Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sunnyess píše:
A to si můžem založit skupinu my, co jsme tady tam? Že by to bylo rychlejší, když někdo něco shání?!
No, ty skupiny mají teď plno much.
Maximální počet členů je 20. Nelze poslat zprávu konkrétním lidem - všichni členové vidí tvoji zprávu. Některá korektní česká slova jsou vyhvězdičkovaná (jako že jsou závadná).
A skupina Hay Day hospodáři je ve hře už založená. Mrkni se na diskusi v Hospodářích.
@Markyfrana píše:
@tyllanthor a nezaložíme nějakou společnou???
Koukám, že už sis poradila sama.
![]()
@simonka07 píše:
Máš mít farmu uloženou na Facebooku, pokud jsi ji měl propojenou, jsi přihlášený???
Bohužel, farmu jsem na Facebooku uloženou neměl, ani jsem jí s ním neměl nijak propojen
Takže jsem ztracen musím zase od začátku? ![]()
@empty1984 píše:
Bohužel, farmu jsem na Facebooku uloženou neměl, ani jsem jí s ním neměl nijak propojenTakže jsem ztracen musím zase od začátku?
Mělo to probíhat tak, že pro přeinstalaci Hay Day vás hra měla po skončení tutoriálu vyzvat, jestli chcete pokračovat s hraním od začátku nebo nahrát původní farmu. Pro nahrání původní farmy se muselo zadat CONFIRM. Mělo by to vypadat nějak takto:
http://cdncontent.supercell.net/…onfirm_2.jpg
Jestli se vám toto okno nezobrazilo, tak je to špatné. Na Androidu to asi chce opravdu propojit s Facebookem.
Můžete zkusit hru znovu odinstalovat a znovu nainstalovat, jestli se to okno nezobrazí. Ale spíš už je asi pozdě.
Dnes poprve mi pri plneni mlynu na krmivo vse vytuhlo, takze tam mozna s aktualizaci bude asi nejaky bug ![]()
Vůbec tomu nerozumím, těm skupinám, tomu baráku u cesty.Jak se mám přidat. Jsou tam dva způsoby..buď hledat…to nevím koho, nebo vyplnit Neighborhood name a Description…no prostě tomu vůbec nerozumím. ![]()
@minnka já jsem na tohle taky levá, ale chápu to tak, že hledat dáš skupinu, u které znáš její jméno a ten druhý způsob je založení tvé vlastní, ne? Ale fakt netuším, jsou to jen domněnky…
@minnka píše:
Vůbec tomu nerozumím, těm skupinám, tomu baráku u cesty.Jak se mám přidat. Jsou tam dva způsoby..buď hledat…to nevím koho, nebo vyplnit Neighborhood name a Description…no prostě tomu vůbec nerozumím.
Přesně jak píše tulenka0. Tím prvním vyhledáš skupinu, a pak můžeš požádat o členství, nebo se do ní rovnou přidat. Záleží, jak mají nastaveno přijímání členů.
Do vyhledávání napiš třeba czech nebo česk pro vyhledání českých skupin. Je jich celkem dost, ale většinou jsou jen jednočlenné. Takže je lepší se přidat někam, kde už je víc členů. A vždycky můžeš ze skupiny odejít.
Ten druhý způsob je pro založení vlastní skupiny. To pak můžeš jako lídr skupiny rozhodovat, kdo se k tobě může přidat.
Zdravím všechny stejně postižené krmiče a krmičky
Hraju cca měsíc, synek dostal tablet od Ježíška, a moc si ho chudinka neužije
Já vím, že jsem totálně blbá, ale ač jsem tu přelouskala celou diskusi tady, vůbec jsem nepochopila, jak si můžu přidat nějakého českého souseda. hraju na tabletu, tedy na androidu, že..FB tam mám zapnutý, tudíž přátelé, kteří to také hrají, se mi přidali. Game center, o kterém tu píšete, se mě asi netýká, že? Mám tedy šanci najít ještě jiného souseda, nebo to je jen přes ten FB, teda koho mám v přátelích na FB? Omlouvám se, vypadám jak tatar, ale fakt to nějak nedávám…
moc vám děkuju za radu…
@Macina73 Na Androidu lze opravdu mít jen přátele přes Facebook.
Můžete se přidat do facebookové skupiny Hay Day Hospodářů:
https://www.facebook.com/…38847787067/
Tam najdete dost českých hráčů.