Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V nastaveni aplikace sprava aplikaci vse sluzby google play vymazat mezipamet. Tak zkus tohle, to jim pomohlo
Hledame aktivni hrace, lv. 26 a vice. Vystoupilo nas par z tymu, kde hralo pouze 8 lidi a zbytek 22 se vezlo v derby. Nazev CZECH TEAM zluta slepice v zelenem ozubenem kolecku.
Ahoj, no ani nevím jak, ale nějak se mi to povedlo - vymazala jsem tu mezipamět
Hledáme kdo chce hrát na farmě dostihy chybí nám pár aktivních hráčů máme volných devět míst nazev STÁJE je HEZKYČESKY. poradím s přechodem k nám ![]()
Ahoj, založil jsem novou skupinu. Rád uvítám nové kolegy co chtějí hrát derby v klídku bez hádek a v pohodě. Od levelu 40 výše. Název je Leitmeritz Hof. Těším se.
Ahoj. Kdybyste se někdo chtěl přidat do naší skupinky, jmenujeme se Naše farmička. Až to budete zadávat, tak s diakritikou. Máme docela vysoký levelu… Pár lidí nad 100…takze není problém pomocí s věcmi na rozšiřování pozemku apod.
Derby hrajeme v nejvyšší lize. Bereme úkoly nad 310. Když nejsou, tak zvolnime. Nehrajeme na medaile, ale na udržení se v lize, takže většinou nepotřebujeme ani úkol za diamanty.
Ve skupině nás je 10, ale aktivně nás hraje min. Rádi bychom obnovili chat, aby byla zase legrace, protože o to v té hře jde ne? ![]()
Těším se na případné spoluhráče. Pokud budete mít zájem, tak mi nejdřív napište SZ, ať vás můžu odkliknout ![]()
Zdravím všechny hráče Hay Day. potřebuji poradit. Hru hraji na Samsung Note 3, jsem v 62 levelu, koupil jsem si nový mobil ale v něm mi hra nejde navázat tam kde jsem zkončil.
po několika pokusech se mi podařilo přes aplikaci Helium provést uložení a převedení hry do nového mobilu ale pokud tam kliknu že chci spustit starou hru chce to po mne jakési heslo( viz foto). psal jsem i na technickou podporu ale ti píšou jen v angličtině a zřejmě mi nerozumí protože mi jen píšou že to funguje po přihlášení na účet google což není pravda.
rád bych na novém mobilu pokračoval ale stále mi to nejde. nevíte někdo jiný postup nebo to heslo jaké tam mám být?
Když do toho okýnka napíšeš slovo Confirm, tak co se stane??
Ahoj všichni, nebyl jsem tady. jdu to vyzkoušet odpoledne, dík za radu. ozvu se
@policista158 TYPE CONFIRM znamená.. NAPSAT CONFIRM. Asi s tím mají na podpoře problém, protože váš dotaz nechápou.