě.
Jsem ve 45 tém kole - Vladenka
![]()
A jdu rychle hrát
dvojnásobky za prodej z auta…a to se vyplatí ![]()
Zdravim jsem zatim ve 43 kole pokud chcete info nebo se pratelit tak 605404908 Jirka
@nynyna007 píše:
Začala jsem před několika dny a taky hledám přátele
Můžete se přidat ke skupině Hay Day hospodáři tady na eMiminu. Máme tam seznam přezdívek českých hráčů - především pro iOS, ale také pár „androidářů“.
Na Facebooku můžete najít stejnou skupinu.
Jinak na Androidu si přidáváte přátele přes Facebook, na iOS (tj. iPhone, iPad) přes Facebook nebo Game Center.