Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Díky za pozvání Apacú. Hned zkusim - jsme 2. Hraje ješte jeden náš člen- Můžeme i on?
Ahoj, jelikož jsem zatím neměla štěstí na aktivní sousedství, založila jsem vlastní, pod názvem JV farma. Sama jsem se dostala až do ligy šampiónů, ale samotnou mě to tolik nebaví
Pokud jste level 45 a výš, hrajete aktivně a v derby berete jen úkoly 300+, ráda vás přijmu ![]()
Prvni ceska farma - to je název naší farmy. Jsme aktivní hráči derby a uspesni. Pomáháme si a aktivne mezi sebou komunikujeme. Přidejte se ![]()
Ahoj všichni, hledáme cca 8 hráčů s level 60 a výš(možno upravit),kteří aktivně hrají. Jsme v nejvyšším levelu, pomáháme si atd…Pojďte nám pomoci
Ahojky všem, hru hraji asi rok přes mobil. Teď o víkendu proběhl update a od té doby se mi hra vůbec nespusí. Nevíte co s tím?
Jukni na fb, je tam návod co udělat. Zkus si odinstalovat hru z mobilu a pak znovu naistalovat. Samozřejmě musíš mít hru zálohovanou! To asi máš!
Mám právě strach jí odinstalovat, někdo psal, že to udělal a samozřejmě při znova nainstalování byl na začátku. jak se to zálohuje? moc děkuji za radu
@pucinka2 píše:
Mám právě strach jí odinstalovat, někdo psal, že to udělal a samozřejmě při znova nainstalování byl na začátku. jak se to zálohuje? moc děkuji za radu
Stačí byt na facebooku. Odinstalovat, nainstalovat znova.Pri spusteni se hra zepta jestli hrat znova nebo jestli pokracovat v predesle hre.Jen je treba napsat do policka CONFIG a pokracujes dal. Hodne stesti ![]()
No ale nejde mi ani odinstalovat. nenabízí mi to tu možnost. nenabízí mi to vůbec nic. jen mi to v obchod play píše, že zařízení není kompatibilní.
@cetrop píše:
Stačí byt na facebooku. Odinstalovat, nainstalovat znova.Pri spusteni se hra zepta jestli hrat znova nebo jestli pokracovat v predesle hre.Jen je treba napsat do policka CONFIG a pokracujes dal. Hodne stesti
Facebook není hlavní, je problémový. Aby měl hráč jistotu, musí být připojený buď ke Google Plus nebo Game Center!!
Přesně to že to není kompatibilní psalo i u našich spoluhráčů!
A určitě je lepší zálohovat podle toho na čem hraješ buď na Game centru u jablíček nebo u androidu na Google plus! To je nezbytný než budeš odinstalovávat!!