Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
536
20.10.13 07:30
@Kacherek píše:
Lidičky prosim na co jsou ty palice a pastelky?? :))

Pastelky jsou ve skutečnosti kolíky :D a spolu s palicemi a papírky (land deed) slouží pro rozšiřování farmy.
Vidíte ve spodní části takové jakoby pozemky? Klikněte na některý z nich a zobrazí se vám, kolik papírků, palic a kolíků je potřeba pro jeho odemknutí. Farmu by mělo jít rozšiřovat po dosažení levelu 22.
A až si zpřístupníte rybaření (klikněte na tu rozbitou loďku u řeky), tak si můžete stejným způsobem rozšiřovat i rybářskou oblast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
20.10.13 08:16
@Kacherek píše:

Ty pastelky jsou kolíky :-) a slouží spolu s palicemi a lístky na rozšíření farmy. Když klikneš tam, kde máš stromy a kamení, objeví se ti, kolik jich na ten určitý úsek potřebuješ, abys mohla farmu rozšířit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
20.10.13 08:17

@tyllanthor teda nechápu, proč ten tvůj příspěvek vidím až když ten svůj napíšu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
20.10.13 11:55
@Kacherek píše:

palice a kolíky… Na rozšíření pozemku

• Citovat
  • Upravit
Veronicka Mamincina
24.11.13 11:13

Uz tri dny se nemuzu dostat na farmu, nejde mi to nacist. Ma nekdo podobny problem?

• Citovat
  • Upravit
536
24.11.13 11:31
@veronicka Mamincina píše:
Uz tri dny se nemuzu dostat na farmu, nejde mi to nacist. Ma nekdo podobny problem?

Hay Day mi funguje normálně.
Zobrazuje vám to nějakou chybu při spouštění Hay Day?
Případně bych zkusil zkontrolovat připojení do Internetu spuštěním jiné aplikace (třeba Safari nebo App Store). Ale jestli jste posílala tento příspěvek ze stejného zařízení, na kterém hrajete Hay Day, tak v tom asi problém nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
24.11.13 11:35

Ještě můžete zkusit natvrdo vypnout Hay Day a znovu spustit.
Dvakrát zmáčkněte tlačítko Home (se čtverečkem), zobrazí se seznam naposledy spuštěných aplikací. Na seznamu vyhledejte Hay Day a přetáhněte jej směrem nahoru. Tím jej odstraníte ze seznamu a také násilně ukončíte. Pak zkuste Hay Day znovu spustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronicka Mamincina
24.11.13 12:06

Ukaze mi to strpeni, spojeni a pak se to vypne. :-( zkusim stahnout novou aplikaci pro ipad. Jinak jestli si me muze jeste nekdo pridat, budu rada, v mem okoli to nikdo nehraje :-D Jsem Veronicka Mamincina

• Citovat
  • Upravit
536
24.11.13 12:40
Ukaze mi to strpeni, spojeni a pak se to vypne. :-( zkusim stahnout novou aplikaci pro ipad.

Jestli nepomohlo to násilné ukončení hry přes Home tlačítko, tak můžete ještě zkusit iPad úplně vypnout a zapnout.
Pokud to nepomůže, tak bych zkusil (jak popisujete) Hay Day odinstalovat a znovu nainstalovat. Myslím, že za normálních okolností zůstane vaše farma po přeinstalování zachována, protože je uložena na serverech Hay Day. Ledaže by byla nějak poškozená.
Pokud by ani přeinstalace nepomohla, tak asi bude potřeba obrátit se na podporu Hay Day.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronicka Mamincina
24.11.13 12:45

Uz to jde, musela jsem stahnout novou verzi pro Ipad, s farmou to nemelo nic spolecneho, problem byl v Ipad :-(

• Citovat
  • Upravit
536
24.11.13 12:46

Jinak tady na eMiminu máme soukromou skupinu Hay Day hospodáři
Takže doporučuji požádat o členství v této skupině. Sem do diskuse moc nechodíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronicka Mamincina
24.11.13 12:58

Ted mam problem tady :-D nemuzu se tam dostat a pise mi to, ze muj zaregistrovany email neexistuje :-D

• Citovat
  • Upravit
536
24.11.13 13:26
Ted mam problem tady :-D nemuzu se tam dostat a pise mi to, ze muj zaregistrovany email neexistuje :-D

Máte zřízený účet na eMiminu? Myslím, že bez zřízeného účtu se nejde do skupiny přihlásit.
Zaregistrujte se na eMimino a přihlaste se do zřízeného účtu. Pak by se měl zobrazit formulář s odesláním žádosti o členství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veronicka Mamincina
24.11.13 14:11

No mam, jinak bych sem prece nemohla prispivat :-)

• Citovat
  • Upravit
536
24.11.13 19:04
No mam, jinak bych sem prece nemohla prispivat :-)

Aha. :oops: Já myslel, že mohou přispívat i nezaregistrovaní návštěvníci.
V tom případě se asi zkuste podívat do nastavení vašeho účtu, jestli tam není něco špatně. Víc asi neporadím. Nebo poslat dotaz adminovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí