Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30.11.15 08:10

A berete každá daslší úkol za diamanty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.15 10:03

Můžete mi prosím napsat, co to znamená to počítání utrhlých úkolů???Nebo kde si o tom přečtu? Na FC jsem nic nenašla! Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
3.12.15 14:19

Holky, poraďte, hraju asi tři dny a jsem v levlu 18. Vidím, že jsem měla dva pomocníky, ale nechápu co u mě dělali, jeden asi nějak řešil odkvetlou jabloň, protože už vypadala že je kaput a zas je zelená, ale ten druhej nevim. O co jde? Já taky můžu někomu pomoct a jak? Zatím se moc v tomhle neorientuju. Dííík.

• Citovat
  • Upravit
3.12.15 15:50

I ty můžeš chodit zalévat kytky a stromy a doplňovat jiným hráčům lodě. Všude tam kde jim svítí vykřičník v novinách. Dostaneš za to lístky od pošťáka každý den ráno do schránky u cesty.Za lístky si pak můžeš vybrat různé dárky. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3200
3.12.15 15:52

Já hledám pracovitou sousedku :mrgreen:, mám lvl 65, tak něco podobnýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
3.12.15 21:22

@Kletečnice Jsi zlato, dííík. :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Pifinka
4.12.15 13:25

Holky, poraďte mi ještě, prosím. Chápu že je potřeba někomu na loď, tomu rozumím, ale jak poznám že je potřeba někomu zalít kytku? Prohlížím farmu s vykřičníkem a nemůžu nic najít, teda když tam neni ta bedna u lodi. No a pak ještě nechápu kde mám vzít ty papírky na psa, jsem v lvl 18. Díííík. Jo a kde se přidávají přátelé?

• Citovat
  • Upravit
4.12.15 18:44

Když je tam vykřičník a nechtěj doplnit loď, tak tam někde bude schovaná suchá kytka, ale nemůžeš jí najít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
4.12.15 21:39

@Kletečnice aha, ono to bylo třeba u někoho v 80 lvl a tam něco najít, to je boj.

• Citovat
  • Upravit
5.12.15 09:01

Jo, to je pravda, jsem v 72 a někdy taky nevím ani co kde mám! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.12.15 14:19

updating

Prosim o pomoc, nejde mi spustit hra, stale to preskakuje na updating…co s tim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
6.12.15 14:17

Prosím jak je možné že v obchodě nic neprodávám? Je to tím že mám level 10 a nic nekupuju? kamarádka má level.25 a co vloží skoro hned prodá.. jakto?:-) v novinách to vložené mám.. díky všem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101
6.12.15 18:05

Ahoj, už jste někdo zjistil jak je to se strzenymy úkoly do derby? Jestli to má na něco vliv? Hledala jsem to ale nic nenašla. Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.15 10:41

Taky jsem všude hledala a nic. Derby je ukončeno a nic se nestalo.Tak asi jenom počítají hráčům, kolikrát kdo ztrhl úkol, aby bylo vidět jeho aktivita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.15 10:44

Prodávat v shopu muůžeš i v levlu 10. Je to divný, proč ti nikdo nic nekupuje. Nedáváš tam jenom drahou pšenici? Zkus tam dát třeba sýr nebo máslo a musí ti utrhnout ruce! A ani Greg to nevykoupí nakonec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí