Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Klaudie Máchalová píše:
Moc děkuji, co se týká techniky, jsem absolutní laik, takže budu ráda za každou cennou radu. Mohla by dcera na tom stejném mobilu hrát taky HD? brečí, že jsem jí hru vyfoukla
Bohužel víc lidí na jednom mobilu hrát nemůže. (Viz tento příspěvek na oficiálním fóru Hay Day.)
Takže zbývá pořídit si další mobil (nebo tablet, který je myslím lepší kvůli většímu displeji) nebo zkusit ten program Bluestacks na počítači.
@Klaudie Máchalová píše:
Moc děkuji, co se týká techniky, jsem absolutní laik, takže budu ráda za každou cennou radu. Mohla by dcera na tom stejném mobilu hrát taky HD? brečí, že jsem jí hru vyfoukla
Konec koncu muzete hrat spolu jednu hru. Ona je pozdeji jiz trochu vic strategicky slozitejsi, co kdy vyrobit, jak se zasobit zbozim, ceho se zbavit v obchode a kolik ceho pestovat aby nedosly zasoby v nepravy cas. Vice hlav vice vi a hra se trochu chova tak, ze nedaruje nikomu moc vlaznosti, vetsinou prijede lod se zbozim, ktere nemate, ci mate stroj bloknuty jinou vyrobou a jako na potvoru nejde v dany cas sehnat po inzeratech nic co potrebujete, takze zazijete jiste horu zabavy pri planovani strategie jak na pristi lod. ![]()
@tyllanthor Dobrý den, žádná z přezdívek, ani ta Vaše, mi nelze přidat mezi přátelé :/ nevíte co s tím? Píše mi to stále stejnou hlášku - „žádost o přátelství selhala - žádost o přátelství nelze odeslat“
Mám iPhone 5.
Moc díky ![]()
@tyllanthor píše:
Bohužel víc lidí na jednom mobilu hrát nemůže. (Viz tento příspěvek na oficiálním fóru Hay Day.)
Takže zbývá pořídit si další mobil (nebo tablet, který je myslím lepší kvůli většímu displeji) nebo zkusit ten program Bluestacks na počítači.
tak jsem ukořištila rodinný tablet, můžete mi prosím poradit, jak přetáhnout mou rozehranou HD do tabletu? díky
@Annviny píše:
@tyllanthor Dobrý den, žádná z přezdívek, ani ta Vaše, mi nelze přidat mezi přátelé :/ nevíte co s tím? Píše mi to stále stejnou hlášku - „žádost o přátelství selhala - žádost o přátelství nelze odeslat“Mám iPhone 5.
Moc díky
Předpokládám, že žádosti o přátelství posíláte přes aplikaci Game Center.
Patrně zadáváte špatně Game Center přezdívku daného hráče.
V mém případě to je: TYLLANTHOR (klidně pište malými písmeny)
Nebo mi pošlete svoji přezdívku a já si zkusím přidat vás.
@Klaudie Máchalová píše:
tak jsem ukořištila rodinný tablet, můžete mi prosím poradit, jak přetáhnout mou rozehranou HD do tabletu? díky
Můžete mi pro začátek napsat, jaký typ mobilu má vaše dcera (iPhone nebo mobil s Androidem?) a jaký je ten „rodinný tablet“
(iPad nebo tablet s Androidem?)?
@tyllanthor Předpokládám, že ještě umím číst, takže jsem Vaši přezdívku zkoušela jak s velkými, tak malými písmeny
Nejde mi přidat žádná přezdívka ![]()
Přezdívka je Annviny ![]()
@Annviny píše:
@tyllanthor Předpokládám, že ještě umím číst, takže jsem Vaši přezdívku zkoušela jak s velkými, tak malými písmenyNejde mi přidat žádná přezdívka
Přezdívka je Annviny
Odeslal jsem vám žádost o přátelství. Mně to šlo, tak nevím. ![]()
Přišly mi dvě žádosti, tak děkuji
ale pokud já chci zaslat žádost tak pořád ta samá chyba. Zkusím restartovat přístroj
už jsem si na to psaní přezdívek vzala i lupu, píši pořád správně přezdívky a pořád nic ![]()
Dobré odpoledne všem…
Prosím, jsem tu nová, hraju moc ráda Hay day, chtěla bych si přidat nějaké české přátele, ale nevím jak. Ani nevím, kde mám hledat to Game centrum. Mohl by mi někdo pomoct???
