Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tyllanthor píše:Myslíte, že mi ta přeinstalace fakt nevymaže data k mojí farmě? To by mě opravdu kleplo, jsem už v x-tém levelu…
Jestli nepomohlo to násilné ukončení hry přes Home tlačítko, tak můžete ještě zkusit iPad úplně vypnout a zapnout.
Pokud to nepomůže, tak bych zkusil (jak popisujete) Hay Day odinstalovat a znovu nainstalovat. Myslím, že za normálních okolností zůstane vaše farma po přeinstalování zachována, protože je uložena na serverech Hay Day. Ledaže by byla nějak poškozená.
Pokud by ani přeinstalace nepomohla, tak asi bude potřeba obrátit se na podporu Hay Day.
@ivma6 píše:
Myslíte, že mi ta přeinstalace fakt nevymaže data k mojí farmě? To by mě opravdu kleplo, jsem už v x-tém levelu…Taky jsem na jejich FB stránkách četla, že někomu třeba zmizí diamanty apod., ach jo, nejede mi to celý den, je to opravdu závislost!
A na podporu jsem jim napsala dvakrát, nikdo neeareaguje ![]()
@ivma6 píše:
Myslíte, že mi ta přeinstalace fakt nevymaže data k mojí farmě? To by mě opravdu kleplo, jsem už v x-tém levelu…Taky jsem na jejich FB stránkách četla, že někomu třeba zmizí diamanty apod., ach jo, nejede mi to celý den, je to opravdu závislost!
S přeinstalací Hay Day nemám osobní zkušenosti, ale je zmiňována na Facebook stránce s často kladenými dotazy. Po přeinstalaci se vás hra údajně zeptá, jestli chcete začít hrát s novou nebo starou farmou. Důležité je být přihlášená v Game Center pod účtem, pod kterým jste Hay Day dosud hrála. Ale předpokládám, že stejně víc účtů do Game Center mít nebudete, takže toto upozornění není moc důležité - spíš se týká přechodu na jiné zařízení; když si třeba koupíte nový iPad.
Před přeinstalací bych ale zkusil zkontrolovat v AppStore, jestli není potřeba Hay Day updatovat na novější verzi (normálně by na to ale mělo upozornit samo), pak zkusit to násilné ukončení hry a nakonec bych zkusil iZařízení úplně vypnout a zapnout (tj. déle podržet tlačítko pro vypnutí a odsouhlasit vypnutí).
Prosim pridejte si me kubicek2013..je to podle jména farmy? Díky moc. Neumím s tím ještě moc.. ![]()
@misa1990 píše:
Prosim pridejte si me kubicek2013..je to podle jména farmy? Díky moc. Neumím s tím ještě moc..
kubicek2013 nelze přidat
teda alespoň mě to tak hlásí není tam nějaká chyba??
@misa1990 píše:
Prosim pridejte si me kubicek2013..je to podle jména farmy? Díky moc. Neumím s tím ještě moc..
Je potřeba nahlásit přezdívku v Game Center. Spusťte si Game Center a na záložce „Já“ by měla být vidět.
Pokud ji ještě nemáte, tak si spusťte Nastavení a v sekci Game Center si nastavte „Profil v Game Center“. Během toho si zvolíte vlastní přezdívku.
Dobry den, prosim vas..jak se sbiraji jablka, maliny atd. aby mi nezvadli? a aby rostli dale?
nemuzu na to prijit
@Loolly píše:
Dobry den, prosim vas..jak se sbiraji jablka, maliny atd. aby mi nezvadli? a aby rostli dale?nemuzu na to prijit
Ony zvadnou vždycky a je potřeba místo uschlého stromu/keře koupit nový.
První očesání stromu/keře vám dá 2 kusy jablek/malin apod.
Druhé očesání už dá 3 kusy.
Třetí očesání dá 4 kusy a strom/keř jakoby uschne, ale lze k němu přiložit ceduli s vykřičníkem a přátelé vám jej oživí.
Po čtvrtém očesání, kdy dostanete opět 4 kusy, už strom/keř uschne nadobro. Je potřeba jej pokácet pomocí sekyry nebo pily a koupit nový, se kterým začnete celý cyklus opět od začátku.
Tylanthore zdravím
dlouuuho jsem po vás nic nechtěla, ale mylo by možné mi prodat pár boltů? PROSÍM jsem už zoufalec ![]()
Dobrý den, nevím co s tím, aktualizovaná jsem před chvilǐ farmu, psali za 3 diamanty a teď to mám na ploše iPadu černé a pořád to píše, že mám čekat??? Ale do kdy?? Děkuji za odpověď Z.
Dobrý den, jsem taky už pár dní posedlá touto hrou, chtěla bych nějaké přátele… ![]()
@MC sokolik píše:
Dobrý den, jsem taky už pár dní posedlá touto hrou, chtěla bych nějaké přátele…
Jakou máte přezdívku na Game Centru?? Jinak máme tady uzavřenou skupinu hay day hospodáři tam je nás spoustu sem už moc nechodíme ![]()
Je mi to trapné, ale nevim jestli mi to půjde když nemám fcb?
Farma se jmenuje mc sokolik… ale nevím kde je game centrum… vypadám asi jak pitomec že? ![]()