Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč mi nejde reklamní video?? Co hraju nikdy mi to neslo.Vsem ostatním ano
vždycky kliknu na papírek najede reklama a hned me o pošle zpatky do hry ![]()
Zdravim najde se tu nejaka mamca, ktera by se chtela pridat do nasi skupiny?
Jsme aktivni a jde nam hlavne o vitezstvi v derby. ![]()
Reklamní video někdy zlobí, když je špatný signál. Ale řekla bych, že co jsem přihlášená na Game centru, je to lepší a skoro nikdy mi nevypadává. Manžel hraje na stejným mobilu, někdy i ve stejné místnosti a skoro nikdy mu to nejde otevřít. Většinou mu to úplně zasekne hru a nemůže se dlouho vrátit. Já sedím vedle a v pohodě. Tak nevím…
Je to v nastavení. Dáš si že když chceš utratit diamanty musíš 2× kliknout. Tím zamezíš tomu že se budeš uklikávat nechtěně.
Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo teda poradí. Už jsem farmu hrala a omylem dcera vymazala a už se nemohu znova přihlasit. To musím hrat od začatku nebo se to da nějak udělat a vratit se tam kde jsem byla naposled. Děkuji za pomoc
![]()
Podle mě se lze přihlásit pouze přez facebook nebo registraci na game centru pokud hrajete na aplle zařízení. Ale nevím přesně, taky se toho bojím.
Jinak tady v historii nebo na facebooku na foru hay day, jsou určitě rady, jak na to. V jakým jste byla levelu? Iva
Gratuluji do 19 levelu, ale je to indigo a ne levandule!
Iva
Ahojky, je nebo neni nova aktualizace? V obchode play je ke stazeni, kdyz jsem stahla nic noveho nevidim :'(
Mě trefí, baby
Měla jsme HD stáhlé v mobilu, pak jsem dala „confirm“ s tabletem, mobil měla v opravně, teď stáhla HD do mobilu znovu, dala „confirm“ a… MÁM TAM 1.LEVEL
Jáááá chci hrát Hay Day i na mobiluuuu, pomoooc
![]()
To je děsný!! A v jakým jsi byla levlu? To by mě zajímalo, jak na to aby jsi to měla zpátky. Já ti neporadím, sama bych to taky nedala. Máš Android nebo Apple?
@Kletečnice Už to mám naconfirmovaný
Nějak jsem si s tím pohrála ![]()