Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
24.3.15 17:05

Poradí mě prosím někdo…? Potřeboval jsem přenést Hay Day 56 kolo z jednoho tel do druhého. Několikrát jsem to neúspěšně zkoušel nikdy jsem na novém tel. v přihlášení nenašel nenašel svůj název farmy a odpovídající kolo hry. ( Přes obchod Play kde jsem zaregistrovaný a hru jsem i několikrát v průběhu ukládal ) Včera mě napadlo na starém telefonu hru odinstalovat… bohužel ani to nepomohlo a hru nemohu zpět najít ani na tom původním starém tel. Tak že pro mě tragedie vzhledem k 56 kolu :,(
Ještě v nabídce na přihlášení do hry v mám pouze jen dvě hry co jsem zkoušel na přeinstalování. Těch nevím jak se zbavit stále se mě zobrazují…
Moc děkuju za jakékoliv rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
25.3.15 14:25

@Toomi Přes herní support napište: Přesný název farmy, level, jméno sousedství a popište, co se vám stalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
26.3.15 17:51

Ja mam taky jednu prosbu, jestli nekdo bude vedet, lze v te hre nejak nastavit, aby chodilo na mobil upozorneni, ze jede lod apod? dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.3.15 18:18

Mám taky prosbu, kamarádku mám v přátelích a ikdyž máme stejný znak tak si nemůžeme pomáhat. Vůbec nevím jak na to. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.15 18:39
@Hanka79 píše:
Ja mam taky jednu prosbu, jestli nekdo bude vedet, lze v te hre nejak nastavit, aby chodilo na mobil upozorneni, ze jede lod apod? dekuji :)

Hojda to se musí nastavit v mobilu (případně tabletu), u mě osobně (Samsung Galaxy 4) to bylo hned při instalaci. Ale na PC je Hay Day stejně lepší… :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
26.3.15 18:40

@Andris.a A jak si chcete jako pomáhat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
26.3.15 18:41

@Farma Gorro Na PC se hlavně hrát nedoporučuje, porušuješ tím pravidla a už se hodně hráčům stalo, že jim to přestalo fungovat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
26.3.15 18:42

@Hanka79 Buď v nastavení hry (ozubené kolečko - adv. settings) a nebo povolit upozornění v nastavení telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.15 18:43
@simonka07 píše:
@Farma Gorro Na PC se hlavně hrát nedoporučuje, porušuješ tím pravidla a už se hodně hráčům stalo, že jim to přestalo fungovat. :)

Jaký pravidla tím porušuju, to by mě fakt zajímalo…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.3.15 18:45

Myslím tím plnění úkolů na lodi.Ty co jsou pod vykřičníkem jdou v pohodě, ale pod znakem vůbec. Hraju jen na tel. a tabletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
26.3.15 18:49

@Farma Gorro Jaká asi, si je přečtěte na stránkách Hay Day… abyste byl/a v obraze. :-D Jej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
26.3.15 18:50

@Andris.a Jste opravdu v tom stejném sousedství? Píšete jen o znaku.. Pokud ano, tak jak se to projevuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.3.15 18:53

To právě nevím jak zjistit, v tomhle se nějak nemůžu vyznat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.15 18:57
@simonka07 píše:
@Farma Gorro Jaká asi, si je přečtěte na stránkách Hay Day… abyste byl/a v obraze. :-D Jej.

Hay Day hraju rok a půl. Vzhledem k tomu že jsem do toho nikdy nenarval ani korunu, s nikým nic nekšeftuju a jedu si jen a jen sám na sebe jsem teprve v 50ým Lvl. Hraju ji na Samsungu a pokud jsem doma a mám čas občas i na Notebooku. To že v něm mám komplet instalaci Androida atudíž mi jde i Hay Day je asi můj problém a nevím co bych tím jako porušoval. Papriky a mrkev si musím vypěstovat tak jako tak, nikdo mi je nedá tak opravdu nevím co je na tom špatnýho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
26.3.15 19:04

@Farma Gorro Mi po tom nic není, přečtěte si, uvidíte, je mi to jinak jedno, ale nešiřte naprosté bludy o Bluestacks či jiném emulátoru Android.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí