Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Můžete mi prosím napsat, co to znamená to počítání utrhlých úkolů???Nebo kde si o tom přečtu? Na FC jsem nic nenašla! Díky
Holky, poraďte, hraju asi tři dny a jsem v levlu 18. Vidím, že jsem měla dva pomocníky, ale nechápu co u mě dělali, jeden asi nějak řešil odkvetlou jabloň, protože už vypadala že je kaput a zas je zelená, ale ten druhej nevim. O co jde? Já taky můžu někomu pomoct a jak? Zatím se moc v tomhle neorientuju. Dííík.
I ty můžeš chodit zalévat kytky a stromy a doplňovat jiným hráčům lodě. Všude tam kde jim svítí vykřičník v novinách. Dostaneš za to lístky od pošťáka každý den ráno do schránky u cesty.Za lístky si pak můžeš vybrat různé dárky. ![]()
Já hledám pracovitou sousedku
, mám lvl 65, tak něco podobnýho.
Holky, poraďte mi ještě, prosím. Chápu že je potřeba někomu na loď, tomu rozumím, ale jak poznám že je potřeba někomu zalít kytku? Prohlížím farmu s vykřičníkem a nemůžu nic najít, teda když tam neni ta bedna u lodi. No a pak ještě nechápu kde mám vzít ty papírky na psa, jsem v lvl 18. Díííík. Jo a kde se přidávají přátelé?
Když je tam vykřičník a nechtěj doplnit loď, tak tam někde bude schovaná suchá kytka, ale nemůžeš jí najít
@Kletečnice aha, ono to bylo třeba u někoho v 80 lvl a tam něco najít, to je boj.
Jo, to je pravda, jsem v 72 a někdy taky nevím ani co kde mám! ![]()
Prosim o pomoc, nejde mi spustit hra, stale to preskakuje na updating…co s tim?
Prosím jak je možné že v obchodě nic neprodávám? Je to tím že mám level 10 a nic nekupuju? kamarádka má level.25 a co vloží skoro hned prodá.. jakto?:-) v novinách to vložené mám.. díky všem..
Ahoj, už jste někdo zjistil jak je to se strzenymy úkoly do derby? Jestli to má na něco vliv? Hledala jsem to ale nic nenašla. Děkuji ![]()
Taky jsem všude hledala a nic. Derby je ukončeno a nic se nestalo.Tak asi jenom počítají hráčům, kolikrát kdo ztrhl úkol, aby bylo vidět jeho aktivita.
Prodávat v shopu muůžeš i v levlu 10. Je to divný, proč ti nikdo nic nekupuje. Nedáváš tam jenom drahou pšenici? Zkus tam dát třeba sýr nebo máslo a musí ti utrhnout ruce! A ani Greg to nevykoupí nakonec?