Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
729
9.7.15 20:42

Proč mi nejde reklamní video?? Co hraju nikdy mi to neslo.Vsem ostatním ano :( vždycky kliknu na papírek najede reklama a hned me o pošle zpatky do hry :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.7.15 17:52

hledam partacky do hry

Zdravim najde se tu nejaka mamca, ktera by se chtela pridat do nasi skupiny?
Jsme aktivni a jde nam hlavne o vitezstvi v derby. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.15 08:06

Reklamní video někdy zlobí, když je špatný signál. Ale řekla bych, že co jsem přihlášená na Game centru, je to lepší a skoro nikdy mi nevypadává. Manžel hraje na stejným mobilu, někdy i ve stejné místnosti a skoro nikdy mu to nejde otevřít. Většinou mu to úplně zasekne hru a nemůže se dlouho vrátit. Já sedím vedle a v pohodě. Tak nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
13.7.15 15:11

19.level v Hay Day :pankac: :pankac: Konečně mám levandule i dýně :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.15 16:33

Pro Vlasta 334

Je to v nastavení. Dáš si že když chceš utratit diamanty musíš 2× kliknout. Tím zamezíš tomu že se budeš uklikávat nechtěně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
13.7.15 23:28

Chtěla jsem se zeptat, jestli někdo teda poradí. Už jsem farmu hrala a omylem dcera vymazala a už se nemohu znova přihlasit. To musím hrat od začatku nebo se to da nějak udělat a vratit se tam kde jsem byla naposled. Děkuji za pomoc :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.15 12:52

Podle mě se lze přihlásit pouze přez facebook nebo registraci na game centru pokud hrajete na aplle zařízení. Ale nevím přesně, taky se toho bojím. :oops: Jinak tady v historii nebo na facebooku na foru hay day, jsou určitě rady, jak na to. V jakým jste byla levelu? Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.7.15 12:53

Gratuluji do 19 levelu, ale je to indigo a ne levandule! :lol: Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.7.15 14:44

Ja tam to video nemam uz od 20 lv ani jednou.
To uz mam 52.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
14.7.15 18:39

Ahojky, je nebo neni nova aktualizace? V obchode play je ke stazeni, kdyz jsem stahla nic noveho nevidim :'(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.15 08:18

Není nic nového! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
16.7.15 15:05

Mě trefí, baby 8o 8o Měla jsme HD stáhlé v mobilu, pak jsem dala „confirm“ s tabletem, mobil měla v opravně, teď stáhla HD do mobilu znovu, dala „confirm“ a… MÁM TAM 1.LEVEL :roll: Jáááá chci hrát Hay Day i na mobiluuuu, pomoooc :pocitac: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.15 09:00

To je děsný!! A v jakým jsi byla levlu? To by mě zajímalo, jak na to aby jsi to měla zpátky. Já ti neporadím, sama bych to taky nedala. Máš Android nebo Apple?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
21.7.15 15:54

@Kletečnice Už to mám naconfirmovaný :mrgreen: Nějak jsem si s tím pohrála :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.15 08:33

Tak to je dobře!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat