Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj pokud někdo pravidelně hrajete a chtěli byste sek nám přidat, budeme rádi:) Hrajeme derby a pomáháme si aktivně ve skupině. Jmenujeme se Škůderská farmička CZ.. ![]()
Hezký den, pořád nemůžu přijít na to, jak mít na farmě co nejvíc lišek? Děkuji za radu ![]()
@Anja.81 píše:
Ahoj pokud někdo pravidelně hrajete a chtěli byste sek nám přidat, budeme rádi:) Hrajeme derby a pomáháme si aktivně ve skupině. Jmenujeme se Škůderská farmička CZ..
Potvrďte mi to ![]()
@Sáji Dóbrůů Příště odejdi před začátkem derby nebo se do něho nehlaš. Fakt skvělý přístup… bývalí spoluhráči „děkují“ předem za sestup.
@simonka07 Jak tak na to koukám, tak Sáji Dóbrůů nikde nevydrží.
@martinka28 my derby nehrotíme, ale když jsme se dohodli, že se budeme chtít udržet i nadále v champions league a hrát i tento týden.. tak toto není bohužel pěkný přístup
ale jedeme dál no, holt máme týden pauzu ![]()
Varuji před hráčkou Sáji Dobrůů, používá nick Sajka. Nespolupracuje a uteče při derby bez varování.
@Konrad.Kluge Jop a ten její kámoš taky.. nick ve hře = Bugi.
Hrozné..
Prosim o radu, mohu ve hre vyhledat urcitou osobu podle nicku? Nebo jdou hledat jen skupiny?
Prosím, vysvětli mi nějaká dobrá duše co se tam provádí? Moc a moc děkuji
Peťulka
@přechod daruješ nebo žádáš po ostatních členech sousedství různé věci co potřebuješ // potřebují…
Mám pocit, že lišky jsou jen pro parádu. K ničemu nejsou a mniží se sami. Zrovna tak žáby
@jeljiri pokud nejsi co-leader tak jdi do jiného sousedství no..