Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2844
10.12.14 14:34

Tak si mě přidejte na fb Káťa Vašátková.. já jsem 49, doufám, že dneska už dám tu 50 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.12.14 14:35

Ok a posli mi to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.12.14 14:35

Ja mela level 21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.12.14 14:41

Uz ''???:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
10.12.14 14:42

Zdravim, nejak jsem nepochopila ten domek pres cestu :oops:
Nejak jsem si ho pojmenovala, ale nevim jak ziskat do nej pratele…
Nemam fcb, jde to vubec bez nej?
Farma se jmenuje JZD-KOLOMYNA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
10.12.14 14:45

@kostic to není na mě? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.12.14 14:47

Nn ale mam problem nrmuzu si vzpomenout jak se jmenovala moje farma oni to ted po me chtej aby me vratili do levlu 21 ale ja mam ted 9

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
10.12.14 14:49

@kostic tak to neporadí, nejsem si jistá jestli to pomě chtěli, když jsem se vracela, vím jen, že jsem opisovala někde slovo CONFIRM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.12.14 14:52

Ty si skvela dekuju moc mam level 21!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
10.12.14 14:55

@kostic neboj, taky jsem nevěděla poprvé co to po mě chce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
10.12.14 15:05

To je zase spamu tady.. bych z těch zpráv vůbec nepochopila, co chceš.. :think: @kostic

jinak
už jsem tě přidala do skupiny na facebooku @katiiik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.12.14 15:06

Dekuju katiik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
10.12.14 15:07

@sarik82 K čemu slouží ten domeček u cesty?
Tento domeček zpřístupňuje skupiny ve hře (v originále neighborhoods). Skupiny slouží k tomu, že jejich členové (max. počet 20) si mohou přímo ve hře posílat mezi sebou zprávy. Mohou se tak např. domlouvat na nákupu či výměně zboží.
Domeček umožňuje buď si založit vlastní skupinu a pozvat do ní přátele, nebo vyhledat již existující skupinu a přidat se k ní (resp. poslat žádost o vstup).

Kdy se mi skupiny zpřístupní?
Musíte mít farmu minimálně na levelu 29. Pak můžete nechat domeček za 15 000 mincí opravit, přičemž doba opravy trvá 24 hodin.

Jak si mám vytvořit vlastní skupinu?
Klikněte na opravený domeček.
Pokud se momentálně nacházíte v nějaké skupině, musíte ji opustit stiskem tlačítka „Leave“.
Následně na záložce s obrázkem domečku založíte svoji vlastní skupinu. Zadáváte název a popis skupiny, vybíráte erb skupiny. Nastavíte podmínky pro příjem nových členů – „Anyone can join“ znamená, že se přidat může kdokoliv a bez potvrzení; „Invite only“ znamená, že nový člen se může přidat jen na základě pozvánky odeslané vámi jakožto lídrem (zakladatelem) skupiny.

Jak se mohu přidat k nějaké skupině?
Klikněte na opravený domeček.
Pokud se momentálně nacházíte v nějaké skupině, musíte ji opustit stiskem tlačítka „Leave“.
Následně se přepněte na záložku s lupou, kde se nachází vyhledávač skupin. Zde ihned vidíte několik skupin, do kterých můžete ihned vstoupit.

Do vyhledávacího pole zadejte část názvu skupiny a stiskněte tlačítko pro vyhledávání. Zobrazí se seznam vyhledaných skupin. Vyberte si skupinu, ke které se chcete přidat, a klikněte na ni. Ke skupině se připojíte stiskem tlačítka „Join“. Můžete být případně vyzváni k zadání nějakého textu do žádosti o přidání.
Tip: České skupiny můžete vyhledat např. zadáním „czech“ nebo „česk“ (bez uvozovek).

Co mohu ve skupině dělat?
Pokud jste obyčejným členem („member“), můžete si pouze dopisovat s ostatními členy nebo opustit skupinu.
Pokud jste zakladatel skupiny („leader“), „co-leader“ nebo „elder“ máte více možností. Můžete přijímat nebo zamítat žádosti o vstup do skupiny, vyhodit stávající členy ze skupiny nebo měnit parametry skupiny (název, erb, podmínky přijímání členů,…).

Jak mohu pozvat další hráče do skupiny?
Obyčejný člen („member“) nemůže zvát další hráče do skupiny.
Pozvánku do skupiny můžete poslat jen svým přátelům. Zobrazte si příslušnou farmu a v horní části klikněte na tlačítko s poštovní obálkou (napravo od tlačítka se smajlíkem). Příslušnému hráči se odešle pozvánka do skupiny.

Jak funguje komunikování mezi členy ve skupině?
Vidíte to tlačítko se šipkou uprostřed levého okraje obrazovky. Po kliknutí na něj se zobrazí tzv. chat skupiny. Je to okno s komunikací mezi členy skupiny.

Funguje tak, že jakákoliv zpráva od jakéhokoliv člena se zobrazí všem členům skupiny. Nelze odeslat zprávu konkrétnímu členovi skupiny.
Mezi zprávami se také mohou zobrazovat žádosti o vstup do skupiny, které může přijmout nebo zamítnout „leader“ nebo „co-leader“ skupiny.
Vkládané zprávy jsou kontrolovány na přítomnost nevhodných slov, která jsou z textu „vyhvězdičkována“. Může se stát, že budou „zahvězdičkována“ korektní česká slova, protože v angličtině může být jejich část závadná (např. „lodicka“, „analýza“, „smutný“).
Kliknutím na zprávu můžete ihned navštívit farmu odesílatele zprávy (tlačítko „Visit“) nebo nahlásit zprávu jako závadnou (tlačítko „Report“).

K čemu slouží záložka s ikonou poštovní obálky?
To je váš „inbox“. Pokud vám budou zaslány pozvánky do skupin, uvidíte je zde. Máte možnost je přijmout nebo zamítnout. Přijmout pozvánku můžete jen v případě, že nejste členem žádné skupiny.

Mohu zjistit, v jaké skupině se nachází určitý hráč?
Ano. Zobrazte si jeho farmu a podívejte se na jeho domek u cesty.
Pokud je ještě neopravený nebo cedule na domku je prázdná, není tento hráč členem žádné skupiny.
Klikněte na domek. Zobrazí se informace o skupině (včetně seznamu členů), ke které je daný hráč přihlášen.

Jak odstraním stávajícího člena ze skupiny?
Pokud jste obyčejným členem („member“), tuto činnost nemůžete sami provést. „Leader“ nebo „co-leader“ skupiny vyhodí hráče ze skupiny tak, že si zobrazí seznam členů kliknutím na domek a klikne na příslušného člena. Klikne na tlačítko „Edit“ a v novém okně klikne na „Kick out“.

Jak opustím stávající skupinu?
Klikněte na domeček u cesty a stiskněte tlačítko „Leave“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.12.14 15:07

Simonka07 jake spamy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
10.12.14 15:37

@simonka07 Jak to funguje v té fb skupině prosím? To se všichni mají v přátelích, nebo jsou ve stejném sousedství, že nabízejí samé výměny?? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí