Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
6.5.15 19:12

Evik118

Hledáme aktivní hráče do hry Hay Day do derby, kdo ma zájem najdete si nas a přidejte se k nam ;::jmenujeme se NASE PLZENSKE DERBY☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.5.15 13:51

Možná, že už se na to někdo ptal, ale nemám sílu pročítat celou diskusi.
Lze nějak ve skupině zaslat soukromou zprávu pouze jednomu konkrétnímu členu tak, aby o ní ostatní nevěděli?
Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
25.5.15 21:47

@ByAz Ne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.5.15 10:24

Ahoj! Já nejvíc diamantů dostanu v reklamě na hry,1× denně v růžovém balíčku na křižovatce. Ale někdy to nejde otevřít, aniž by se nezasekla celá farma…Ale stejně to vždycky zkusím, protože tam jsou i bonusy. Dál při kopání v dole mám taky občas diamant. Samozřejmě v truhlách na jiných farmách, když chodím pomáhat. Někdy tam je i 5 diamantů v jedné truhle! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.15 14:32

Ahojte
da sa zmenit nazov skupiny? Zakladatel dal na zaciatok tri srdiecka potom nazov skupiny a zasa tri srdiecka. Tak ako srdiecka ani nasu skupinu nevieme nikde najst
dakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.15 11:34

No to se nedivím…A zakladatel to nemůže předělat? Já nevím, jak na to. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.15 18:05

Zakladatel uz nehra a tie srdiecka neviem nikde najst teraz som ja leader aj ked neviem, ako som sa k tomu dostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.5.15 12:15

Musí to být někde v nastavení hry, ne? Jako je v nastavení změna jména hráče. Ale kde, to nevím. Třeba se ještě někdo ozve a nebo ještě zkus forum na facebooku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.15 16:42

Ahoj, také hraji. Už několik let a stále mě to baví. Může mi někdo poradit jak přidat přátele přes Game Center pokud nejsou i na Faceboku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.15 16:49

Mohu také poprosit o radu, jak pracovat s Game centre? Nikde jsem tam nenašla něco jako můj profil. A přidat si přátele jen podle přezdívky, pokud je nemám v adresáři mi také nejde. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.15 08:45

Ahoj maminy

Ahoj děvčata, chtěla jsem se zeptat jak připada kamarády do erbu, ve hře Hay Day, již už tam nějaké mám ale nemužu přidat další i když jsem jim už odeslala žadost tak oni ji nemužou přijmout a nebo i opačně když oni mi ji pošlou se stejným znakem tak já je nemužu přijmout nejde mi kliknout na ACEPT :( Poradíte mi některá z Vás prosím jsem již už zoufala :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
23.6.15 09:46

@Elizabethhh Jak se stejnym znakem? Pokud je chces pridat, tak oni nemuzou mit vytvorene sousedstvi - jako ze nemuzou mit zadny erb na domku. Ty jim posles zadost, oni prijmou a tim ziskaji tvuj erb - budou ve tvem sousedstvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.15 10:39

Hay Day

Venetta - Ahoj a je to nějak časově omezené nebo nikoliv jestli jim pošlu žádost a oni tu žádost třeba příjmou až večer nebo za 3 dny?
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.6.15 10:22

Ahojte idem si po radu. hram hru na tablete. ukazuje mi vsetkých priatelov z facebooku ktorý hraju hru. ale probém je ze im mna nie.. Manzel hra hru tiez ale na mobile. jemu ukazuje tiez priatelov vsetkých okrem mna.. nevieme co s tym robit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.7.15 16:05

Ahojky, chci se zeptat, zda někdo ví, jestli si můžu přidat do přátel někoho, kdo nemá facebook. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí