Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Poradí mě prosím někdo…? Potřeboval jsem přenést Hay Day 56 kolo z jednoho tel do druhého. Několikrát jsem to neúspěšně zkoušel nikdy jsem na novém tel. v přihlášení nenašel nenašel svůj název farmy a odpovídající kolo hry. ( Přes obchod Play kde jsem zaregistrovaný a hru jsem i několikrát v průběhu ukládal ) Včera mě napadlo na starém telefonu hru odinstalovat… bohužel ani to nepomohlo a hru nemohu zpět najít ani na tom původním starém tel. Tak že pro mě tragedie vzhledem k 56 kolu ![]()
Ještě v nabídce na přihlášení do hry v mám pouze jen dvě hry co jsem zkoušel na přeinstalování. Těch nevím jak se zbavit stále se mě zobrazují…
Moc děkuju za jakékoliv rady…
@Toomi Přes herní support napište: Přesný název farmy, level, jméno sousedství a popište, co se vám stalo.
Ja mam taky jednu prosbu, jestli nekdo bude vedet, lze v te hre nejak nastavit, aby chodilo na mobil upozorneni, ze jede lod apod? dekuji ![]()
Mám taky prosbu, kamarádku mám v přátelích a ikdyž máme stejný znak tak si nemůžeme pomáhat. Vůbec nevím jak na to. ![]()
@Hanka79 píše:
Ja mam taky jednu prosbu, jestli nekdo bude vedet, lze v te hre nejak nastavit, aby chodilo na mobil upozorneni, ze jede lod apod? dekuji
Hojda to se musí nastavit v mobilu (případně tabletu), u mě osobně (Samsung Galaxy 4) to bylo hned při instalaci. Ale na PC je Hay Day stejně lepší…
![]()
@Farma Gorro Na PC se hlavně hrát nedoporučuje, porušuješ tím pravidla a už se hodně hráčům stalo, že jim to přestalo fungovat. ![]()
@Hanka79 Buď v nastavení hry (ozubené kolečko - adv. settings) a nebo povolit upozornění v nastavení telefonu.
@simonka07 píše:
@Farma Gorro Na PC se hlavně hrát nedoporučuje, porušuješ tím pravidla a už se hodně hráčům stalo, že jim to přestalo fungovat.
Jaký pravidla tím porušuju, to by mě fakt zajímalo…?
Myslím tím plnění úkolů na lodi.Ty co jsou pod vykřičníkem jdou v pohodě, ale pod znakem vůbec. Hraju jen na tel. a tabletu.
@Farma Gorro Jaká asi, si je přečtěte na stránkách Hay Day… abyste byl/a v obraze.
Jej.
@Andris.a Jste opravdu v tom stejném sousedství? Píšete jen o znaku.. Pokud ano, tak jak se to projevuje?
To právě nevím jak zjistit, v tomhle se nějak nemůžu vyznat. ![]()
@simonka07 píše:
@Farma Gorro Jaká asi, si je přečtěte na stránkách Hay Day… abyste byl/a v obraze.Jej.
Hay Day hraju rok a půl. Vzhledem k tomu že jsem do toho nikdy nenarval ani korunu, s nikým nic nekšeftuju a jedu si jen a jen sám na sebe jsem teprve v 50ým Lvl. Hraju ji na Samsungu a pokud jsem doma a mám čas občas i na Notebooku. To že v něm mám komplet instalaci Androida atudíž mi jde i Hay Day je asi můj problém a nevím co bych tím jako porušoval. Papriky a mrkev si musím vypěstovat tak jako tak, nikdo mi je nedá tak opravdu nevím co je na tom špatnýho…
@Farma Gorro Mi po tom nic není, přečtěte si, uvidíte, je mi to jinak jedno, ale nešiřte naprosté bludy o Bluestacks či jiném emulátoru Android.