@tyllanthor píše:
Můžete mi pro začátek napsat, jaký typ mobilu má vaše dcera (iPhone nebo mobil s Androidem?) a jaký je ten „rodinný tablet“(iPad nebo tablet s Androidem?)?
budu přetahovat z mobilu s Androidem do tabletu s Androidem
@Klaudie Máchalová píše:
budu přetahovat z mobilu s Androidem do tabletu s Androidem
Bude to trochu delší…
Našel jsem tyto návody pro přenos Hay Day do nového Android zařízení (jsou ale v angličtině)
Stručně řečeno - v mobilu se máte ve hře přihlásit ke Google+ účtu, čímž hru svážete s tímto účtem. Na tabletu si pak nainstalujete Hay Day. Po dokončení tutoriálu máte jít do nastavení (ikona ozubeného kola) a zde se přihlásit ke Google+ účtu. Po restartování hry by vás hra měla vyzvat, jestli chcete pokračovat s původní farmou, nebo začít hrát od začátku. Asi bude potřeba napsat CONFIRM, aby se načetla původní farma.
Návody doporučují použít Google+ účet, já bych možná zkusil použít Facebookový účet. Minimálně z toho důvodu, že na Androidu jde prý do hry zatím jen přidávat přátele na Facebooku, zatímco pro Google+ přátele to zatím nefunguje.
Takže se zkuste na mobilu přihlásit ke svému Facebook účtu, a pak to samé provést na tabletu.
Jestli žádný Facebook účet ještě nemáte, můžete si jej zdarma zřídit. Já jej taky začal používat relativně nedávno, a čistě jen kvůli Hay Day. ![]()
Až budete mít Hay Day úspěšně rozchozené na tabletu, měli byste se v mobilu v Hay Day odhlásit z Facebooku a hru odinstalovat a nainstalovat, aby dcera mohla začít hrát svoji farmu od začátku. A případně se přihlásit k jejímu Facebook účtu.
Doufám, že vám tento postup bude fungovat.
@Annviny píše:
Přišly mi dvě žádosti, tak děkujiale pokud já chci zaslat žádost tak pořád ta samá chyba. Zkusím restartovat přístroj
už jsem si na to psaní přezdívek vzala i lupu, píši pořád správně přezdívky a pořád nic
Můžete si v Game Center rozkliknout naše přezdívky a podívat se na naše přátele. Mělo by vám pak jít poslat na ně žádost o přátelství.
@tyllanthor píše:¨
Bude to trochu delší…
Našel jsem tyto návody pro přenos Hay Day do nového Android zařízení (jsou ale v angličtině)
Stručně řečeno - v mobilu se máte ve hře přihlásit ke Google+ účtu, čímž hru svážete s tímto účtem. Na tabletu si pak nainstalujete Hay Day. Po dokončení tutoriálu máte jít do nastavení (ikona ozubeného kola) a zde se přihlásit ke Google+ účtu. Po restartování hry by vás hra měla vyzvat, jestli chcete pokračovat s původní farmou, nebo začít hrát od začátku. Asi bude potřeba napsat CONFIRM, aby se načetla původní farma.
Návody doporučují použít Google+ účet, já bych možná zkusil použít Facebookový účet. Minimálně z toho důvodu, že na Androidu jde prý do hry zatím jen přidávat přátele na Facebooku, zatímco pro Google+ přátele to zatím nefunguje.
Takže se zkuste na mobilu přihlásit ke svému Facebook účtu, a pak to samé provést na tabletu.
Jestli žádný Facebook účet ještě nemáte, můžete si jej zdarma zřídit. Já jej taky začal používat relativně nedávno, a čistě jen kvůli Hay Day.
Až budete mít Hay Day úspěšně rozchozené na tabletu, měli byste se v mobilu v Hay Day odhlásit z Facebooku a hru odinstalovat a nainstalovat, aby dcera mohla začít hrát svoji farmu od začátku. A případně se přihlásit k jejímu Facebook účtu.
Doufám, že vám tento postup bude fungovat.
Moc díky, pokusím se a písnu ![]()