Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jo a tušíte někdo, jestli jde Farmu stahnout do telefonu Sony Xperia? Kamarádce to nejde ![]()
Cetl jsem, ze ji hrali lide v ruznych telefonech, ale zda je konkretne kompatibilni s tou Sonkou, to nevim, v kazdem pripade dost lidi na forech sdelovalo, ze hra dost prehriva procesor a vybiji baterii i na tabletu, kde to hraji je znat extra velke vybijeni pri hrani.
V kazdem pripade do te Sonky je to asi nejlepsi vyzkouset, pokud se nejedna jen o tu jedinou kamaradky.
@tulenka0 píše:
Jo a tušíte někdo, jestli jde Farmu stahnout do telefonu Sony Xperia? Kamarádce to nejde
Ne, nejde. Alespoň do té mojí ne, hraju na tabletu.
Ahoj, poradí prosím někdo? Nechtěně jsem odinstal. hru a po znovu nainst. nejde načís ta stará uložená, najdu jí ale nejde potvrdit aby se načetla. Moc děkuji ![]()
@slegrovka píše:
Ahoj, poradí prosím někdo? Nechtěně jsem odinstal. hru a po znovu nainst. nejde načís ta stará uložená, najdu jí ale nejde potvrdit aby se načetla. Moc děkuji
Jestli na vás vyskočí okno, že máte zadat nějaký text, tak zkuste napsat: CONFIRM (mělo by myslím jít napsat i malými písmeny)
Pak by se měla načíst stará farma.
Tak hlasim, ze uz mam Icecream, dva Smeltery, rybarskou lodku a Juice maker z novych prirustku a hra se pekne rozjizdi
, vyuzil jsem totiz te akce na nakup 130 diamantu a rozsiril cekaci rady u vyrobnich stroju, tak ted muze vse pracovat pres celou noc. No a kdyz rano vstanu, tak nez se rozkoukam a dopiji kavu, uz je vse v obchode a ucet vesele roste.
Ted jak probihala lodni akce - zbozi za dvojnasobek penez, to byl srumec po inzeratech, zbozi mizelo pod rukama.
Jak tu bylo receno o rybniku, ze do nej naskacou zaby, to je pravda, pekne to vycistilo plochu od zab a nevite nekdo co se da pouzit proti liskam? U nekterych hracu jsem videl kvanta lisek uveznenych mezi plotem a keri, ale nevim zda je neco vyzene ze zahrady, mam jednoho psa, ale nemam pocit ze by nejak honil lisky ![]()
@mpjjk píše:
Jak tu bylo receno o rybniku, ze do nej naskacou zaby, to je pravda, pekne to vycistilo plochu od zab a nevite nekdo co se da pouzit proti liskam?
Proti liškám myslím nic neexistuje. Alespoň o ničem nevím.
Pokud jsou o něco zaseklé, tak asi jedině zkusit jim uvolnit cestu.
Osobně jsem s přemnoženýma liškama problém neměl. Jen jednou se jedna procházela po hladině mého rybníčku. ![]()
Ahoj, ja se chci zeptat, preklikla jsem se pres cizi lodku nekam k vodopadum, kde je nejaka rybarska bouda. Vite co to je a na co to je?
Diky.
@Sunnyess píše:
Ahoj, ja se chci zeptat, preklikla jsem se pres cizi lodku nekam k vodopadum, kde je nejaka rybarska bouda. Vite co to je a na co to je?Diky.
To je chytani ryb atd. je to odemknuto u kazdeho myslim v 29 nebo 30 levelu. Zpet se da dostat opetovnym kliknutim na stejnou lodku a nebo na svou ikonu „Home“ (zelena v rohu)
Ahojte, uz nejaky cas hram tuto hru, ale netusim ako ziskam tie farebne skridlicky-vouchry? lebo by som si chcela pomocou nich kupit psa alebo kona.
.dakujem za pomoc:-)
@oliviaM píše:
Ahojte, uz nejaky cas hram tuto hru, ale netusim ako ziskam tie farebne skridlicky-vouchry? lebo by som si chcela pomocou nich kupit psa alebo kona..dakujem za pomoc:-)
Pomoci odbaveni vsech beden lode u mola a nebo pokud je na nastence objedavek nejaka z drahymi kovy, za kterou je krome zlataku a level bodu, take voucher. Obcas je take nejaky v nalezenem pokladu na farmach.
Ahojte, jak prosim funguje sbirani jablek z jabloni, kdyz nemam vykricnik, proc to uschne, sbiram moc rychle, nebo je to jen na par sberu a pak smula?
@pet14 píše:
Ahojte, jak prosim funguje sbirani jablek z jabloni, kdyz nemam vykricnik, proc to uschne, sbiram moc rychle, nebo je to jen na par sberu a pak smula?
Jablka maji po vysazeni cca 3 sberove sezony s plody a pak poprve uschnou, ale tehdy se daji obnovit nekym jinym kdyz se tam misto pily posadi onen vykricnik. Po obnoveni jeste jednu sezonu plodi a pak uschnou bez moznosti obnoveni a musi se vyrezat pilou a opet, pokud farmar chce jablka, vysadit novy.
Ale neni se treba obavat prodelku, jen za svuj zivot jablecny strom vyplodi cca dvojnasobny zisk, nez kolik stoji jeho porizeni a vyrezani pilou (cena za pilu) a pokud se jablka prozenou juice makerem a nebo pouziji do apple pie apod. vydelaji ta jablka jeste vice.
Ahoj můj nick na game center je venca)) tak si mě přidejte, zažádal jsem i na hay day hospodáři ale zatím se čeká na povolení
Ahojte, muzu vedet, jak to funguje s nakladanim lodi? kdyz nekomu nalozim na lod cast veci, plati mi za to on? nebo to je jen pratelska pomoc? dostanu modre hvezdicky do levelu, ale financne nic? A jeste ke strategii, co se na 24 levelu vyplati _prodavat, nakladat lod nebo jit kutat do mine? pokud to dobte chapu, neco tam najdu, ale musim to jeste pretavit v peci a pak koupit jeste stroj na jewellery. Neni lepsi se na to vykaslat a nakladat lode? diky, za vsechny tipy.