Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
801
1.10.14 11:36
Uz jsem se pridala.. cekam az mi nekdo potvrdi clenstvi.. diky :-)
@simonka07 píše:
@murkyf přidej se třeba do skupiny : https://www.facebook.com/…38847787067/
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.14 11:57

A vám všem už to funguje? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
801
1.10.14 12:42

Mne to ani neprestalo fungovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
1.10.14 13:10

@murkyf Nevím, jaké máš jméno. Podívej se do zpráv na facebooku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.10.14 14:00

Zdravím, můj syn mi odinstaloval hru už ve 44 úrovni. Mám ji znovu stáhnou ale od samého začátku. Jak, teda pokud je to možné se dá vrátit? Nejsem si jistá kde a jestli vůbec jsem ji měla přihlášenou - facebook a pod. Kde jí mám hledat, nebo jaké jsou možnosti??? Děkuji :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
1.10.14 15:00

@privileg Otevři hru a zkus propojit s Google+ či Facebookem. Pokud jsi ji neměla propojenou s žádným účtem, tak svůj starý level nedostaneš zpět, obávám se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.10.14 15:26

hay day

Ahoj holky, jsem tu nová, hraju hru asi přes týden a nemůžu nějak přestat :mrgreen: potřebovala bych parťačky :mavam: a nutně moc nutně potřebuju ostružiny, 4 kusy, já mám keř, ale to trvá den a to mi zatím odplave loď :( moc prosím, Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
5.10.14 00:49

Ahoj holky, už se vám někomu stalo že jste hru ukázali svému muži či příteli a on ji začal hrát více než vy? :lol: Koupila jsem si tablet a stáhla hru do něj ale líp se mi hraje na telefonu tak sem tablet na chvilku půjčila manželovi a když je doma tak se od hry prostě nehne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
5.10.14 18:57

@Tyme ahojky. U muze si mi to nestalo, na jeho verzi Androidu hra nejde, ale nakazila jsem pul rodiny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
8.10.14 23:27

vlak

Ahojky holky,
prosím o radu, jsem v 35 kole, opravila jsem nádraží a vzniká mi asi nové město, kam vlakem jezdí zvláštní postavičky, které když zavřu do domečku a nakrmím, dají mi zkušenosti, peníze a občas i nějaké nářadí. Můžete mi, prosím, vysvětlit, jak to tam funguje? Dá se tam taky nějak vydělávat? a věci na zvětšení budov jde získat jinak než za diamanty - tedy nákupem od jiných nebo ještě jinak?
Moc, moc díky Jarča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
9.10.14 09:11
@Ak-raj píše: … Můžete mi, prosím, vysvětlit, jak to tam funguje? Dá se tam taky nějak vydělávat? …

Funguje to tam tak, jak jsi popsala. Věci, co vyrobíš na farmě, prodáváš lidem v obchůdcích v městečku. A oni ti za ně platí, čímž vyděláváš. Platí ti penězi, zkušenostmi a dárečky. A ty dárečky jsou mmj. i věci na zvětšování budov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
9.10.14 19:17

Ahoj holciny, mám prosbicku. Hrají také ale porad nemůžu přijít na to kde vezmu tu bavlnu abych mohla dat ušít třeba ten pled? Nebo třeba kde sehnat kromě koupení tu dyni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.10.14 20:36

díky

Wiolla: moc moc díky!!! je to mor ))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.10.14 20:37

Bavlnu a dýni musíš koupit a pak pěstovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
10.10.14 20:33

Safra. Tak dneska to zase nejede mne. Kdyz to pustim, cerna obrazovka, chjo. A aktualizace na netu neni ke stazeni zadna, takze tim to neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí