Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jsem ve 33 lv. a ještě nemám ani koně. Sice už mám stáj ale chybí mi jeden růžový lístek. Čekám už dost dlouho a pořád nic! Neví někdo jak získa především růžový lístek? ![]()
To si nejde vybrat! Musíš jenom doufat! Někdo má plno růžových a nemá zase modrý… Tak trpělivost!
Zdravím, úlitla jsem na Hay day a potřebuji poradit. Může mi někdo podrobně napsat jak se přidán do derby? Dále bych ráda byla s někým ve skupině, obchodovala s ním, jak se k někomu přidán? Moje jméno farmy je Gabroš. Díky za radu. Jsem ve 24 levou. Gabina
Do do skupiny se můžeš přihlásit dole přez cestu v domku Sousedství. Napiš jméno skupiny do lupy a zkus se tam ozvat jestli tě přijmou. Derby domek je hned vedle, ale nevím v jakým levlu ho lze už otevřít.
Díky za radu, poslala jsem tedy žádost a nyní musím čekat až mě příjmou? Jak se dozvím, že jsem v nějaké skupině?
V nastavení, ozubené kolečko v levo nahoře, adv. settings, a hned to první musiš mít odfajfkovaný
To druhý je právě když už budeš moct hrát derby, tak to taky musíš potom mít zeleně
Tam má vššechno co jde odfajfknuté. Takže budu čekat a asi mi příjde nějaká zpráva, že? Bude to hned vedle n NEWS?