Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky prosím vás, začala jsem farmářit a umřel mi tablet. Měla jsem to uložené na SD kartě a šoupla ji manželovi do jeho hračky a normálně se mě to zeptalo, kterou farmu chci. Ale teď nemůžu přijít na to, jak to zase přehlásit zpět. Poradíte někdo? ![]()
Ahojte sem rada ze to hrajou i cesi a bylabych moc rada kdybystesi me pridali jmenuju se MariSs ![]()
Dobrý den stala se mi taková nepříjemná věc. Hrála jsem hay day na tabletu ale musela jsem celý tablet přeinstalovat když jsem si znova stáhla hru načetla se mi nová farma ale ta stará tam byla jen to chce nějaký kod nebo něco abych se tam dostala. Mám si vlastně vybrat farmu kterou si chci nechat jenže nevím co tam mám napsat. je tam napsáné Type confirm to load farm. This will erase the current farm… a potom je tam prázdné políčko kam se má něco napsat jenže nevím co. Nevíte někdo?
Jo už mi to došlo
děkuju a bude se to pak při spuštění zobrazovat znovu?
Ahojte, jsem 29. Ráda bych se připojila k nějaké aktivní skupině. Díky a hezký den. Nick GC - Lacostina
Jsem 37, brala bych Vás, ale nemůžu Vás nikde najít, ani na game centru, Přidávat mohu jen přeš Facebook nebo přes domeček, ale mě Váš taky nevyhledal. Jsem na fb i game centru -Marie Niederlová a ve hře nick wrapy's.
Lidičky stale se mi nedaří přidat přátele v HAY DAY tak kdo chcete pridejte si me Lilianka
Ahoj lidi hledám aktivní hráče do CSSF (československý svaz farmářů) kdo by měl zájem ať vyhledá a pošle přihlášku
Ahojky farmáři, chtěla jsem se zeptat, zda ovocné stromy, maliny atd. jdou obnovit vícekrát než jen 1×? Díky za případnou odpověď.
Dobry den prosim o radu.Ked instaluji hru do tabletu ((No carrier Actions G901-BT)to sem opsala s vyber zařizeni pri instalaci))
piše me to cybu:
KOD NEZNAME CHYBY PRI INSTALACI APLIKACE :-24
mela sem ji tam nainstalovanu a rano sem zapla počitač a bila prič. tak sem si ji chtela stahnout znovu a už mi to nejde.
Hru mam nainstalovanu i v telefone a funguje.
Dekuji vopred za rady