Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
224
13.1.14 14:03

Jo a tušíte někdo, jestli jde Farmu stahnout do telefonu Sony Xperia? Kamarádce to nejde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
13.1.14 20:44

Cetl jsem, ze ji hrali lide v ruznych telefonech, ale zda je konkretne kompatibilni s tou Sonkou, to nevim, v kazdem pripade dost lidi na forech sdelovalo, ze hra dost prehriva procesor a vybiji baterii i na tabletu, kde to hraji je znat extra velke vybijeni pri hrani.

V kazdem pripade do te Sonky je to asi nejlepsi vyzkouset, pokud se nejedna jen o tu jedinou kamaradky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12863
13.1.14 20:45
@tulenka0 píše:
Jo a tušíte někdo, jestli jde Farmu stahnout do telefonu Sony Xperia? Kamarádce to nejde :-(

Ne, nejde. Alespoň do té mojí ne, hraju na tabletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.1.14 10:37

Ahoj, poradí prosím někdo? Nechtěně jsem odinstal. hru a po znovu nainst. nejde načís ta stará uložená, najdu jí ale nejde potvrdit aby se načetla. Moc děkuji :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
14.1.14 16:16
@slegrovka píše:
Ahoj, poradí prosím někdo? Nechtěně jsem odinstal. hru a po znovu nainst. nejde načís ta stará uložená, najdu jí ale nejde potvrdit aby se načetla. Moc děkuji :,(

Jestli na vás vyskočí okno, že máte zadat nějaký text, tak zkuste napsat: CONFIRM (mělo by myslím jít napsat i malými písmeny)
Pak by se měla načíst stará farma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
14.1.14 18:39

Tak hlasim, ze uz mam Icecream, dva Smeltery, rybarskou lodku a Juice maker z novych prirustku a hra se pekne rozjizdi :), vyuzil jsem totiz te akce na nakup 130 diamantu a rozsiril cekaci rady u vyrobnich stroju, tak ted muze vse pracovat pres celou noc. No a kdyz rano vstanu, tak nez se rozkoukam a dopiji kavu, uz je vse v obchode a ucet vesele roste. :D Ted jak probihala lodni akce - zbozi za dvojnasobek penez, to byl srumec po inzeratech, zbozi mizelo pod rukama.

Jak tu bylo receno o rybniku, ze do nej naskacou zaby, to je pravda, pekne to vycistilo plochu od zab a nevite nekdo co se da pouzit proti liskam? U nekterych hracu jsem videl kvanta lisek uveznenych mezi plotem a keri, ale nevim zda je neco vyzene ze zahrady, mam jednoho psa, ale nemam pocit ze by nejak honil lisky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
14.1.14 18:51
@mpjjk píše:
Jak tu bylo receno o rybniku, ze do nej naskacou zaby, to je pravda, pekne to vycistilo plochu od zab a nevite nekdo co se da pouzit proti liskam?

Proti liškám myslím nic neexistuje. Alespoň o ničem nevím.
Pokud jsou o něco zaseklé, tak asi jedině zkusit jim uvolnit cestu.
Osobně jsem s přemnoženýma liškama problém neměl. Jen jednou se jedna procházela po hladině mého rybníčku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
15.1.14 08:10

Ahoj, ja se chci zeptat, preklikla jsem se pres cizi lodku nekam k vodopadum, kde je nejaka rybarska bouda. Vite co to je a na co to je? ;-) Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.1.14 08:32
@Sunnyess píše:
Ahoj, ja se chci zeptat, preklikla jsem se pres cizi lodku nekam k vodopadum, kde je nejaka rybarska bouda. Vite co to je a na co to je? ;-) Diky.

To je chytani ryb atd. je to odemknuto u kazdeho myslim v 29 nebo 30 levelu. Zpet se da dostat opetovnym kliknutim na stejnou lodku a nebo na svou ikonu „Home“ (zelena v rohu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.1.14 14:45

Ahojte, uz nejaky cas hram tuto hru, ale netusim ako ziskam tie farebne skridlicky-vouchry? lebo by som si chcela pomocou nich kupit psa alebo kona. :).dakujem za pomoc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
15.1.14 15:14
@oliviaM píše:
Ahojte, uz nejaky cas hram tuto hru, ale netusim ako ziskam tie farebne skridlicky-vouchry? lebo by som si chcela pomocou nich kupit psa alebo kona. :).dakujem za pomoc:-)

Pomoci odbaveni vsech beden lode u mola a nebo pokud je na nastence objedavek nejaka z drahymi kovy, za kterou je krome zlataku a level bodu, take voucher. Obcas je take nejaky v nalezenem pokladu na farmach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
19.1.14 18:47

Ahojte, jak prosim funguje sbirani jablek z jabloni, kdyz nemam vykricnik, proc to uschne, sbiram moc rychle, nebo je to jen na par sberu a pak smula?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
19.1.14 18:55
@pet14 píše:
Ahojte, jak prosim funguje sbirani jablek z jabloni, kdyz nemam vykricnik, proc to uschne, sbiram moc rychle, nebo je to jen na par sberu a pak smula?

Jablka maji po vysazeni cca 3 sberove sezony s plody a pak poprve uschnou, ale tehdy se daji obnovit nekym jinym kdyz se tam misto pily posadi onen vykricnik. Po obnoveni jeste jednu sezonu plodi a pak uschnou bez moznosti obnoveni a musi se vyrezat pilou a opet, pokud farmar chce jablka, vysadit novy.

Ale neni se treba obavat prodelku, jen za svuj zivot jablecny strom vyplodi cca dvojnasobny zisk, nez kolik stoji jeho porizeni a vyrezani pilou (cena za pilu) a pokud se jablka prozenou juice makerem a nebo pouziji do apple pie apod. vydelaji ta jablka jeste vice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
20.1.14 02:31

Ahoj můj nick na game center je venca)) tak si mě přidejte, zažádal jsem i na hay day hospodáři ale zatím se čeká na povolení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
22.1.14 19:01

Ahojte, muzu vedet, jak to funguje s nakladanim lodi? kdyz nekomu nalozim na lod cast veci, plati mi za to on? nebo to je jen pratelska pomoc? dostanu modre hvezdicky do levelu, ale financne nic? A jeste ke strategii, co se na 24 levelu vyplati _prodavat, nakladat lod nebo jit kutat do mine? pokud to dobte chapu, neco tam najdu, ale musim to jeste pretavit v peci a pak koupit jeste stroj na jewellery. Neni lepsi se na to vykaslat a nakladat lode? diky, za vsechny tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí