Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud jsi myslím v levlu nejméně 28(ale to si teď nejsem jistá)tak si můžeš dole přez silnici otevřít poštu a tam si najít skupinu.Tam požádáš o přijetí a když tě acceptují, tak můžeš spolupracovat s jinýma bláznama!
![]()
Zdravím,
mám dotaz: pokud nechci hrát Derby jak si změním nastavení aby se mi derby jakoby zamklo. Pokud to teda nějak jde, nikde to nemůžu najít. Děkuji ![]()
A ty jsi začala v úterý hrát derby a teď toho chceš uprostřed týdne nechat? Nebo já tomu nerozumím? Jinak když nechceš hrát derby, tak nemusíš přece derby vůbec zahajovat a otevírat ten derby domeček. U nás ve skupině, když někdo nechce ten týden hrát derby, tak se prostě v úterý odhlásí ze skupiny před 10 hodinou a pak se zase po zahájení derby přihlásí a je to. Už ten týden nehraje a ani se mu nezobrazují na derby domečku žádné naše výsledky.
@Kletečnice díky za radu
spíš mi jde o to jestli má vliv když nás je30 ze 30 a derby hraje třeba jen 10 lidí tak jestli když si „zamknou“ derby ti co nechtějí hrát tak jestli budeme hrát proti skupinám které mají třeba jen 15 členů. Nevím jestli je to srozumitelné ![]()
Ano, když začnete hrát v úterý s 15 hráčema, tak budete postavení proti stejně početné skupině. Tudíž ale musí ti co hrát nebudou opravdu opustit skupinu před začátkem derby a pak v pohodě zase přijít a jenom vám třeba pomáhat, jako je to u nás. Musí odejít sami, aby se mohli vrátit třeba za 10 minut po zahájení derby. Když je jakoby vyhodíte, tak by se mohli vrátit až asi za 24 hodin, to už nevím přesně…
Ahoj, jsem 68 level a v mé skupině už zůstali jen 4 aktivní hráči. Našla by se jiná skupina která žije, hraje derby atd která by mě přijala prosím?
Zdravim vsechny. Zalozili jsme si v hay day novou skupinu - Farmáři MMM. Pridejte se, chceme aktivni hrace, kteří hraji nejlepe kazdy den
.
Ahoj Konráde, jsme velice aktivní skupina hrající asi 7 měsíců, levl od 35-66,derby hrajeme a většinou bednu uhájíme. Jestli máš opravdu chuť, můžeš to u nás vyzkoušet. Naše jméno : spolupracující česko ![]()
Je tu nekdo, kdo hraje derby ( fakt poctive ) a chtel by s epridat do brnenske skupiny matek?
Podminkou je 5 ukolu za derby a berou se pouze za 300 bodu a vys.
Ahojte, hrajeme s přítelem, někdy říkám, že až moc
, máme level 54 a 55.Přibrali jsme kamaráda do skupiny, ale ten se tomu tolik nevěnuje. Ještě za námi spěchá kamarádka, ale nemá ještě možnost derby. Jmenujeme se PERETO, tak kdyby se někdo chtěl přidat…jen ta angličtina…s tou bojujeme
..my ročníky a ruštinou…:-))
Ahoj je tu nekdo kdo by se k nam chtel pridat do skupiny na hay day? jsme skupina se jmenem STRAKONACI ve skupine jsou i znojemaci tak pokud mate zajem tak prijdte diky snad vas bude dost pokud toto cte tajnolend prosim at se knam do skupiny vrati diky vsem