Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1169
18.10.14 12:09

Přátele ted pridas jedině přes facebook!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.10.14 12:13

Aha. Takže mužů přidat pouze lidi, které mám na fb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.10.14 14:01

Myslíte, ze je bezpečná platba kartou? :think: mám asci na koupi daimantu, láká me to, ale bojím se jak to maji zabezpečeny :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.10.14 08:50

pomoc

Ahojky, potrebovala bych poradit. Po nejnovejsi aktualizaci mi nejdou prodavat ve stanku produkty, ktere vyrobim a kdyz otevru noviny, tak u ostatnich vidim, ze maji prazdne bedynky. Mate to take nekdo? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.10.14 20:49

Tomík

Ahoj. Každý měl někdy kolem 20 levelu myslím Tomíka. Toho kluka který leží nebo stojí u vaší farmy a můžete za diamanty využít jeho služeb. Ale když jeho služeb nevyužíváte, leží u cesty a v bublince nad hlavou se ukazuje na co myslí. Bývá to různé, třeba čepice, másla, maliny prostě cokoli. Mě zajímá co to je? Proč na to myslí? :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
19.10.14 23:08

@anycool25 protože nemá co dělat xD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.10.14 18:58

Pomoc !!!!

Zdravím všechny farmáře!!!

Potřebovala bych poradit…jsem ve 20 levelu (začátečník, ale zcela jsme Hay day i s dětmi propadly :D )a hrajeme s dětmi na tabletech tedy OS Android. Jsem propojená na facebooku a minulý týden to po mě chtělo aktualizaci, ale ta aktualizace mi nejde vůbec z Google Play stáhnout a tudíž mě to dál do hry nepustí. A začínám mít lehký absťák :mrgreen:. Jde to nějak hacknout nebo obejít abych mohla hrát dál? Dcera to o víkendu ze zoufalství odinstalovala a jede zase od začátku…

Díky moc za radu!!! Carlitos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.10.14 17:53

Prosím o radu, mám nový telefon, musím hrát farmu od začátku anebo to jde nějak nastavit abych mohla pokračovat v původní farmě. Moc díky za odpověđ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
23.10.14 18:14
@Katy2 píše:
jj mělo by to takhle fungovat, už pár krát jsem tak znovu instalovala a stačilo napsat CONFIRM a byla jsem ve svém levelu.

Kde se píše to slovo CONFIRM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.14 19:43

Ahoj, podle mne to nejde stahnout, protoze ta aplikace je mozna moc velka-koukali jste, zda nemate plnou interni pamet? My jsme par veci pomazali a opet to jede. Taky nam to neslo natahnout. Jinak neporadim…
Ja mam taky dotaz, palicky jsou jasne dostavame je za sazeni, modre vouchery za sbirani produktu od zvirat nekdy od pets, co ale koliky? Myslela jsem za sbirani ovoce..

• Citovat
  • Upravit
11530
23.10.14 23:49

@carlitos zkus se připojit na jiné wifi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
24.10.14 11:23

@Sati A nebo zkusit restartovat mobil/tablet. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.10.14 14:39

Prosím vás už mesiac mi nejde hay day pri načítaní mi píše updatig a nič tak som hru odinštalovala a znovu nainštalovala a zas nič aj som si mobil (sony xperia z) dala do výrobných nastavení a nainštalovala som ju znova a stále nič prosím poradte mi s tým :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.10.14 14:57

@lau123 zkusit se připojit na jinou WiFi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
24.10.14 15:02

Skúšala som a nešlo mi to asi to vzdám ale ďakujem

• načítám...