Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
26.10.14 15:44

Jste v nějaký skupině na fb?:) já jo Hay day hospodáři:) znáte ještě nějakou kde lidé jsou aktivní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.11.14 17:39

Lod

Zdravim vsechny farmare a farmarky.

Potrebovala bych poradit. Jsem v levelu, kdy muzu nakladat lod. Lod jsem nalozila, poslala dal. Myslela jsem, ze kdyz prijede, dostanu nejaky penize. A ejhle, ona prijela a nic mi nedala, ba naopak. Je tu dalsi nakladka. K cemu tedy slouzi ta lod? Hloupa otazka, asi. :-) ale lina huba, hole nestesti. :-) diky vsem za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
1.11.14 17:59

Ahoj, ano - je to tak, ale v podstatě za ní dostáváš modré hvězdičky (posunují tě do vyššího levlu) a pak barevný papírek ( za ty si můžeš ve vyšších levl. koupit zvířátka - psa, kočku, koně atd. když je nakrmíš, i víckrát denně, dostaneš za ně dárek ( většinou věci na rozšíření stodoly nebo do dolu). Rozhodně je to pro hru důležité.
Strategie hry: pokud plníš loď, tabuli - nestíháš prodávat a jsi bez peněz. Musíš se rozhodnout, co chceš. Já některé lodě nechávám proplout, aniž bych je naplnila, jde o to, že ti pak jezdí i lodě velmi náročné, když pár nenaplníš program to zjistí a pošle ti ty jednodušší. Lo´d lze zrušit tak, že pokud přijede, klikneš na ni, že ji chceš odeslat (lze jen, pokud je nenaplněna). Zeptá se tě, zda ano či ne. Klikneš na ano. a opět čekáš další 4 hod na novou.
Pokud ale jednu z bedýnek naplníš, nebo klikneš na „POMOC od přátel“, tak to již nejde.
Strategie pro rychlé projití levlu do vyššího - platí pro nižžší levl. Prodávat, prodávat a pořád sadit. Aby se nezapnilo silo, prodávat, co je zasazené pod cenou. A mít co nejvíce bedýnek - buď za 5 diamantů nebo díky přátelům (FC, Google)
Pokud najdete diamanty doporučuji si rozšířit u každého stroje další místo, rozhodně se to vyplatí, než o ně přijít při neopatrném kliknutí…
Rozšířit hlavně u strojů, které jsou důležité pro další produkty ( mlékárna, cukr)
 Pet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.14 18:00

@naieva za každou nalozenou bednu se dostávají zlaťáky a zkušenost, když odpluje dostavas voucher a kormidla(ty nevím k čemu sklouzi :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
1.11.14 18:03

Ty kormidla prý se počítají a za určitý počet dostaneš pak myslím odměnu ( 50 diamantů nebo něco podobného). Ještě jsem tam nedošla, ale někde jsem to četla, ten počet si vážně nepmatuju, i ten počet diamantů není zcela o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
1.11.14 18:18

Diiiiky vsem…jste zlatyy…jeste se zeptam…projizdim tady diskuzi…co je to ten game center? Kde to najdu? Jde to i na android? A jak si nekoho pridam? Jste uzasny a dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.11.14 18:22

@pet14 hm,tak to by me zajímaly ty pocty :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
1.11.14 19:04

Já nedávno dostala za 15tis. kormidel 50 diamantů, to je červená placka/stuha. Pak ale stále chodí za každou odeslanou loď další kormidla, ale za ty už se asi nic nedostává… :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
1.11.14 19:25

No já jsem už v 52 lv., takže až nasbírám 5000 kormidel, tak dostanu 10 diamantů. Mrknout na to můžeš, když klikneš na svůj hlavní domek, tam je toho víc, za každý úkon (sklízení, dělání věcí na tabuli, oživování stromků atd.) dostane člověk určitý počet diamantů. Nejvíc diamantů se ale najde u přátel či ostatních v truhle (za zač. 3, ve vyšším lv. 5 a v městě dokonce 8.- truhla je vždy ve vodě). Diamanty se dají pak sehnat v dole, nebo za chytání ryb (méně časté…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.11.14 09:05

Dobrý den, jsem level 49 a stále plním lodě pouze já, jak udělám, aby mi mohli plnit loď ostatní? Díky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
3.11.14 16:25

@Andy0911 Požádáš o pomoc? (klikneš na bedýnku a místo naplnění dáš „Ask for help“)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.14 16:36

neighbordhood and chat

Ahoj potřebuju vědět kolik je treba coins na zakoupeňi neighborhods

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.11.14 21:58

Dobrý den mám takový problém hajeme spartnerkou oba každý na jiném přístroji a na jejím tabletu skáčou do hry reklami nevýte někdo prosím co s tím na telefonu mi to nedělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.11.14 10:06

Potřebuji poradit:-) chci si koupit diamanty, ale když chci platit zobrazí se mi tam priteluv účet..jak tam nastavím svůj? Zkoušela jsem snad vse..ale porad ne a ne se změnit…děkuji. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
12.11.14 23:10

Co jsi zkoušela? pokud máš u svého účtu (APPLE ID? nebo máš android?) nastavenou kartu někoho jiného? v čem je problém? v nastavení se toto dá změnit ne? Kdyžtak to popiš přesněji. @prdelacekk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí