Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sunnyess píše:
Ja si najedu na game center a tam dam nick nekoho odsud, co si tady holky psaly a tam mi to napise, ze ma zadost nelze odeslat. Co s tim?
Pak se jedná o neplatnou Game Center přezdívku.
Zkuste ten můj: TYLLANTHOR (pište normálně malými písmeny)
Ten určitě bude fungovat.
A požádejte o členství v naší skupině Hay Day hospodáři (odkaz výše v diskusi). Tam najdete spoustu dalších přezdívek.
@Sunnyess píše:
Posláno!
OK. Koupil jsem od vás pár věcí.
Jinak čím víc budete mít přátel, tím víc věcí budete moci prodávat, protože se vám odemknou další bedny v obchodě.
A pro hledání dalších přátel můžete použít Google - stačí dát hledat „hay day friend request“. Ale budou to většinou cizí hráči.
Zezačátku jsem nabíral přátele hlavně přes stránky www.ipadforums.net
Díky za nákup, máte pěknou farmičku, ale koupala jsem, že vy nic neprodáváte. ![]()
@Sunnyess píše:
Díky za nákup, máte pěknou farmičku, ale koupala jsem, že vy nic neprodáváte.
Prodávám jen dvakrát třikrát denně, zato ale většinou ve stejný čas. Mí pravidelní kupci ví… ![]()
Ahoj, včera jsem objevila tuhle hru a dneska tuhle diskuze.
Potřebuji pomoc, gamecentru mi nejdou přidat Vaše kontakty…už jsem zkoušela veškerá nastavení jsem ale bezradná, nevíte co s tím?
@Danulka82 píše:
Tak se mi to podařilo…Děkuji Tyllanthor!
Není zač. Pár přezdívek výše v diskusi je neplatných.
Požádejte o členství v naší soukromé skupině Hay Day hospodáři
Je v ní seznam GC přezdívek členů skupiny a nováčci tam najdou zajímavé tipy ke hře. A taky v této skupině mezi sebou obchodujeme s různými věcmi.
@Danulka82 píše:Žádost musí schválit moderátorka skupiny (Kies), takže to chvíli může trvat.
Již jsem požádala…právě že zkouším i jiné jména nejdou mi
@Danulka82 píše:
Již jsem požádala…právě že zkouším i jiné jména nejdou mi
poslala jsem žádost pokud platí danulka82
já jsem Michelcz62
Prosim potrebuju drevena prkna proda mi nekdo? Dekuhiu muj facebook je TYtas Šimonka dekuju… ps:oboje dvoje prkna!
dik
@tyllanthor píše:
Jestli nemůžete prodávat, protože máte plný obchod, tak je holt potřeba počkat, až někdo věci v obchodu koupí.
Jak si přidat přátele do hry píšu o něco výš v této diskusi. Záleží, jestli hrajete na iPadu/iPhone nebo na Androidu.
Jen bych jeste doplnil, ze je dobre pridat k vyrobkum uverejneni v inzeratech, aby Vas tak videli hraci v inzeratnim denniku. Toto se da kazdych 5 min udelat pro kazde nabizene zbozi.
Jinak zdravim hrace Hay day, ja se k tomu dostal pred par tydny a chytlo mne to
, mel bych prosbu s dotazem na hrace pres android, vzhledem k tomu ze facebook nemam, jen googleplus, nabral jsem si asi 6 pratel, ale vice mi to nepovoli. Je tedy nejaka sance s vyssim levelem ( ted mam 27 ), ze mi to odemkne vice pratel ergo vetsi obchod?