Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám nastaveno neviditelná tak já to zapnu na viditelnou jestli to půjde zkus to.
Pro co se vyplatí poslat Toma a pak to prodat? Za co je nejvíce penez? Děkuji jsem v 35 levlu..
Tak já už fakt nevím hledám hledám a najít tě nemůžu
Sunny: Dobře, myslela jsem si to děkuji
já si absolutně nevím rady s tím přidáváním přátel..
Dobrý den, prosím o radu. hrála sem hay day na tabletu už jsem byla ve 25 levlu ale stala se ta věc, že jsem musela dát tablet na reklamaci a vrátil se mi úplně vymazaný..přes fb jsem se dostala na svůj účet v hay day ale chce to po mě něco zadat ale má angličtina mi nepomohla k tomu abych zjistila co…prosím o radu. a předem děkuji
Ahoj, přidejte si mě do přátel na Hay Day jmeno farmy : DIETWARDFARM nebo ( Dietwardfarm) Já to totiš neumím
Pak bychom potřebovaly zájemce do organizace která se jmenuje : FARMICKA jsme tam jen 3… Jsem ve 44 lvl…
Dobrý den, prosím o radu. Hay Day hraji na tabletu s Androidem. Teď bych si chtěla pořídat nový tablet iPad (iOS). Je možné tyto dva tablety propojit a pokračovat ve hře n IPadu? Jsem 70 level, nechtěla bych začínat od začátku
Děkuji za informace ![]()
@Myškamyšička Do přátel si tě můžou lidi přidat jedině přes Facebook (popřípadě sousedství vstupem do něj) či v případě hráčů na iOS, přes Game Center
Zdravím, mám takový dotaz - hru hay day nehraju, protože zatím nemám chytrý telefon, ale zajímám mě, co se tam o hráčích (o Vás) dá vše zjistit? Můj manžel tvrdí, že nic…
Tam hráči nemají profil? Děkuji za odp. L. N.
Ahoj může mě někdo pomoc
podařilo se mě hru smazat byl jsem v 56 úrovni
po nainstalování jsem na začátku nové hry
starou vidím ale nemohu se do ni přihlásit
v přátelích klepnu na Google kde mě to napíše jestli chci nahrát starou hru s tím, že nová bude ztracena dám ok nebo možné hesla a fajfka zaškrtnutí zůstane neaktivní
![]()
díky Jirka