Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vážení děkuji všem za radu. Heslo CONFIRM bylo správné a místo prvního levelu pokračuji ve 62.
děkuji a přeji hezkou hru
![]()
@anonym01 píše:
Hledame aktivni hrace, lv. 26 a vice. Vystoupilo nas par z tymu, kde hralo pouze 8 lidi a zbytek 22 se vezlo v derby. Nazev CZECH TEAM zluta slepice v zelenem ozubenem kolecku.
Nenašla jsem vás ![]()
@Kiky86 píše:
Ahoj. Kdybyste se někdo chtěl přidat do naší skupinky, jmenujeme se Naše farmička. Až to budete zadávat, tak s diakritikou. Máme docela vysoký levelu… Pár lidí nad 100…takze není problém pomocí s věcmi na rozšiřování pozemku apod.
Derby hrajeme v nejvyšší lize. Bereme úkoly nad 310. Když nejsou, tak zvolnime. Nehrajeme na medaile, ale na udržení se v lize, takže většinou nepotřebujeme ani úkol za diamanty.
Ve skupině nás je 10, ale aktivně nás hraje min. Rádi bychom obnovili chat, aby byla zase legrace, protože o to v té hře jde ne?
Těším se na případné spoluhráče. Pokud budete mít zájem, tak mi nejdřív napište SZ, ať vás můžu odkliknout
Tak jsem požádala o přijetí…
Zdarec vubec nevím že se dá hrát v týmu a jak lze si pomáhat na např rozšíření? to by mne zajímalo protože rozšíření mi trvá sehnat zboží
Ahoj, výhody jsou že si můzěete navzájem pomáhat v derby, s bonusama, rozšiřovat pozemky, zvětšovat město a pokud chceš tak i komunikovat s lidma stejného postižení
V naší skupině je i obćas sranda a máme si co nabídnout. Ale samozřejmě je to o lidech a o náhodě, aby jste si navzájem sedli.My už takhle jedeme rok a až na vyjímky nám to klape. Přeji hodně śtěstí a radosti ze hry!
Nemáte prosím někdo zkušenost s přidáváním přátel v tehle hře? Ale bez facebooku ![]()
Nahoře vedle farmáře a jeho levlu, je vlaječka nebo záložka nebo co to je, vedle toho smajlík a dopis. Tak klikneš na tu vlaječku a pokud nemáš všechny místa v přátelích plná, tak se ti tam přidaj.
Hraju hay day na mobilu, byla jsem asi ve 24 kole (nesmějte se, je to výkon a jsem začátečník
).Ale dneska ráno jsem tu hru v mobilu už nenašla
Tak jsem si ji musela stáhnout znovu, ale jedu opět od začátku. Nevíte někdo, jak se vrátit k původním kolům?
Jo to známe všichni! Protože byla aktualizace. Farmu musíš mít zálohovanou buď na facebooku nebo podle toho jestli jsi android nebo hraješ na iphonu, tak podle toho kde si tu získaš. Až budou příště aktualizovat hru, tak se tam přihlásíš a už se tě to zeptá jestli od začátku a nebo svojí hru. Zkus si to tu na emiminu vyrolovat, už to tu padlo mockrát. Horší by bylo, kdyby tvůj levl byl 124
@Kletečnice Díky, jj, žádná trága, ale i tak mě to naštvalo. No nějakým zázrakem jsem zpátky ve svém kole. Prosím tě, o čem to mluvíš, jak zálohovat? to nějak nechápu, jinak mám Samsung, takže android.
![]()
Holky a ještě dotaz, konečně jsem rekonstruovala ten můstek, přijela loď, ale nějak jsem nepochopila, co s tím? Poradíte? ![]()
Když máš android tak si najeď na google play a tam musíš farmu zálohovat. To zamená kdyby se ti rozbil tŕeba mobil, nebo si chtěla hrát ještě na jiným přístroji někdy, tak nebudeš muset začínat znova a bude si to pamatovat tvůj levl. Takže stačí se tam přihlásit a budeš to mít jištěný.
A lodě… Přijede ti jednou za čas loď a můžeš požádat o pomoc cizí farmy tím že ji označíš.3 bedny cizí a 1 můžeš označit pro hráče ze skupiny, pokud v ňáký jsi. Loď je tam nějakou dobu a čeká na doplnění. Když nedoplníš včas, ujede. Za doplněnou loď získáváš barevné lístky, za který si kupuješ třeba zvířata. Zkus si i kliknout v novinách na jiné farmy s vykřičníkem, jestli nepotrěbujou pomoct na lodích. Za to dostáváš peníze a hvězdy. ![]()